Já furt nemám například ty boty a stejně by mi je nevrátily takže zbytečné to řešit prolezl jsem sklad čtvereček po čtverečku a nic prolezl jsem inventář jinčí postavy a vážně nic ještě včera jsem s němi lítal takže mám smůlu s tím už počítám a ty bys s tím měls taky počítat bohuželBlackWave píše:Nejde vůbec o 10kk, bože.. neuvěřitelná zabedňenost. Mluvím tu o tom principu že za pár týdnu už by to nemuselo být 10kk ale třeba 100kk, dále se mi ztratilo pár sun-zi, ale jak mám být v klidu když příště by to mohlo být něco cennějšího..Spoiler:Pro hloupé!!! opět mi nejde o pár knížekprávě proto jsem založil topic a neposlal ticket, nevím jestli se to stalo jen mě nebo i jinde, popř. jen ch4 atd..jsemhloupy píše:A ještě je otázka, jestli to byl individuální problém a jestli ti to stojí okrádat saggiho o čas, který by mohl věnovat důležitějším věcem než tvým 10kk...
PS: Mě se třeba neztratilo nic... (Pravda, na ch1)
menší rollback
Pravidla fóra
• Pokud máte otázku, která se týká určité postavy, použijte sekci o herních postavách.
• Pokud je Váš dotaz směřován na konkrétní mapu, využijte sekci o herních lokacích.
• Pokud máte otázku, která se týká určité postavy, použijte sekci o herních postavách.
• Pokud je Váš dotaz směřován na konkrétní mapu, využijte sekci o herních lokacích.
- slusnej
- Lv.36
- Dostal poděkování: 174 poděkování
Re: menší rollback

- LovecStinu
- Lv. 12
- Dal poděkování: 3 poděkování
- Dostal poděkování: 17 poděkování
Me se to stalo uz nekolikrat slo o par desitek kk i 1x pres 200kk ale vyrizeni ticketu trva i pres tyden to si to nadropuj radsi znova nad ticketem uvazuj az kdyz ti zmizne nejaka dobra vec . Vetsinou se to stavalo drive na ch1 ale uz asi pres pul roku nic .
-------------------------------
[spoiler]Omlouvam se za chyby[/spoiler][/u][/color]
Moje videa na YT- http://www.youtube.com/user/LovecStinu?ob=5

[spoiler]Omlouvam se za chyby[/spoiler][/u][/color]
Moje videa na YT- http://www.youtube.com/user/LovecStinu?ob=5

- Karl
- Lv.22
- Dal poděkování: 33 poděkování
- Dostal poděkování: 42 poděkování
Bože jseš tu co vím ani né týden a hned tu děláš výkřikya sčím vším si nespokojený. Klidni se laskavě.BlackWave píše:napsat 2 příspěvky do chatu s prodlevou 4 min... ano... úctyhodný spamDroperkaLB píše:Ježiš spamoval si to ve hře a teď to řešíš i tady ..Mě to tedy rozhodně nepřijde v pořádku, že databáze přestane ukládat kdy se jí zachce.DroperkaLB píše:Tak byl menší rollback a co ? Hroznej problém si to nadropovat znova.
E: Zajímevé je že mě se za 2 roky ztratil jen 1 meč a to hned na začátku když pořád padala věž.
Nebojuji za sebe bojuji za říši Shinsoo!
Mariness
Primo Victoria
- slusnej
- Lv.36
- Dostal poděkování: 174 poděkování
Lovče mě se to právě dnes ráno stalo na CH1 prozměnu spadlo mi to zas nešlo se mi přihlásit pak jsem se logl po 30 minutkách ani ne a nemám kožené+9 doteď nevím kde hledat jinde počítám že už je neuvidím ukovu nové noLovecStinu píše:Me se to stalo uz nekolikrat slo o par desitek kk i 1x pres 200kk ale vyrizeni ticketu trva i pres tyden to si to nadropuj radsi znova nad ticketem uvazuj az kdyz ti zmizne nejaka dobra vec . Vetsinou se to stavalo drive na ch1 ale uz asi pres pul roku nic .

- BlackWave
- Lv.6
- Dal poděkování: 5 poděkování
- Dostal poděkování: 1 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
Nechápu tedy proč se ozýváš, když o tématu nevíš téměř nic, jak si sám napsal.. Když nemáš co inteligentního napsat, tak tě musím požádat, aby ses vyhýbal mím topickům, obzvlášť když víš prd o problematice.Karl píše: Bože jseš tu co vím ani né týden a hned tu děláš výkřikya sčím vším si nespokojený. Klidni se laskavě.
E: Zajímevé je že mě se za 2 roky ztratil jen 1 meč a to hned na začátku když pořád padala věž.
BlackWave píše:zabedněnost.
Hraji tu již dlouho a ty které jsem znal už tu dávno nejsou.

e. po 11 letech: xd

e. po 11 letech: xd
- Metatron
- Lv.7
- Dal poděkování: 4 poděkování
- Dostal poděkování: 1 poděkování
Oni ti sem píšou svůj názor a ty je nazýváš ´zabedněncy´ ? To ale není hezké
To se občas stane, když s tím máš takový problém tak si napiš ticket ne? 

Cech:Krizaci
Vyměním Brnění černé magie +9 75/10 za Brnění černé magie 8int/10
Vyměním Brnění černé magie +9 75/10 za Brnění černé magie 8int/10
- Teensaver
- Lv.28
- Dal poděkování: 265 poděkování
- Dostal poděkování: 149 poděkování
Vystřelíme si mozek kvůli jedné chybě! ... co tak hezky poděkovat že vůbec server existuje a je vůbec ON-LINE namísto toho aby si tu psal něco o total maxi ultra giga ztrátě (10kk*)?
Miluju když se někdo jde potrhat o pár yangů, které si dropne i level 30 z deseti polobossů...
Miluju když se někdo jde potrhat o pár yangů, které si dropne i level 30 z deseti polobossů...
-
- Lv.13
- Dal poděkování: 6 poděkování
- Dostal poděkování: 24 poděkování
Ahoj,
no nevím co se děje, ale mě se stalo v pátek toto. Dodělával jsem lvl 136 s knihou misí na orcích ve swamp. Když jsem dodělal quest dostal jsem odměnu 70kk BZK a 70kk yang. Jelikož před doděláním mise jsem měl v invu něco přes 1,9kkk přendal jsem si 100kk na bufku, aby se mi případná odměna vešla do inventáře. Po rozkliknutí svitku s dokončením mise mi to napsalo jakou odměnu jsem dostal, ale světe div se. Nový level mi nenaskočil, stále je 135, všechny BZK zmizely, jako při dodělání levelu a v inventáři mám 0 yang. Portnul jsem se zpět do města, jestli se to nespraví, ale nic. Dal jsem debug postavy, který proběhl úspěšně, ale bohužel nic. Momentálně jsem s postavou 2kkk BZK v mínusu a na další level mám mít 4kkk BZK. U všech vlastností těla mám mínus, jako že můžu odebírat body. Zkoušel jsem u obchodnice prodat prut, který se prodal, ale yang se nepřičetly. Koupil jsem u obchodnice nějakou věc a ta se normálně koupila. Momentálně ta postava stojí a nic na ní pro jistotu nedělám, tudíž mi utíká karma a zručnost. Tiket jsem napsal a doufám, že bude co nejdříve vyřešen. Kdyby s tím to měl někdo zkušenost a nějak to vyřešil, tak mi prosím písněte. Díky
no nevím co se děje, ale mě se stalo v pátek toto. Dodělával jsem lvl 136 s knihou misí na orcích ve swamp. Když jsem dodělal quest dostal jsem odměnu 70kk BZK a 70kk yang. Jelikož před doděláním mise jsem měl v invu něco přes 1,9kkk přendal jsem si 100kk na bufku, aby se mi případná odměna vešla do inventáře. Po rozkliknutí svitku s dokončením mise mi to napsalo jakou odměnu jsem dostal, ale světe div se. Nový level mi nenaskočil, stále je 135, všechny BZK zmizely, jako při dodělání levelu a v inventáři mám 0 yang. Portnul jsem se zpět do města, jestli se to nespraví, ale nic. Dal jsem debug postavy, který proběhl úspěšně, ale bohužel nic. Momentálně jsem s postavou 2kkk BZK v mínusu a na další level mám mít 4kkk BZK. U všech vlastností těla mám mínus, jako že můžu odebírat body. Zkoušel jsem u obchodnice prodat prut, který se prodal, ale yang se nepřičetly. Koupil jsem u obchodnice nějakou věc a ta se normálně koupila. Momentálně ta postava stojí a nic na ní pro jistotu nedělám, tudíž mi utíká karma a zručnost. Tiket jsem napsal a doufám, že bude co nejdříve vyřešen. Kdyby s tím to měl někdo zkušenost a nějak to vyřešil, tak mi prosím písněte. Díky
Pokud používáš PLS místo PROSÍM, protože PLS je kratší, vždy odpovídám NE, jelikož je kratší než ANO
cc,cs,caw atd... není pozdrav-tudíž na PM začínající těmito písmeny neodpovídám
cc,cs,caw atd... není pozdrav-tudíž na PM začínající těmito písmeny neodpovídám
- Azaret
- Lv.16
- Dal poděkování: 37 poděkování
- Dostal poděkování: 30 poděkování
Tak, bude to bug, tudíž stačí ticket a vše by mělo být vyřešeno.Tommo píše:Ahoj,
Co se týká zakladatele, napiš si ticket a možná ti bude tvoje rodinné dědictví navráceno. Možná jsem řekl ne kvůli tomu, že by se jim to nechtělo vrátit, ale 10kk...

Aurimek
130

130

-
- Lv.15
- Dal poděkování: 12 poděkování
- Dostal poděkování: 5 poděkování
slusnej píše:Lovče mě se to právě dnes ráno stalo na CH1 prozměnu spadlo mi to zas nešlo se mi přihlásit pak jsem se logl po 30 minutkách ani ne a nemám kožené+9 doteď nevím kde hledat jinde počítám že už je neuvidím ukovu nové noLovecStinu píše:Me se to stalo uz nekolikrat slo o par desitek kk i 1x pres 200kk ale vyrizeni ticketu trva i pres tyden to si to nadropuj radsi znova nad ticketem uvazuj az kdyz ti zmizne nejaka dobra vec . Vetsinou se to stavalo drive na ch1 ale uz asi pres pul roku nic .
Ty furt o těch botách

jinak k tématu teď se mi nic neztrácelo ale jednou cca měsíc zpět mi zmizl čerstvě dropnutý kámen ninjů+6

Spoiler:
jen zkouším jestli ten spoiler fachá 

Šaman dračí moc 127 lvl Charenka (Drako) jezdím na Unicornovy
war Mentál 70 lvl taxDroper
taxSmrtihlav 70 lvl ninja Dagger
Taxikarka 110 lvl šaman dračí moc (jen na drop ve swampu)
Youtube uživatel taxpvp
war Mentál 70 lvl taxDroper
taxSmrtihlav 70 lvl ninja Dagger

Taxikarka 110 lvl šaman dračí moc (jen na drop ve swampu)
Youtube uživatel taxpvp
-
- Chat Center
-
- You do not have permission to post in chat.

@
Suko201 « čtv 5:10 pm »

@
TomasFoxx « čtv 4:05 pm »

@
diver « čtv 3:34 pm »

@
Suko201 « čtv 3:07 pm »

@
diver « čtv 2:01 pm »

@
Suko201 « čtv 11:21 am »