Drop bylin a run?
Pravidla fóra
• Pokud máte otázku, která se týká určité postavy, použijte sekci o herních postavách.
• Pokud je Váš dotaz směřován na konkrétní mapu, využijte sekci o herních lokacích.
• Pokud máte otázku, která se týká určité postavy, použijte sekci o herních postavách.
• Pokud je Váš dotaz směřován na konkrétní mapu, využijte sekci o herních lokacích.
-
oSTRoNgMANo
- Lv.16

- Dal poděkování: 7 poděkování
- Dostal poděkování: 3 poděkování
-
DpetanD
- Lv.14

- Dal poděkování: 4 poděkování
- Dostal poděkování: 19 poděkování
Re: Drop bylin a run?
Na tohle jsem si tu stěžoval už dříve a nic z toho. Hold by to bylo proti "poctivým" herbákům, kteří na tom vydělávají neskutečné částky..
-
lordsword
- Lv.36

- Dal poděkování: 38 poděkování
- Dostal poděkování: 314 poděkování
Az bude i kamenolom,nic nebudu rikat:DDpetanD píše:Na tohle jsem si tu stěžoval už dříve a nic z toho. Hold by to bylo proti "poctivým" herbákům, kteří na tom vydělávají neskutečné částky..
-
Charen22
- Lv.15

- Dal poděkování: 12 poděkování
- Dostal poděkování: 5 poděkování
swamp chodím poměrně často a bylinky nic moc sbírám jen ty modré a zelené drop nulový skorem a runy no nevím dříve padaly vážně více
co ale nechápu jak někdo může vydělat 700kk za swamp jsem rád když si v yang odnesu +- 200kk a to ještě málo kdy a + teda pokud je nějaký supr čupr drop z meteoru jako třeba magiče meteory atd ....
Prosím vysvětlete mi tedy někdo těch 700kk ezouše si dávám docela lážo plážo a stejně nic moc tak chodím na liliputy
pokud je recept na drop sem s ním
co ale nechápu jak někdo může vydělat 700kk za swamp jsem rád když si v yang odnesu +- 200kk a to ještě málo kdy a + teda pokud je nějaký supr čupr drop z meteoru jako třeba magiče meteory atd ....
Prosím vysvětlete mi tedy někdo těch 700kk ezouše si dávám docela lážo plážo a stejně nic moc tak chodím na liliputy
pokud je recept na drop sem s ním
-
pokipoki
- Lv.14

- Dal poděkování: 41 poděkování
- Dostal poděkování: 21 poděkování