Postava ve Swampu nejde přihlásit

Všeobecná diskuze ohledně dění ve hře.
Pravidla fóra
• Pokud máte otázku, která se týká určité postavy, použijte sekci o herních postavách.
• Pokud je Váš dotaz směřován na konkrétní mapu, využijte sekci o herních lokacích.
Odpovědět
ovechkin
Lv.19
Lv.19
Dal poděkování: 45 poděkování
Dostal poděkování: 91 poděkování

Postava ve Swampu nejde přihlásit

Příspěvek od ovechkin » stř 20. čer 2012 21:26:25

Zdravím lidičky

Před dnešní údržbou jsem byl ve Swampu.

Jakmile přišel čas údržby, tak jsem byl odhlášen...tak jako každý jiný co v té chvíli hrál.

Potíž je v tom, že v podvečer nemohu onu postavu ve Swampu přihlásit do hry.

Přesto na tom samém účtu jinou postavu co není ve swampu normálně přihlásím.

Má někdo podobný problém? Nebo ví někdo co s tím ?

Provedl jsem i Debug postavy na webu Sindicate, ale bez úspěchu..říkám si přece to nebude snad na řešení přes ticket.... :(

...předem díky :)
Hlupáci jsou si skálopevně jistí, jak jsou skvělí, jsou za hlupáky v reálném životě, kde nic nedokázali a utíkají do světa virtuálního, kde sedí 24 hodin/7 dní v týdnu a ve výsledku jsou tam na tom stejně, ale pořád si možná myslí, že jsou nej ..ale lidé inteligentní a vzdělaní jsou stále plní pochybností, zda udělali vše ok.

crazyman
Lv.13
Lv.13
Dal poděkování: 11 poděkování
Dostal poděkování: 9 poděkování

Re: Postava ve Swampu nejde přihlásit

Příspěvek od crazyman » stř 20. čer 2012 21:27:50

Tady asi nic jiného než ticket nepomůže, můžeš zkusit napsat GM ve hře, jestli ti pomohou.

PS: čekal si po debugu 2 hodiny?
Naposledy upravil(a) crazyman dne stř 20. čer 2012 21:28:38, celkem upraveno 1 x.
Po delší přestávce zpět!

Ať žijou blázni...

Extreemee
Lv.13
Lv.13
Dal poděkování: 13 poděkování
Dostal poděkování: 10 poděkování

Příspěvek od Extreemee » stř 20. čer 2012 21:28:02

to je nejake divne to pujde asi opravdu jenom prez ten ticket ale pockas si pred tebou bude dalsich 125 ticketu;)
Obrázek

ovechkin
Lv.19
Lv.19
Dal poděkování: 45 poděkování
Dostal poděkování: 91 poděkování

Příspěvek od ovechkin » stř 20. čer 2012 21:46:41

crazyman píše:Tady asi nic jiného než ticket nepomůže, můžeš zkusit napsat GM ve hře, jestli ti pomohou.

PS: čekal si po debugu 2 hodiny?
Napsat GM ve hře? Tím si nejsem tak jist ,zda by fungovalo, nechci se samozřejmě žádného GM dotknout, možná že to vážně funguje.....ono v chatu co chvíli někdo pokřikuje GM pls pls. :D Ale přesto díky za tip.

Debug byl proveden a poté tám stálo zkuste se přihlásit do hry.Tak jsem se hlásil ...

Někde jsem dávno četl jak se provádí debug a za jak dlouho nabyde účinku, ale vždy, když něco hledám tak nenajdu :)

2 hodiny ještě neuběhly, takže ještě vyčkám a pak asi ticket..vypadá to, že jsem asi sám s tímto problémem..
Hlupáci jsou si skálopevně jistí, jak jsou skvělí, jsou za hlupáky v reálném životě, kde nic nedokázali a utíkají do světa virtuálního, kde sedí 24 hodin/7 dní v týdnu a ve výsledku jsou tam na tom stejně, ale pořád si možná myslí, že jsou nej ..ale lidé inteligentní a vzdělaní jsou stále plní pochybností, zda udělali vše ok.

crazyman
Lv.13
Lv.13
Dal poděkování: 11 poděkování
Dostal poděkování: 9 poděkování

Příspěvek od crazyman » stř 20. čer 2012 21:49:43

Pokud napíš př. "GM prosím mam postavu buglou ve swampu PM" tak ti možná odepíše, pokud napíš "hej GM pls napiš" tak se asi nic nestane :(
Po delší přestávce zpět!

Ať žijou blázni...

Odpovědět