Xslusnej píše:Gratuluju Shinsu už myslím že to nebudete mít tak lehké ty výhry ale až se vám vrátí Rusila a nám Belichar bude to zas změna nevím jestli pro červenou nebo pro modrou ale bude to dobré PvP
Komu dalšímu přijde, že tenhle kluk buď neumí vyjádřit co si vlastně myslí, nebo jenom neví co mluví?slusnej píše:rusila má sice dočasný ban,ale Belichar se navrátí se mi zdá za 7 dní možná dřív a u Rusily nevím sice Rusila je dobrá hráčka ale nemůžete z ní dělat postavu která zachrání války jen sypete že Rusilu nemáte ale my nemáme Belichara zatím
Navíc považuji za krapet podlé takto se vysmívat celé říši. Chápu, že se některým líbí, že došlo k obratu o 180 stupňů, ale tohle se mi zdá nesportovní

Alespoň že to červení umí vzít s humorem:
I když už jen čekám, kdy se vloží do diskuze i jiní více konfliktní a hlavně nejmenovaní hráčisir elabor píše:díky gratulace přijímáme

E: Rok - Možná máš pravdu, že jsem to přehnal, ale podlě mě si prostě ty dva příspěvky odporují

PS: Pokud se ti něco na mě nelíbí klidně mi to sděl do PM... Pokud to bude v rámci slušného chování, tak tam tě nikdo omězovat nebude