Swamp - kolik vyděláváte ?
Pravidla fóra
• Pokud máte otázku, která se týká určité postavy, použijte sekci o herních postavách.
• Pokud je Váš dotaz směřován na konkrétní mapu, využijte sekci o herních lokacích.
• Pokud máte otázku, která se týká určité postavy, použijte sekci o herních postavách.
• Pokud je Váš dotaz směřován na konkrétní mapu, využijte sekci o herních lokacích.
- kamosvsech
- Lv.19
- Dal poděkování: 13 poděkování
- Dostal poděkování: 75 poděkování
- plug1
- Lv.24
- Dal poděkování: 225 poděkování
- Dostal poděkování: 310 poděkování
Re: Swamp - kolik vyděláváte ?
150kk za hodinu
bez buffa! naušnic a náramku
Po prvé ve swampu no..

Po prvé ve swampu no..
╔═╗✩✩✩✩✩✩✩✩✩✩✩✩
║═╬╦╦═╦═╦═╦══╦═╦═╗
╠═║║║╬║╩╣╔╣║║║╬║║║
╚═╩═╣╔╩═╩╝╚╩╩╩╩╩╩╝
✩✩✩✩✩✩✩✩✩✩✩✩✩
© plug1 2014 - všechna práva vyhrazena
║═╬╦╦═╦═╦═╦══╦═╦═╗
╠═║║║╬║╩╣╔╣║║║╬║║║
╚═╩═╣╔╩═╩╝╚╩╩╩╩╩╩╝
✩✩✩✩✩✩✩✩✩✩✩✩✩
© plug1 2014 - všechna práva vyhrazena
- Elise
- Lv.4
- Dostal poděkování: 1 poděkování
Lv 108, chodím na vlkodlaky, 100-150kk z yangů a prutů za 90 min. k tomu ale nějaké to smetí co padá z meteorů, takže to není zas tak špatný
Asi budu muset pocvičit techniku
btw. mě se zdá, že od údržby nějak poklesl drop knih misí. dřívě jsem si nosil ze swampu tak 15 knih (expertek a těžkých), teď jen 4 knihy za 2 swampy..
E: s prémkem a 40% na yangy

Asi budu muset pocvičit techniku

btw. mě se zdá, že od údržby nějak poklesl drop knih misí. dřívě jsem si nosil ze swampu tak 15 knih (expertek a těžkých), teď jen 4 knihy za 2 swampy..
E: s prémkem a 40% na yangy

-
- Lv.13
- Dostal poděkování: 10 poděkování
Uvedom si skym se bavis a komu rikas ze to neumi ja metin nehraju prvnim rokem a ve swampu taky nejsem zacatecnik 800kk mas velkou fantazii dagerte hold jak jsem spominal nekdo se stydi za sve vydelky tak tu pises tolik jenom proto aby jsi byl zajimavykamosvsech píše:Já vydělával 1,2kkk a měl sem velký rezervy. Holt to neumíš.

-
- Lv. 18
- Dal poděkování: 2 poděkování
- Dostal poděkování: 28 poděkování
S obyčejným člověkem, s kým by se asi tak bavilExtreemee píše:Uvedom si skym se bavis a komu rikas ze to neumi ja metin nehraju prvnim rokem a ve swampu taky nejsem zacatecnik 800kk mas velkou fantazii dagerte hold jak jsem spominal nekdo se stydi za sve vydelky tak tu pises tolik jenom proto aby jsi byl zajimavy

A i kdyby někdo vydělával miliadr deset, tak ti to může být jedno a nemusíš si vymýšlet teorie o studu.
Nicméně 1,2kkk je přehnaný. Kdysi to byla miliarda, načež z něho vylezlo, že je to 850 (jen si to zaokrouhlil, protože to miliarda skoro je, že

Až blbost bude nadnášet, tak všichni odletí.
-
- Lv.13
Ja ze sjem nekdy rekl ze pred zmenou 750kk tam vydelat nejde? uz zase si trapne vymyslis mam tu lidi co ti muzou dokazat ze jsem tech 1kkk mel !!nicnevim píše:S obyčejným člověkem, s kým by se asi tak bavilExtreemee píše:Uvedom si skym se bavis a komu rikas ze to neumi ja metin nehraju prvnim rokem a ve swampu taky nejsem zacatecnik 800kk mas velkou fantazii dagerte hold jak jsem spominal nekdo se stydi za sve vydelky tak tu pises tolik jenom proto aby jsi byl zajimavyZajímavý je jen to, že když jsem napsala, že mam min. 750 (před změnou), tak jsi se posmíval, že tolik udělat nejde, a najednou to byla miliarda jo?
Jistě počítáš ty tvoje 2,5 hod a s tím, že tam sekáš jak mamlas a ještě posbíráš drop když to pomlátíš (což já sbírala buffem a i s ním prodávala, takže warka furt mlátila) a znova plášťuješ, docela pochybuju.
A i kdyby někdo vydělával miliadr deset, tak ti to může být jedno a nemusíš si vymýšlet teorie o studu.
Nicméně 1,2kkk je přehnaný. Kdysi to byla miliarda, načež z něho vylezlo, že je to 850 (jen si to zaokrouhlil, protože to miliarda skoro je, že) a pak jsem se dokonce dočetla, že maximum bylo něco přes 900. Najednou 1,2kkk? Nestačím se divit

-
- Lv.19
- Dal poděkování: 3 poděkování
- Dostal poděkování: 73 poděkování
Bohuzel mam vazne smulu, i kdyz sem si upravil veci, prisery se mi mnozi, mam porad jen jeden jediny prut z celeho jednoho na natahnuti
-
- Lv. 18
- Dal poděkování: 2 poděkování
- Dostal poděkování: 28 poděkování
Jako Ty. Za 2,5hod aleExtreemee píše:Ja ze sjem nekdy rekl ze pred zmenou 750kk tam vydelat nejde? uz zase si trapne vymyslis mam tu lidi co ti muzou dokazat ze jsem tech 1kkk mel !!![]()

Až blbost bude nadnášet, tak všichni odletí.
-
- Lv.13
Staci si volat s kamaradkou na skypu a bavit se o tom kolik jsme dneska vydelali za swamp nemam duvod lhat ja se za tech 1kkk co jsem vydelal nestydimnicnevim píše:Jako Ty. Za 2,5hod aleExtreemee píše:Ja ze sjem nekdy rekl ze pred zmenou 750kk tam vydelat nejde? uz zase si trapne vymyslis mam tu lidi co ti muzou dokazat ze jsem tech 1kkk mel !!![]()
Neumím si představit nic pod pojmem svědek, který by mi to opravdu dokázal, jedině, že byste na té postavě byli přihlášeni oba naráz, což je nemožné.

- kamosvsech
- Lv.19
- Dostal poděkování: 75 poděkování
Kdysi to bylo 600kk, pak se to postupně zvedalo. Ty si žebrala o rady v době, kdy sem dělal 900-1kkk. O tom, co se dělo po době, kdy ti stačilo 800kk, nevíš nic, tudíž nerozumujnicnevim píše:S obyčejným člověkem, s kým by se asi tak bavilExtreemee píše:Uvedom si skym se bavis a komu rikas ze to neumi ja metin nehraju prvnim rokem a ve swampu taky nejsem zacatecnik 800kk mas velkou fantazii dagerte hold jak jsem spominal nekdo se stydi za sve vydelky tak tu pises tolik jenom proto aby jsi byl zajimavyZajímavý je jen to, že když jsem napsala, že mam min. 750 (před změnou), tak jsi se posmíval, že tolik udělat nejde, a najednou to byla miliarda jo?
Jistě počítáš ty tvoje 2,5 hod a s tím, že tam sekáš jak mamlas a ještě posbíráš drop když to pomlátíš (což já sbírala buffem a i s ním prodávala, takže warka furt mlátila) a znova plášťuješ, docela pochybuju.
Nicméně 1,2kkk je přehnaný. Kdysi to byla miliarda, načež z něho vylezlo, že je to 850 (jen si to zaokrouhlil, protože to miliarda skoro je, že) a pak jsem se dokonce dočetla, že maximum bylo něco přes 900. Najednou 1,2kkk? Nestačím se divit

Kelshak: Ikdyby pruty padaly mizerně, pokud budeš mlátit pořádně, tak 360-400kk budeš mít za 90 minut jen z yangů (samozřejmě s vymoženstma na co největší množství yangů).
-
- Chat Center
-
- You do not have permission to post in chat.

@
Nonepovideeej « čtv 6:02 pm »

@
Mionix « čtv 5:47 pm »

@
Mionix « úte 7:17 pm »

@
p4tresss « úte 3:56 pm »

@
Suko201 « ned 11:52 am »

@
Bisky « sob 9:44 pm »