Hero Market

Všeobecná diskuze ohledně dění ve hře.
Pravidla fóra
• Pokud máte otázku, která se týká určité postavy, použijte sekci o herních postavách.
• Pokud je Váš dotaz směřován na konkrétní mapu, využijte sekci o herních lokacích.
Odpovědět
maniak2
Lv.6
Lv.6
Dal poděkování: 29 poděkování
Dostal poděkování: 6 poděkování

Hero Market

Příspěvek od maniak2 » pát 29. čer 2012 9:52:53

Mam otazku ohledem vymenu uctu za iny ucet ....na Hero market :)
Prodavam Archera a chci ho vymenit ale nevim jak...date nejake radi ?? Dekuju

slusnej
Lv.36
Lv.36
Dostal poděkování: 171 poděkování

Re: Hero Market

Příspěvek od slusnej » pát 29. čer 2012 9:56:29

Na HM pokud vím nejdou vyměnit účty ale jen prodat za SD a yangy a věci..
Výměna účtu jede na své riziko..
Obrázek

shvetseek
Lv.31
Lv.31
Dal poděkování: 1197 poděkování
Dostal poděkování: 446 poděkování

Příspěvek od shvetseek » pát 29. čer 2012 9:56:41

Nejdřív koupí ON za šek a pak mu ten šek vrátíš za jeho postavu... Tak je to asi nejméně riskantní, ale zahrnuje to yangy, které málokdy někdo má... Pak se můžete domluvit na nějaké věci, nebo tak... O tom kdo dá co první se dohodnete, jestli jste rozumný lidi.

Každopádně, kdyby byla výměna účtu za účet možná už na HM, bylo by to úplně perfektní, ale já na to návrh psát nebudu :P
"Happines only real when shared."

slusnej
Lv.36
Lv.36

Příspěvek od slusnej » pát 29. čer 2012 10:06:11

shvetseek píše:Nejdřív koupí ON za šek a pak mu ten šek vrátíš za jeho postavu... Tak je to asi nejméně riskantní, ale zahrnuje to yangy, které málokdy někdo má... Pak se můžete domluvit na nějaké věci, nebo tak... O tom kdo dá co první se dohodnete, jestli jste rozumný lidi.

Každopádně, kdyby byla výměna účtu za účet možná už na HM, bylo by to úplně perfektní, ale já na to návrh psát nebudu :P
Prej Saggi už na tom chce pracovat nebo co,ale na prd je že když zaoupí postavu že nemůžeš změnit název postavy protože je v celku blbé když člověk koupí postavu a každej den vám píou lidi např... ty zas hraješ? nebo ddlouho jsem tě neviděl a tak je to každý den..
Dal bych změnu názvu po zakoupení postavě.
Obrázek

maniak2
Lv.6
Lv.6
Dal poděkování: 29 poděkování
Dostal poděkování: 6 poděkování

Příspěvek od maniak2 » pát 29. čer 2012 10:10:08

ten šek to se dava cez co ??

shvetseek
Lv.31
Lv.31
Dal poděkování: 1197 poděkování
Dostal poděkování: 446 poděkování

Příspěvek od shvetseek » pát 29. čer 2012 10:27:01

slusnej píše:
shvetseek píše:Nejdřív koupí ON za šek a pak mu ten šek vrátíš za jeho postavu... Tak je to asi nejméně riskantní, ale zahrnuje to yangy, které málokdy někdo má... Pak se můžete domluvit na nějaké věci, nebo tak... O tom kdo dá co první se dohodnete, jestli jste rozumný lidi.

Prej Saggi už na tom chce pracovat nebo co,ale na prd je že když zaoupí postavu že nemůžeš změnit název postavy protože je v celku blbé když člověk koupí postavu a každej den vám píou lidi např... ty zas hraješ? nebo ddlouho jsem tě neviděl a tak je to každý den..
Taky pěkná idea, ale jak bys dokázal, žes tu postavu nekoupil sám od sebe a pak si nezměnil název, protože jsi se choval jako pako :D (příklad) ;)
"Happines only real when shared."

slusnej
Lv.36
Lv.36

Příspěvek od slusnej » pát 29. čer 2012 11:23:02

shvetseek píše:
slusnej píše:

Taky pěkná idea, ale jak bys dokázal, žes tu postavu nekoupil sám od sebe a pak si nezměnil název, protože jsi se choval jako pako :D (příklad) ;)
To je jedno ale tu jde o to já koupil BM suru a mě na něj někdo dno deně minimum 5 lidí furt píše zdar to jsem já Tomáš dlouho jsme se neviděli a mě už z toho trochu jebe proto bych dal změnu názvu po koupi přez HM
Obrázek

lordsword
Lv.36
Lv.36
Dal poděkování: 38 poděkování
Dostal poděkování: 314 poděkování

Příspěvek od lordsword » pát 29. čer 2012 11:43:15

slusnej píše:

To je jedno ale tu jde o to já koupil BM suru a mě na něj někdo dno deně minimum 5 lidí furt píše zdar to jsem já Tomáš dlouho jsme se neviděli a mě už z toho trochu jebe proto bych dal změnu názvu po koupi přez HM
s tim musis vzdycky pocitat,kdyz si linej a kupujes postavu a neudelas si svoji:)
Nebojte tu vymenu Saggi uz dodela,on je na tohle moc dobrej:)
Smrt vždycky stojí po boku bojovníka,
jídá s ním u stolu a uléhá s ním na lože.
Smrt je ta nejvěrnější milenka.
Ale je zbytečné si jí všímat,
dokuď vás nepožádá o polibek.

Odpovědět