Čawte komunito,
mám takovej menší problémek. Použil jsem už i vyhledávání a jaksi jsem se tam k tomu nedostal..
Tak se zeptám tady Vás.
Dojde u bonusu BZK jako u bonusu na DVOJNÁSOBEK PŘEDMĚTŮ při určitých % k vynulování??
Díky předem za odpovědi,
s pozdravem greeN
Bonus BZK - Reset
Pravidla fóra
• Pokud máte otázku, která se týká určité postavy, použijte sekci o herních postavách.
• Pokud je Váš dotaz směřován na konkrétní mapu, využijte sekci o herních lokacích.
• Pokud máte otázku, která se týká určité postavy, použijte sekci o herních postavách.
• Pokud je Váš dotaz směřován na konkrétní mapu, využijte sekci o herních lokacích.
-
patriceeeq
- Lv.17

- Dal poděkování: 21 poděkování
- Dostal poděkování: 10 poděkování
-
ExtreeeMeee
- Lv.19

- Dal poděkování: 50 poděkování
- Dostal poděkování: 70 poděkování
Re: Bonus BZK - Reset
nene nuluji se pouze yangy a dropy bzk muzes mit klidne 50% z valky +item+expak a ve vecech 20% bonus a nic se ti nevynuluje
-
Taznovejsi
- Lv.30

- Dal poděkování: 82 poděkování
- Dostal poděkování: 136 poděkování
To čo si napisal mi nejako nedáva zmyselExtreeeMeee píše:nene nuluji se pouze yangy a dropy bzk muzes mit klidne 50% z valky +item+expak a ve vecech 20% bonus a nic se ti nevynuluje
Pokiaľ viem nuluje sa IBA drop ,, yangy sa spočitavaju aj BZK sa spočítava
Takže jak Yang tak EXP sa proste nenuluje nikdy
-
ExtreeeMeee
- Lv.19

- Dal poděkování: 50 poděkování
- Dostal poděkování: 70 poděkování
co natom nechapes;) sak jsem napsal ze expy se nenuluji muzes mit klidna 350% nevim kolik je max;)Taznovejsi píše:To čo si napisal mi nejako nedáva zmyselExtreeeMeee píše:nene nuluji se pouze yangy a dropy bzk muzes mit klidne 50% z valky +item+expak a ve vecech 20% bonus a nic se ti nevynuluje
-
lordsword
- Lv.36

- Dal poděkování: 38 poděkování
- Dostal poděkování: 314 poděkování
napsal si ze se nuluji yang a drop,takze to chape dobre:D Jen drop je spatny:)ExtreeeMeee píše:co natom nechapes;) sak jsem napsal ze expy se nenuluji muzes mit klidna 350% nevim kolik je max;)Taznovejsi píše:To čo si napisal mi nejako nedáva zmyselExtreeeMeee píše:nene nuluji se pouze yangy a dropy bzk muzes mit klidne 50% z valky +item+expak a ve vecech 20% bonus a nic se ti nevynuluje
-
patriceeeq
- Lv.17

- Dal poděkování: 21 poděkování
- Dostal poděkování: 10 poděkování
- Cepino
- Lv.38

- Dal poděkování: 868 poděkování
- Dostal poděkování: 1230 poděkování
Jen bych využil tématu, mohl by mi někdo vysvětlit jak je to s tím nulováním dropu? Já osobně používám rukavici na drop z itemu na měsíc. Co a jak se nuluje a při jaké příležitosti? Děkuji