P.S.: Souhlasím s ElektriXem, podle mě to bude ten ovladač, ale jistej si tím nejsem...
E:
Parádní posthuntMolekulee píše:maj to rozbitý..

Parádní posthuntMolekulee píše:maj to rozbitý..
ElectriX píše:Ahoj, tohle nebude žádná hračka. Zkusíme vyloučit pár možností:Log je v pořádku, hardware máš taky špičkový a naprosto dostačující. Nemáš možnost vyzkoušet hru přímo (přes UTP kabel)? Nebo na jiném připojení?
- Neznám kvalitu Aviry, ale není možné, že máš v počítači nějaký virus, případně program, který zabírá velkou šířku pásma (torrent?)
- Ta rychlost internetu je opravdu slabá, ale stačit by to pořád bohatě mělo. Ani ping na tom není nijak zle. Co mě ale zaráží je jen 49% stabilita (a to mě právě přivádí na myšlenku, že ti na pozadí něco běží)
- Můžeš zkusit aktualizovat firmware AP ze stránek výrobce (první odkaz), ale v tom by problém být neměl (jen pro jistotu, tím nic nezkazíš)
- Na stránce výrobce notebooku zkus aktualizovat ovladače, hlavě ty od chipsetu, případně od Wi-Fi.
![]() | ![]() | ![]() | ![]() |
---|---|---|---|
Micah | P | 15 | M4 |
Chtěl bych stahovat nejen filmy, rychlostí cca 64kB/sjsemhloupy píše:K těm, co do něj rýpali kvůli netu: Můžu vám s klidem říci, že jsem déle než rok hrál s připojením 512 kb/s... Jediná situace, kdy jsem věděl, že mám pomalejší internet, byla, když jsem se pokusil vstoupit na námko na ch1 (bylo to v době, kdy jsem o swampu a plášťování orků ani neuvažoval)![]()
Ale jak říkal ElectriX, ta stabulita je opravdu velice zajímavá.
no ja som MT2 hrával ešte davnejšie a namko mi nelaguje..jsemhloupy píše:K těm, co do něj rýpali kvůli netu: Můžu vám s klidem říci, že jsem déle než rok hrál s připojením 512 kb/s... Jediná situace, kdy jsem věděl, že mám pomalejší internet, byla, když jsem se pokusil vstoupit na námko na ch1 (bylo to v době, kdy jsem o swampu a plášťování orků ani neuvažoval)![]()
Ale jak říkal ElectriX, ta stabulita je opravdu velice zajímavá.