škoda že sem to nestihl a nemohl to prožít
Nádherná válka
Pravidla fóra
• Pokud máte otázku, která se týká určité postavy, použijte sekci o herních postavách.
• Pokud je Váš dotaz směřován na konkrétní mapu, využijte sekci o herních lokacích.
• Pokud máte otázku, která se týká určité postavy, použijte sekci o herních postavách.
• Pokud je Váš dotaz směřován na konkrétní mapu, využijte sekci o herních lokacích.
-
Rok
- Lv.20

- Dal poděkování: 21 poděkování
- Dostal poděkování: 76 poděkování
Re: Nádherná válka
musela to být opravdu krásná war co se týče emocí a prostě kdo to dá na to první místo
druhý místo v tu cvhvili asi nikoho opravdu nezajímalo
oo
-
DpetanD
- Lv.14

- Dal poděkování: 4 poděkování
- Dostal poděkování: 19 poděkování
-
sir elabor
- Lv.19

- Dal poděkování: 119 poděkování
- Dostal poděkování: 13 poděkování
jo válka byla dobrá, až na některé výjimky, ale ty jsou všude (nebudem to dál komentovat, že lordsworde - víme o čem mluvím)....
jinak se mi začíná líbit, jak je to nejistý až do poslední minuty, to je na tom dobrý
jinak se mi začíná líbit, jak je to nejistý až do poslední minuty, to je na tom dobrý
...comming soon...
| Jméno | charakter | level | říše |
|---|---|---|---|
| RockStarMag | Šaman - drak | 129 | SHINSOO |
-
lordsword
- Lv.36

- Dal poděkování: 38 poděkování
- Dostal poděkování: 314 poděkování
Njn vydrzelo to az do druhy stranky.Ale s lidskou hlouposti nelze nic delat.sir elabor píše:jo válka byla dobrá, až na některé výjimky, ale ty jsou všude (nebudem to dál komentovat, že lordsworde - víme o čem mluvím)....
Smrt vždycky stojí po boku bojovníka,
jídá s ním u stolu a uléhá s ním na lože.
Smrt je ta nejvěrnější milenka.
Ale je zbytečné si jí všímat,
dokuď vás nepožádá o polibek.
jídá s ním u stolu a uléhá s ním na lože.
Smrt je ta nejvěrnější milenka.
Ale je zbytečné si jí všímat,
dokuď vás nepožádá o polibek.
- Sabousek
- Lv.26

- Dal poděkování: 895 poděkování
- Dostal poděkování: 455 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
Aspoň k něčemu jsou zrádci dobřísir elabor píše:jo válka byla dobrá, až na některé výjimky, ale ty jsou všude (nebudem to dál komentovat, že lordsworde - víme o čem mluvím)....
Hra je pro lidi duchaplné rozptýlení, pro hlupáky vášní. - Dumas
- Ghibli
- Lv.24

- Dal poděkování: 366 poděkování
- Dostal poděkování: 528 poděkování
Válka to byla pěkná - hlavně kvůli napětí až do konce, protože nebylo jisté, na kterou říši vyjde celkové vítězství = jen tak dál a díky všem, co se snaží bojem nebo buffem o ten správný výsledkový adrenalin. A je to i pozvánka pro ostatní, aby právě oni rozhodli o celkovém vítězi, protože takhle těsné výsledky k tomu přímo vybízí. Mít tak třeba Jinno o jednoho dobrého PvP hráče víc, tak by to celé mohlo být jinak.
Bohužel, nějakým způsobem jsme "donutili" GM Fortis k akci - psal do zavolat přímo ve Válce, že bude muset některým "rozdat dárky". Nebo tak nějak.
Nevím proč a za co - ale je to jedno, protože se to týká jen konkrétních osob.
Důležité je, abychom se někteří srovnali a nebrali si tu Válku tak extrémně vážně. Metin je opravdu JEN hra, CB jsou JEN body ve hře a každý hraje, jak umí. Někdo běhá, někdo střílí, někdo kouzlí. Ti silnější běží k vám, ti slabší od vás. Tak to je a není to nic nového.
Těším se na další Válku - že někteří z nás budou ve Válce víc bojovat a míň psát a všichni uděláme ještě zajímavější výsledky.
Bohužel, nějakým způsobem jsme "donutili" GM Fortis k akci - psal do zavolat přímo ve Válce, že bude muset některým "rozdat dárky". Nebo tak nějak.
Nevím proč a za co - ale je to jedno, protože se to týká jen konkrétních osob.
Důležité je, abychom se někteří srovnali a nebrali si tu Válku tak extrémně vážně. Metin je opravdu JEN hra, CB jsou JEN body ve hře a každý hraje, jak umí. Někdo běhá, někdo střílí, někdo kouzlí. Ti silnější běží k vám, ti slabší od vás. Tak to je a není to nic nového.
Těším se na další Válku - že někteří z nás budou ve Válce víc bojovat a míň psát a všichni uděláme ještě zajímavější výsledky.
![]() | YMIR | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() ![]() | |||||||||||
|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
+200k min. | Chunjo | ReLions | 141 | 6P | full | P | P | P | Meripa | ||||||||||
-
XMagicSuraX
- Lv.8

- Dal poděkování: 11 poděkování
- Dostal poděkování: 2 poděkování
- Ghibli
- Lv.24

- Dal poděkování: 366 poděkování
- Dostal poděkování: 528 poděkování
XMagicSuraX - dýkolukaře neobhajuju, ale ve Válce mi nevadí. Jsou to jen další postavy s určtým způsobem boje. Jestli by to byl špatný nebo zakázaný způsob, tak učitě si GM dají práci a luky dýkám zruší. Nejspíš to tak není - proto máme dvě šance - buď budeme s nimi bojovat ve Válkách a nebo na fóru. Já jsem pro ty Války.
A dýkolukař a CB? To musí mluvit každý za sebe, co pro něj znamenají Císařské body. Já říkám, že schopní toho posbírají vždycky víc a to bez rozdílu zaměření postavy.
A dýkolukař a CB? To musí mluvit každý za sebe, co pro něj znamenají Císařské body. Já říkám, že schopní toho posbírají vždycky víc a to bez rozdílu zaměření postavy.
![]() | YMIR | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() ![]() | |||||||||||
|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
+200k min. | Chunjo | ReLions | 141 | 6P | full | P | P | P | Meripa | ||||||||||
- bananek
- Lv.10

- Dal poděkování: 4 poděkování
- Dostal poděkování: 24 poděkování
-
zeeuuss
- Lv.9

- Dal poděkování: 12 poděkování
- Dostal poděkování: 3 poděkování
Re: Nádherná válkap
valka krasna.. jen by me zajimalo kolik procent ma zruseni kouzla... protoze co je napsano asi pravdive neni
Říše: JINNO
Zeeuuss BODY WAR - chci byt v bitve.. a ne behat kolem ni
KARMA - G2
BILOGOG- HOTOVO
ZRUCNOST- P
CECH - FOREVER
Zeeuuss BODY WAR - chci byt v bitve.. a ne behat kolem ni
KARMA - G2
BILOGOG- HOTOVO
ZRUCNOST- P
CECH - FOREVER