Jinak je to 90%

![]() | Renegade1 | ![]() | Cech | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ||||||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
241187 | 141 | Jinno | GOODFELLAS | Full P | Complete | P | P | P | 30 |
![]() | SerpentWoman | ![]() | Cech | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ||||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
25641 | 130 | Jinno | GOODFELLAS | Full P | Complete | G2 | 11 |
Tak to ti půjčím acc nejspíš ať si to skusíš u mě v PvP a v PvM.Renegade2 píše:1. Co kdo říká, to mohl říkat že to tam Saggi napsal
je to tam napsané černé na bílém
Dle mého tohle platí v PVM.
2. Nikdy jsem v PVP stun nedostal když jsem správně nasadil štít. Ani do wara a ani od healera.
No v pvm jsem zastunovanej pořád když jsou na mě nalepený, což není nic divného. Jakmike to přeženu, tak už počítám se smrtí.slusnej píše:Tak to ti půjčím acc nejspíš ať si to skusíš u mě v PvP a v PvM.Renegade2 píše:1. Co kdo říká, to mohl říkat že to tam Saggi napsal
je to tam napsané černé na bílém
Dle mého tohle platí v PVM.
2. Nikdy jsem v PVP stun nedostal když jsem správně nasadil štít. Ani do wara a ani od healera.
PVM ještě beru je tam přece jen ve swampu přez 100npc moobů vychází,ale neskousnu třeba za duel 4 stůně nebo ve svaté co pádit co zaříkat stůn sem tam je pravda že zafunguje ale jinak vážně je to smutné ani věci mi nekřupou tak jak já dostávám stůně
![]() | Renegade1 | ![]() | Cech | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ||||||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
241187 | 141 | Jinno | GOODFELLAS | Full P | Complete | P | P | P | 30 |
![]() | SerpentWoman | ![]() | Cech | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ||||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
25641 | 130 | Jinno | GOODFELLAS | Full P | Complete | G2 | 11 |