Hodnosti

Všeobecná diskuze ohledně dění ve hře.
Pravidla fóra
• Pokud máte otázku, která se týká určité postavy, použijte sekci o herních postavách.
• Pokud je Váš dotaz směřován na konkrétní mapu, využijte sekci o herních lokacích.
slusnej
Lv.36
Lv.36
Dostal poděkování: 174 poděkování

Re: Hodnosti

Příspěvek od slusnej » úte 12. čer 2012 14:14:38

Bojím se jít do svatý zapvpčkovat
Takže když se budu bránit a budu normálně bojovat jako vždycky tak nedostanu nic
když nebudu u pc a umřu tak BAN jestli to dobře chápu jen teď nevím jestli do svaté mám chodit nebo ne bojím se aj když budu normálně bojovat že dostanu banána tak až budu doma z práce skusím to max 2roky sraceného hraní
Obrázek

jitro
Lv. 18
Lv. 18
Dal poděkování: 4 poděkování
Dostal poděkování: 22 poděkování

Příspěvek od jitro » úte 12. čer 2012 14:15:24

kdyt takhle se da vystipat pulka lidi ze serveru....kdyz prijde nekdo do svaty nakej novacek prijde umre pujde zas umre zas umre ...transfer ban? nebo se to da krasne domluvit a nekoho vystipat ...nad timhle rozum zustava stat
Naposledy upravil(a) jitro dne úte 12. čer 2012 14:19:24, celkem upraveno 2 x.
uz tady tomu nerozumim......

Mam te rad :-*

Belichar
Lv. 18
Lv. 18
Dal poděkování: 16 poděkování
Dostal poděkování: 13 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Belichar » úte 12. čer 2012 14:16:57

Dostaneš jen pár TB ne všechny když už, akorát by mě zajímalo za co jako dostala Rusila ban. Nevim, prostě v teamu je podle mě snad normální jen Saggi a Fortis.

Jen ať odpuzujou stálé hráče, jsem zvědavej kdo tu pak zůstane. Po tomhle tu nejspíše fakt končim.

slusnej
Lv.36
Lv.36

Příspěvek od slusnej » úte 12. čer 2012 14:20:08

jitro píše:kdyt takhle se da vystipat pulka lidi ze serveru....kdyz prijde nekdo do svaty nakej novacek prijde umre pujde zas umre zas umre ...transfer ban?
Tohodle se taky bojím přišel tam PVM sura 106 nedávno a já nevěděl že tam je po 1 a zabil jsem ho a umřel na kámen přišel znova a umřel tak pak ležel na zemi a napsal sory já se chci dostat z tadyma pryč jsem tu po 1 a řekl jsem mu šak portéra máš na začátku když se objevíš a on díky a odešel
Obrázek

Ghibli
Lv.24
Lv.24
Dal poděkování: 506 poděkování
Dostal poděkování: 582 poděkování

Příspěvek od Ghibli » úte 12. čer 2012 14:24:27

Ách jo. :( Snažím se udržet ve hře PvP hvězdy na odchodu do důchodu aspoň na Války a je to nemožné - protože se nechaj zabanovat.

neporazitelny, nicnevim - Ten ban = to platí jen pro Svatou nebo je to na všechno do hry a je to na týden nebo napořád :?:

PS: a nějaké odvolání - podávali jste? ;)
ObrázekYMIRObrázekObrázekObrázekObrázekObrázekObrázekObrázekObrázek
+200k min.
Chunjo
ReLions
141
6P
full
P
P
P
Meripa

slusnej
Lv.36
Lv.36

Příspěvek od slusnej » úte 12. čer 2012 14:29:02

Ghibli píše:Ách jo. :( Snažím se udržet ve hře PvP hvězdy na odchodu do důchodu aspoň na Války a je to nemožné - protože se nechaj zabanovat.

neporazitelny, nicnevim - Ten ban = to platí jen pro Svatou nebo je to na všechno do hry a je to na týden nebo napořád :?:

PS: a nějaké odvolání - podávali jste? ;)
Nemaj ho na furt ale je to hloupost bych řekl transfer CB znamená že si zapne dotyčnej 2 účty např. jeden u JINNO druhej u SHINSO a chodí tam z druhou postavou a nechává si jí jak "blbec" zabíjet ale pokud si zapl třeba jinou postavu a šel hrát z druhou a zabil ho známej protože je slabej a daj mu TB + ban tak je to hloupost bych řekl jestli mě někdo v tomhle chápe.
Obrázek

vymahac
Lv.17
Lv.17
Dal poděkování: 1 poděkování
Dostal poděkování: 5 poděkování

Příspěvek od vymahac » úte 12. čer 2012 14:30:39

Tady se snažíme oživit PvP a hyperaktivní GM do toho až moc zasahuje.
Podle těchto pravidel tedy nemůžu do 3 lidí ve svaté, abych náhodou 4x neumřel a neudělal transfer Cb. Velmi geniální pravidlo. Můžete rovnou zabanovat půlku metinu. A teď prosím přestaňte s tím pozdním aprílem. Děkuji.
Jinno.
KevinRudolf WP sura lvl 131
vymahac war aura lvl 110
Žádný plán není špatný, nebo hloupý. Chyby na plánech jsou jenom a pouze lidi.
Pravda je naprosto na nic. Každý si ji vyloží po svém a jak se mu zachce.

Někteří hrají fér, někteří ne. Ale takový lidi lituji, když musí podvádět i ve hře. Člověk hraje poctivě a je tak akorát šašek.

jitro
Lv. 18
Lv. 18

Příspěvek od jitro » úte 12. čer 2012 14:33:54

ajo taky fakt clovek uz nemuze sam bojovat ...proti presile ..protoze to je transfer

nicnevim
Lv. 18
Lv. 18
Dal poděkování: 2 poděkování
Dostal poděkování: 28 poděkování

Příspěvek od nicnevim » úte 12. čer 2012 14:34:24

Rusila to bude mít nejspíš kvůli foru.
Já vždy měla za to, že se lidé chodí do té hry bavit, ne aby se tvářili a vše brali jakkoli vážně jako v zaměstnání. Tohle už doopravdy není normální.
Ghibli, 7TB, to je ban na 7 dní (do hry, nejen do svaté), ale já nasbírala za neslušnost už 4 body předtím, tedy mám 11. 11 dní ban do hry a počítám, že body vynulujou, nebo dokonce dají do minusu, a já je opravdu za 2miliardy kupovat nebudu, abych se dostala alespoň do války, to už pro mě ta hra nemá pak ani smysl.
O tom transferu mi to taky někdo psal, že je to jen za zabíjení postavy vlastní (lognuté ze stejné IP, PC), ale nevím, tiket jsem samozřejmě poslala, tak čekám no :-/

E: Speciálně pro extrema, ani jeden z nás nikomu neplatil, nepřemlouvali jsme se, ani se nedomlouvali. Nechápu, co má drzost společného s bodama, tak se jdi laskavě hádat jinam. A píše se holt, ale když už píšeš hold a nejsi schopný ani napsat interpunkci, tak to znamená, že jednomu z nás, ačkoli nevím kterému, vzdáváš hold, tak děkujeme.
Naposledy upravil(a) nicnevim dne úte 12. čer 2012 15:00:05, celkem upraveno 1 x.
Až blbost bude nadnášet, tak všichni odletí.

jitro
Lv. 18
Lv. 18

Příspěvek od jitro » úte 12. čer 2012 14:52:01

uvidite co vam bude napsano na ticketu dal bych neresil a cekal x))

Zamčeno

• You do not have permission to post in chat.
@ Tomori « čtv 6:12 pm »
Dobrý den, na webu najdete nový Vývojový deník #17, který přináší informace o testovacích válkách a obsahuje také dotazník č.2 na téma : směřování PvP na Ekuře. :hello: https://www.click4survey.cz/s4/66638/3c378898
@ Tomori « čtv 5:48 pm »
Shelby2022 píše: nevite nekdo kde vymenit ten amulet za bombon ? :)
Dobrý den, pro výměnu části amuletu z pumy (ať už univerzálního nebo běžného) stačí kliknout pravým tlačítkem na příslušnou část.
@ Shelby2022 « čtv 12:26 pm »
nevite nekdo kde vymenit ten amulet za bombon ? :)
@ Vydesenej « čtv 12:03 pm »
Suko201 píše:
Vydesenej píše:
Tomori píše: Dobrý den, nebojte je to teprve 2. dotazníček mimo hru :D . Vaše odpovědi každý den sleduji, a vyhodnocení a informace z něj předám i zde v anonymním režimu hráču. <3 Pokud budete mít dotaz, klidně mne kontaktujte. Přeji krásný den.
Děkuji za zpětnou vazbu. Myslel jsem to i s těmi ve hře :D a budu se tedy těšit na výsledky
Tak snad nečekáš, že to přidají za měsíc, bude to chvilku trvat, ale snad do konce roku něco bude. Za mě ty pvp eventy by byly top, konečně něco nového s pvp a mělo by to smysl.
Ale já vůbec neměl namysli ihned implementování do hry :D mě spíš zajímalo jestli dostaneme nějakou zpětnou vazbu z těch dotazníků jako takových
@ Suko201 « čtv 11:49 am »
Vydesenej píše:
Tomori píše:
Vydesenej píše: Masakr už 3 nebo 4 dotazník za poslední měsíc. To jsem zvědav jestli si pak dotyční co to budou číst/vyhodnocovat něco vezmou z toho. (Já za sebou doufám že snad ano)
Dobrý den, nebojte je to teprve 2. dotazníček mimo hru :D . Vaše odpovědi každý den sleduji, a vyhodnocení a informace z něj předám i zde v anonymním režimu hráču. <3 Pokud budete mít dotaz, klidně mne kontaktujte. Přeji krásný den.
Děkuji za zpětnou vazbu. Myslel jsem to i s těmi ve hře :D a budu se tedy těšit na výsledky
Tak snad nečekáš, že to přidají za měsíc, bude to chvilku trvat, ale snad do konce roku něco bude. Za mě ty pvp eventy by byly top, konečně něco nového s pvp a mělo by to smysl.
@ Relly « čtv 11:24 am »
Tak tohle pobavilo, ngl.
@ Tomori « čtv 10:54 am »
Určitě, nebojte se. Testovací válka se upravuje podle z5 vazby hráčů. Postupně se vždy něco přidá/doladí, aby to odpovídalo Vaší . Při poslední testovací válce se doladily asistence a znemožnilo se prodloužení efektu “zruška” viz Vývojový deník #17.
@ Vydesenej « čtv 10:33 am »
Tomori píše:
Vydesenej píše: Masakr už 3 nebo 4 dotazník za poslední měsíc. To jsem zvědav jestli si pak dotyční co to budou číst/vyhodnocovat něco vezmou z toho. (Já za sebou doufám že snad ano)
Dobrý den, nebojte je to teprve 2. dotazníček mimo hru :D . Vaše odpovědi každý den sleduji, a vyhodnocení a informace z něj předám i zde v anonymním režimu hráču. <3 Pokud budete mít dotaz, klidně mne kontaktujte. Přeji krásný den.
@ Tomori « čtv 10:25 am »
@ Relly « čtv 10:12 am »
@Mionix,  jojo, proto tam mám aktivní ticket z 27.6 bez odpovědi. Kazdy asi tu aktivitu vidí jinak.
@ Vydesenej « čtv 9:37 am »
Masakr už 3 nebo 4 dotazník za poslední měsíc. To jsem zvědav jestli si pak dotyční co to budou číst/vyhodnocovat něco vezmou z toho. (Já za sebou doufám že snad ano)
@ angrylunaxx « stř 8:33 pm »
jo a teď to jede ve velkém
@ Akemos « stř 7:39 pm »
on někdo opravdu prodává/kupuje za real? :-D
@ Mionix « stř 6:04 pm »
@Relly,  Tickety, co vidím, se pravidelně řeší. ;-)
@ Relly « stř 5:54 pm »
@Mionix,  To by musel v prvé řadě někdo vůbec reagovat.
@ Mionix « stř 3:53 pm »
Pokud má kdokoliv podezření u nějakého hráče na real, tak ho poprosím aby se obrátil na support hry. Sem takové věci nepatří.
@ Tomori « stř 3:42 pm »
Dobrý den, dnes od 20:10 proběhne soutěž ve sběru bylin, a po ní bude následovat rybářská soutěž.
@ Grout « pon 2:00 am »
Díky za OX Tomori <3 Příště rybářská soutěž?
@ Tomori « ned 2:48 pm »
Dobrý den, dnes ve 20:10 si dáme OX :hello:
@ Vydesenej « ned 10:15 am »
LittleNessa píše: Však ono je jedno jestli jí zruší nebo jestli zůstane v podobě jaká je nyní, šance na získání certifikátu je 0:0 :D
To není jedno :D takhle máš alespoň naději.
@ LittleNessa « sob 7:50 pm »
Však ono je jedno jestli jí zruší nebo jestli zůstane v podobě jaká je nyní, šance na získání certifikátu je 0:0 :D
@ Vydesenej « sob 3:12 pm »
LittleNessa píše: Mě v tom dotazníku zaujala věc, zdali nám nevadí testování přes arény ... Možná k zamyšlení a otevření tu speciální diskuse jak řešit i arény, které se nechodí a nedochází už nějaký ten měsíc .. a zkusit najít nějaké řešení jak by to mohlo být znovu dostupné i když nechodí lidi
Zrušit arenku. Mrk Mrk
@ OrangEE « sob 2:49 pm »
@LittleNessa,  urobiť sólo arény s tým, aby človek nezískal o nič viac ako keby sa chodilo pravidelne v plnom počte ludí
@ LittleNessa « sob 1:49 pm »
Mě v tom dotazníku zaujala věc, zdali nám nevadí testování přes arény ... Možná k zamyšlení a otevření tu speciální diskuse jak řešit i arény, které se nechodí a nedochází už nějaký ten měsíc .. a zkusit najít nějaké řešení jak by to mohlo být znovu dostupné i když nechodí lidi
@ asdis « sob 11:02 am »
len taky navth.nedalo by sa pridat nejake denne ukoly ako tu to bolo u pinati priklad
@ Relly « pát 9:38 pm »
@TomasFoxx,  Můžeš se naklonovat a do žluté a modré přidat po 5-10 hráčích.
@ TomasFoxx « pát 8:10 pm »
testovaci valky hrozne sexy, uz jen vymyslet neco s tim rozdelenim risi (to byl asi jeden z hlavnich problemu co tu lidi meli) a rychle nam to hodit do normalnich valek
@ TomasFoxx « pát 7:57 pm »
@ Revus « pát 5:05 pm »
Nemá někdo koženy extaze na točku? plus 0, random talíky. Nebo aspon extáze +0 bez talismanů že si je tam hodím. Není nikdy nic.
@ Mionix « pát 4:09 pm »
Jen si dovolím Tomori doplnit o odkaz, kde je i dotazník. https://www.ekura.cz/vyvojovy_denik/1460
@ Tomori « pát 1:33 pm »
Dobrý den, na webu najdete nový Vývojový deník #17, který přináší informace o testovacích válkách a obsahuje také dotazník k časům jejich konání. :hello:
@ Nonepovideeej « pát 12:57 pm »
I se zručkou P to jde myslím dolů, ale jistý si nejsem
@ Revus « čtv 8:42 pm »
Ale se zručností P mam dojem že to dolů nešlo, ne?
@ Grout « čtv 8:17 pm »
Kvalita se může zhoršit. Asi tam bude nějaké %. Párkrát jsem točil a třeba to padlo až někdy u páté točky. Když se zhorší tak jeden o jeden stupeň.
@ Mionix « čtv 7:24 pm »
@Revus,  Dle mého by měly padat níže. Proto se vždy zlepšují na +4 jen ty, co chcete. Když tak mě někdo opravte.
@ Revus « čtv 7:14 pm »
Zdravím, když změním pomocí ukouzla v inventáři talismany +4 , taky se zhorší kvalita jako kdysi když se ještě měnily u výhně? Mam pocit že to bylo kdysi ovlivněno zručností,stále to platí? nebo mužu točit s zručností 5 a budou furt + 4? DÍky
@ Suko201 « čtv 1:26 pm »
při vstupu přes yonaha je furt na výběr vstup do djongi :-)
@ Suko201 « stř 7:58 pm »
Takže to je novinka? Po minulém roce taky nešly po eventu frkačky, měl sem jich tuny a nešlo to a teď se to mění?
@ cleo « stř 7:45 pm »
@Mionix,  děkuji za informaci :)
@ Mionix « stř 7:41 pm »
@cleo,  Dobrý den Cleo, měly by jít použít po údržbě ve čtvrtek.
@ cleo « stř 7:20 pm »
frkačky už nejdou použít po eventu? píše mi to, že ještě nenastal čas na frkačky, že se peče dort :)
@ ChunjoKing « pon 10:42 pm »
@redBull21,  zdravím. Za pečenie torty už nemožno získať časť amuletu. Za OX by už,podľa všetkého, nemalo byť možné získať časť talizmanu tak isto. Vlastne, pokiaľ nemáte všetky 4 časti talizmanu, tak už pumu neskompletizujete. Pečenie torty prebiehalo len do polčasu eventu. Potom začali oslavy, kde už časť talizmanu za pečenie nebolo možné získať. Počas pečenia sa dala každý deň upiecť iba jedna časť torty(poleva,korpus,ozdoba atď.). Na získanie amuletu bolo potrebné upiecť každú časť jedenkrát a zároveň na každú časť doniesť väčšie množstvo surovín, než len na splnenie úlohy. Informovala o tom starenka hláškou, že ste doniesli to, čo chcela, ale na bájnu pumu to ešte nestačí. Čiže ste museli doniesť znova to isté, až pokým vám táto hláška o bájnej pume nezmizlia.
@ redBull21 « pon 5:30 pm »
Zdravím, když mám levý horní i dolní amulet + univerzální, bude možnost ještě nějak získat poslední kus ? Nepřišel jsem na to jak získat za pečení dortu když jsem udělal asi jen 16questů tak nejspíše už část pečeti nedostanu že ?
@ Uncut69 « pon 12:04 pm »
chci se zeptat, když mám tu duši na černou pumu, budu si to moc proměnit za jak dlouho budu chtít nebo to časem nepůjde? děkují.
@ Tomori « pon 10:22 am »
inddi píše: ve hře v oznámeni jste psaly, že jste přidělily kousek amuletu za účast na fóru u postavy Purpura jsem bohužel nic nenašla
Dobrý den, je to z toho důvodu, že u Vás vyskočil duplicitní účet vytvořen zde na fóru. Poprosím Vás abyste se na mne obrátila do sz kde to dovyřešíme.
@ ChunjoKing « pon 9:59 am »
@inddi,  netreba si z toho robiť hlavu. Samotná strakatá a aj čierna puma sa dajú zložiť kedykoľvek. Určite dôjde k náprave zo strany tímu a vy svoju časť amuletu dostanete.
@ inddi « pon 5:52 am »
Ano koukala jsem i do IS skladu není nikde.
@ ChunjoKing « pon 12:42 am »
Pozerali ste v IS sklade?
@ inddi « ned 11:55 pm »
ve hře v oznámeni jste psaly, že jste přidělily kousek amuletu za účast na fóru u postavy Purpura jsem bohužel nic nenašla
@ Tomori « ned 9:00 pm »
breberak1234 píše: jen teoreticka, jakto kdyz sem byl v patek na zkusebni velke valce , tak po ukonceni jsem mel knihu misi misto dotazniku a dotaznik se jiz neobjevil. je chyba u me ??
Dobrý den, je možné, že se Vám dotazník neukázal. U některých tento problém nastal. Pokud nám budete chtít poskytnout zpětnou vazbu napište mi sz, nebo zašlete ticket. Mockrát děkuji a omlouvám se za komplikace.
@ breberak1234 « ned 8:53 pm »
jen teoreticka, jakto kdyz sem byl v patek na zkusebni velke valce , tak po ukonceni jsem mel knihu misi misto dotazniku a dotaznik se jiz neobjevil. je chyba u me ??
@ asdis « ned 3:39 pm »
opacne.Levy horní-drop
@ Marph « ned 2:30 pm »
Děkuji
@ Tomori « ned 2:06 pm »
Dobrý den, levý horní = drop, pravý horní= OX, levý dolní= fórum a pravý dolní= pečení dortu.
@ asdis « ned 2:00 pm »
lavy dolny je za Pečení dortu
@ diver « ned 1:53 pm »
@Marph,  z fóra by měl být levý dolní tuším
@ Marph « ned 1:43 pm »
Mám 2 horní, s tím, že levý je z ohnivé a pravý by měl být z OX, které jsem dokončil, ale někdo mi psal, že ten je z fóra
@ Marph « ned 1:41 pm »
Jaký dílek je z fóra?
@ Revus « ned 9:54 am »
Jourdonais nebo tak nějak,dobrej ubožák. Ze žluté, 130 lvl. Přijde zničehonic a nonstop zabijí 20 min v kuse, krade drop.
@ Mionix « sob 6:45 pm »
@Uncut69,  všechny části se dají, daly získat ze hry.

Who is chatting

offline Akemos 
offline Dayyo 
offline Fogru 
offline Heana 
offline Mionix 
offline Pajjuska 
offline PanModry 
idle Tomori 
offline Vydesenej