By mansari at 2012-06-28
![]() | Renegade1 | ![]() | Cech | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ||||||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
241187 | 141 | Jinno | GOODFELLAS | Full P | Complete | P | P | P | 30 |
![]() | SerpentWoman | ![]() | Cech | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ||||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
25641 | 130 | Jinno | GOODFELLAS | Full P | Complete | G2 | 11 |
Ja nesekam jen metiny:) A tohle je drop jak z metinu tak jen z mobu.Plnim mise,takze se skoro nezastavim.A prece drop by mel byt ted stejny kvuli lv ne?Renegade2 píše:Já nevím, jakto že je jsou tam výdělky 700kk a ještě + a bylinky a runy napadají.
Nicméně já ti nevím, ty runy to je tak jeden swamp na metinech. Skoro z kazdého metinu spadne runa po 5.kusecha bylinky nesbírám, ty mě netrápí, no krom těch barevných
. ale na ezo stejně padá jenom bílá a ta jde velkým obloukem kolem mě.
lordsword píše:Ja nesekam jen metiny:) A tohle je drop jak z metinu tak jen z mobu.Plnim mise,takze se skoro nezastavim.A prece drop by mel byt ted stejny kvuli lv ne?Renegade2 píše:Já nevím, jakto že je jsou tam výdělky 700kk a ještě + a bylinky a runy napadají.
Nicméně já ti nevím, ty runy to je tak jeden swamp na metinech. Skoro z kazdého metinu spadne runa po 5.kusecha bylinky nesbírám, ty mě netrápí, no krom těch barevných
. ale na ezo stejně padá jenom bílá a ta jde velkým obloukem kolem mě.
Ale podle me se drop pomalu vratil do skoro stejnych koleji,aniz by o tom nekdo neco psal:)
Stejne ze se najednou objevil brusny kamen v IS a nemel tam prece byt:)
A presne ja si urcite nevydelam za Smawp 700kk To sem nemel nikdy,ani kdyz sem plastoval celou dobu ezo:)
A je jasny ze ty byliny nesbiras,mas prece zasobovatele ze?:D
![]() | Renegade1 | ![]() | Cech | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ||||||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
241187 | 141 | Jinno | GOODFELLAS | Full P | Complete | P | P | P | 30 |
![]() | SerpentWoman | ![]() | Cech | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ||||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
25641 | 130 | Jinno | GOODFELLAS | Full P | Complete | G2 | 11 |
Zajímavej nápad, ale nesmělo by to být moc jednoduchýoSTRoNgMANo píše:Já bych udělal quest u kováře za zabití určitých mobů odměna nějakých těch run rozmezí 10-50. Dle lvl.