princik píše:já bych zakázal dělat stánky na námku, takto musím objet RED, BLUE, YELLOW, MARKETPlACE

princik píše:já bych zakázal dělat stánky na námku, takto musím objet RED, BLUE, YELLOW, MARKETPlACE
Kozenka píše:Bodlinka píše:Kozenka - tvůj návrh se mi vůbec nelíbí. Proč by měly být trhy zase odděleny? Tržnice by pozbyla smysl - prodávají všichni pohromadě a nemusím běhat srovnávat ceny do různých říší - dle tebe na různé oddělené tržiště.
Vždyť i na náměstích můžou prodávat prodejci z jiné říše. Tak jaký důvod by byl oddělit říše?
Oddělený by měli být proto že kdyby došlo ke sloučení na jednu mapu tak se tu bavíme o cca 300-400 stáncích.Tj pro přehlednost.K běhání to je jedna z věcí který to řeší místo použítí portu a jizdy přez půl mapy by jsi to měl všude na 15sekund jízdy.
A smysl je mimo jiné odlagovat ch1.Na obchodní mapě by nebylo PVP ani mobové což podle toho co tu jednou spal Saggi tvoří značnou část zatížení.
Trochu mi to příde jak reakce od oOoAuraKral...je snad jasný že Yonah by byl u všech říší a né jen u jedné.
Asi si pro příště rozmyslím sem něco psát
Nemůžu uvěřit, že někdo dostává ban za postavení stánků mimo zonu - u NPC postav. To by v červené již třetina hráčů nehrála.kyslikcz1 píše:Mě se stejně líbí jak páni GM dávají bany modrákům za to, že mají stánky u skladu a přitom když se podíváte na červený? hahamusím se týmu jen smát
nemáš prachy na udělání meče na proměnu?Rusila píše:Takže pro saggiho:Tvoje pomatené tržiště je uplně k ničemu!!!!150 stanku a 150 hráčů prodávajicich se bude předhánět kdo prodá a tím bude sniižovat ceny!!Jestli si myslíš, že tím pomůžeš měnšim lv si totalně vedle![]()
Budou se předhánět aby prodaly a tím méně vydělaj![]()
Celkově toje plány stojí za něco velkeho a a ani spláchnout se to nedá![]()
Neříkam tím, že si špatný a hodně věcí se povedlo, ale stimhle si udělaj se sindicate diktaturuPostav kram kde je nařízeno!Postav krám na tržišti pač ti jo stejně sejmou!
Kde je ten Sindi ?Proč tu šlo hafo s offi?Hm?Pač to stalo!A ted?Co nás čeka?
Přebarvené 48 !To sou tve nove brnka...diktatura kde se maj stavet krámy...
další bonus...
Tak mě ještě napadlo, proč si nacpal max obany na lluk na temneho?Proč si zrušil promeny v rokly?Připada ti fer, že ninjaky poděláš a šamani temneho loví jak nic pač na něj nejsou obrany na zvon?
Je mi jasné, že s k tomu nevyjádříš aspon vim ktera bije...
Mýlíš se princiku, Rusilka má v půlce pravdu. Ptáš, kde by sehnaly malé lvly na kameny +6 atd? Normálně půjdou jednou na pokladky a pak na klíče, prodají perlu za 20kk,když padnou 3, mají kámen +6... Pokud by se všechno zlevnilo, sice by jsi měl ten kámen za 20kk (dávám přiklad s kamenem) jak předtím, ale perlu by jsi prodal za 2kk (jako předtím). Tudíž, aby sis vydělal na kámen musel by jsi prodat 10 bílých perel, teď stačí jen 3... Co na to řekneš teď?princik píše:nemáš prachy na udělání meče na proměnu?Rusila píše:Takže pro saggiho:Tvoje pomatené tržiště je uplně k ničemu!!!!150 stanku a 150 hráčů prodávajicich se bude předhánět kdo prodá a tím bude sniižovat ceny!!Jestli si myslíš, že tím pomůžeš měnšim lv si totalně vedle![]()
Budou se předhánět aby prodaly a tím méně vydělaj![]()
Celkově toje plány stojí za něco velkeho a a ani spláchnout se to nedá![]()
Neříkam tím, že si špatný a hodně věcí se povedlo, ale stimhle si udělaj se sindicate diktaturuPostav kram kde je nařízeno!Postav krám na tržišti pač ti jo stejně sejmou!
Kde je ten Sindi ?Proč tu šlo hafo s offi?Hm?Pač to stalo!A ted?Co nás čeka?
Přebarvené 48 !To sou tve nove brnka...diktatura kde se maj stavet krámy...
další bonus...
Tak mě ještě napadlo, proč si nacpal max obany na lluk na temneho?Proč si zrušil promeny v rokly?Připada ti fer, že ninjaky poděláš a šamani temneho loví jak nic pač na něj nejsou obrany na zvon?
Je mi jasné, že s k tomu nevyjádříš aspon vim ktera bije...
saggi jenom tak dál, rusilka už odpadá
spíš jsi chtěla napsat že znevýhodňuje tebe, menším levelům akorát umožnil hrát......kde má malej lvl sehnat prachy na kamen+6? nebo na střep? nebo magičák?
já si myslím že je to vynikající věc a mnoho dalších lidí to ocenilo