Nádherná válka
Pravidla fóra
• Pokud máte otázku, která se týká určité postavy, použijte sekci o herních postavách.
• Pokud je Váš dotaz směřován na konkrétní mapu, využijte sekci o herních lokacích.
• Pokud máte otázku, která se týká určité postavy, použijte sekci o herních postavách.
• Pokud je Váš dotaz směřován na konkrétní mapu, využijte sekci o herních lokacích.
- shvetseek
- Lv.31
- Dal poděkování: 1218 poděkování
- Dostal poděkování: 457 poděkování
Re: Nádherná válka
Nedivím, že BMkum a aurařum zruško vadí, protože obrana dělá slušnejch 33% a zuření s aurou na průniky je taky krása (že neděláte průniky je vaše věc), ale tak si prostě zvykněte, že všechno prostě ustát nemůžete. Já (jako mentál) jsem to udělal (si zvykl) a nemůžu si stěžovat na nic. Vím, že mně jsou průniky k ničemu, tak ženu nahou skilly a vím, že prostě nikdy neutáhnu to, co ty BMka ve válkách, tak ženu nahoru rychlost kouzla a jsem totálně spokojen.
BTW: WP suru nemám ani jako dropa a stejně se jich zastávám. Jsem divnej?
O mně už v tomhle tématu neuslyšíte, co si myslím jsem napsal (několikrát).
*HOWGH*
*HOWGH*
"Happines only real when shared."
- GurenaimeYuraki
- Lv.23
- Dal poděkování: 55 poděkování
- Dostal poděkování: 190 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
Souhlasím jak s Tebou, tak s ElectriXemshvetseek píše:Nedivím, že BMkum a aurařum zruško vadí, protože obrana dělá slušnejch 33% a zuření s aurou na průniky je taky krása (že neděláte průniky je vaše věc), ale tak si prostě zvykněte, že všechno prostě ustát nemůžete. Já (jako mentál) jsem to udělal (si zvykl) a nemůžu si stěžovat na nic. Vím, že mně jsou průniky k ničemu, tak ženu nahou skilly a vím, že prostě nikdy neutáhnu to, co ty BMka ve válkách, tak ženu nahoru rychlost kouzla a jsem totálně spokojen.
*HOWGH*
Boužel zdejší komunita(dá-li se to tak nazvat) je proti jakékoliv výhodě toho druhého. Ať už jsou to "přirozené"věci dány hrou jako je například již zmiňovaná možnost aby si dýkař nasadil luk nebo možnosti samotného hráče(věci, elíky). Doufám v Saggiho rozum aby nikdy neposlechl některé rádoby velké válkaře a já se nemusel dožít momentu kdy bych se měl rozhodovat jestli do války mám vzít jeden nebo druhý typ zbraně.
To samé je u zruška, už si tu připadám jak u kolovrátku: je to výhoda postavy, sladší odměna na expení a další hromadu dřiny. Přirozená výhoda. To, že na něj není obrana mohu argumentovat následujícím: Proti šamanům existuje ve hře snad nejvíce obran(magie,štít z dračích šupin,redukce kouzel,obrana vůči vějíři/zvonu, a pak 15%ní obrany. Když si to sečteme výjde nám 6 typů obran proti už tak redukcí kouzel oslabenému cháru).
A ejhle nikdo si zatím moc nestěžoval.

- slusnej
- Lv.36
- Dostal poděkování: 174 poděkování
Udělal bych aby na to fungovala odolnost proti magii jak píšeš protože ti surové jsou silní říkáte že war je dobrá postava ale má auru a zuření zuření větší náchtlnost na poškození a stejně příjde sura zruší mu auru a zuřko a může ho zas jen zruškama házet a war se může jít klouzat tak jako BM atd je to prostě hloupost dal bych na to nějakou obranu WP je dost silné když se za něj umí ale já se na WP vykašlal jen skrz zrušit kouzla protože pro mě to není PvP když mu budu věčně rušit kouzla a spámovat jedným kouzlem a to stejný jak někoho uprůnikovat další hloupostDundee7 píše:slusnej píše:Brát aurařovi auru blbost,vzít ducha BM blbost
vzít WP zruško blbost ale snížit by se mělo mě osobně nikdy nikdo nevzal víc jak 9k na zruško ale s WP jsem dal asi 14k na zruško a díky tomu jsem nechal WP volnou pstavu protože je pro mě ostuda používat zruško proto jsem začal BM ale když do vás hodí WP párkrát zruško můžete se jít klouzat..
Hodně hráčů tím myslím WP sury že říkaj bez ochrany dáte nic ale vy nám jí zrušíte a berete 4x víc než BM zamyslete se než něco napíšete
Naprosto souhlasímA co že má WP jen 3 útočná kouzla? kolik jich má aurák? Aura není tady na Sindy až taková výhoda a zuřko?? K čemu když pak ustojíte o dost míň. Na spoustě míst je pro větší LvL nepoužitelný (když teda nemáte vlastní buff). Tak ať se klidně DMG zruška zvedne, to by snad neměl být problém ale nastaví se jako magickej útok aby na něj platila odolnost proti magii. Ono když si k tomu člověk připočte ještě talismany tak ani kosti nejsou proti tomu bůhvíjaká ochrana.

-
- Lv.14
- Dostal poděkování: 6 poděkování
Proč si my mentalové na nic nestěžujem ? Pruniky od dykolukařu neřeším a zruško taky ne =) Jde vidět jak jde každemu o CB o nic jinyho =) chce to

Edit: Warn za backseat modding.
/Script

Edit: Warn za backseat modding.
/Script
-
- Lv.20
- Dal poděkování: 24 poděkování
- Dostal poděkování: 78 poděkování
a já bych řekl že v týto době má aurák už jen 2 utočná kouzlaDundee7 píše:slusnej píše:Brát aurařovi auru blbost,vzít ducha BM blbost
vzít WP zruško blbost ale snížit by se mělo mě osobně nikdy nikdo nevzal víc jak 9k na zruško ale s WP jsem dal asi 14k na zruško a díky tomu jsem nechal WP volnou pstavu protože je pro mě ostuda používat zruško proto jsem začal BM ale když do vás hodí WP párkrát zruško můžete se jít klouzat..
Hodně hráčů tím myslím WP sury že říkaj bez ochrany dáte nic ale vy nám jí zrušíte a berete 4x víc než BM zamyslete se než něco napíšete
Naprosto souhlasímA co že má WP jen 3 útočná kouzla? kolik jich má aurák? Aura není tady na Sindy až taková výhoda a zuřko?? K čemu když pak ustojíte o dost míň. Na spoustě míst je pro větší LvL nepoužitelný (když teda nemáte vlastní buff). Tak ať se klidně DMG zruška zvedne, to by snad neměl být problém ale nastaví se jako magickej útok aby na něj platila odolnost proti magii. Ono když si k tomu člověk připočte ještě talismany tak ani kosti nejsou proti tomu bůhvíjaká ochrana.

oo
-
- Lv.14
- Dal poděkování: 14 poděkování
- Dostal poděkování: 20 poděkování
Tak tělo nemusíš do war zapínat. A průniky budeš mít stejný jak aurák. Skilly maj mentálové silnější a to i když má aurák zaplnou auru. A zruško? Co ti zruší když krom těla nic nemáš, aurák je najednou bez 2 z 5 (4 použitelných skillů)P3tter píše:Proč si my mentalové na nic nestěžujem ? Pruniky od dykolukařu neřeším a zruško taky ne =) Jde vidět jak jde každemu o CB o nic jinyho =) chce to![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

A v PvM je to myslím jasný když těch 600cca do útoku co mám ti nahradí pár % na příšery navíc.
Darksider
Z5 V Jinno
war - tělo LVL 118
S 3VK je bohužel konec. Armagedon je teď novým domovem.
Z5 V Jinno
war - tělo LVL 118
-
- Lv.36
- Dal poděkování: 39 poděkování
- Dostal poděkování: 332 poděkování
No sorry,ale nenahradi.Proto je vic droperu auraku ze? Vsak to my byt ucel zruska.Oslabit nepritele o pomocna kouzla.Dundee7 píše:Tak tělo nemusíš do war zapínat. A průniky budeš mít stejný jak aurák. Skilly maj mentálové silnější a to i když má aurák zaplnou auru. A zruško? Co ti zruší když krom těla nic nemáš, aurák je najednou bez 2 z 5 (4 použitelných skillů)P3tter píše:Proč si my mentalové na nic nestěžujem ? Pruniky od dykolukařu neřeším a zruško taky ne =) Jde vidět jak jde každemu o CB o nic jinyho =) chce to![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
A v PvM je to myslím jasný když těch 600cca do útoku co mám ti nahradí pár % na příšery navíc.
Yuraki muzes mit rict co tu blabolis o sladke odmene za tezke expeni pro WP?:D Co vim tak s WP se porad expi nejlip(i kdyz ted vedou samani:)
A na samany zadne bonusy na vejire a zvony nefungujou,tak to sem prosim te netahej:)
Ale jak sem rikal zbytecne to nereste,nic se nevyresi.Chcete aby ti spatni dykolukari neskorovaly? Nechodte bojovat k respawnum a bojujte uprosted areny a nestihne se schovat za sloupy.Zadny dykolukar nevydrzi napor vice hracu,tak mi nerikejte jak sem s tim vysmatej,kdyz i s lukem beham po mape a musim honit lidi:D
Smrt vždycky stojí po boku bojovníka,
jídá s ním u stolu a uléhá s ním na lože.
Smrt je ta nejvěrnější milenka.
Ale je zbytečné si jí všímat,
dokuď vás nepožádá o polibek.
jídá s ním u stolu a uléhá s ním na lože.
Smrt je ta nejvěrnější milenka.
Ale je zbytečné si jí všímat,
dokuď vás nepožádá o polibek.
-
- Lv.17
- Dal poděkování: 1 poděkování
- Dostal poděkování: 5 poděkování
Na dýkolukaře už jsem si drobně zvykl ( ne moc
) , akorát mi příjde pak velmi vtipné, když se dýkolukař vytahuje, jaká je skilla, ale přitom 3/4 vyžere.
Momentálně se podle mě nevyskytuje tolik WP ve válkách co by za něco stáli, takže ten problém není tak strašný. Uvidíme, jestli obranu na kouzla přinesou dračí věci. Divil bych se, kdyby vůbec nic. Pak by zruško bylo drtící skill, pokud by se narvalo všechno do dmg.
Jinak war asi pěkná, nešel jsem, protože jsem neměl chuť a netu se taky moc nechtělo.
Tak snad příští war už Vás budu strašit vaším "milovaným" zruškem.
Adios.

Momentálně se podle mě nevyskytuje tolik WP ve válkách co by za něco stáli, takže ten problém není tak strašný. Uvidíme, jestli obranu na kouzla přinesou dračí věci. Divil bych se, kdyby vůbec nic. Pak by zruško bylo drtící skill, pokud by se narvalo všechno do dmg.
Jinak war asi pěkná, nešel jsem, protože jsem neměl chuť a netu se taky moc nechtělo.
Tak snad příští war už Vás budu strašit vaším "milovaným" zruškem.
Adios.
Jinno.
KevinRudolf WP sura lvl 131
vymahac war aura lvl 110
Žádný plán není špatný, nebo hloupý. Chyby na plánech jsou jenom a pouze lidi.
Pravda je naprosto na nic. Každý si ji vyloží po svém a jak se mu zachce.
Někteří hrají fér, někteří ne. Ale takový lidi lituji, když musí podvádět i ve hře. Člověk hraje poctivě a je tak akorát šašek.
KevinRudolf WP sura lvl 131
vymahac war aura lvl 110
Žádný plán není špatný, nebo hloupý. Chyby na plánech jsou jenom a pouze lidi.
Pravda je naprosto na nic. Každý si ji vyloží po svém a jak se mu zachce.
Někteří hrají fér, někteří ne. Ale takový lidi lituji, když musí podvádět i ve hře. Člověk hraje poctivě a je tak akorát šašek.
-
- Lv.14
- Dal poděkování: 14 poděkování
- Dostal poděkování: 20 poděkování
lordsword za auráka mám nahráno už hodně let jak na offiku tak tady. Bohužel jsem neměl ani tušení jakým směrem se bude hra zde odvíjet jinak bych wara nevolil jako postavu vůbec. A když nenahradí tak o kolik se ti prosím tě zvedne na LVL 110 se zdobenýma útok když ti přibude 10% na příšery?? Myslím že daleko víc než když ti přibude 600 do hodnoty útoku
Takže aurák je možná jako drop dobrej ale tak do přitažlivky, ve swampu i šaman se zvonem bude brát víc.
EDIT: omlouvám se za koment mimo téma. Gratuluji Chunjo k výhře. Dělal jsem co jsem mohl ale nestačilo to, jste dobrý
Ale moc si na to nezvykejte brzo budou talismany a hotovej biolog

EDIT: omlouvám se za koment mimo téma. Gratuluji Chunjo k výhře. Dělal jsem co jsem mohl ale nestačilo to, jste dobrý

Naposledy upravil(a) Dundee7 dne pát 29. čer 2012 14:27:00, celkem upraveno 2 x.
Darksider
Z5 V Jinno
war - tělo LVL 118
Z5 V Jinno
war - tělo LVL 118
- sem1rek
- Lv.21
- Dal poděkování: 43 poděkování
- Dostal poděkování: 143 poděkování
Svůj podíl na pěkné válce určitě mají i buffeři, minimálně ve žluté říši, takže - díky jim!

-
- Chat Center
-
- You do not have permission to post in chat.

@
Symbio « úte 5:58 am »

@
angrylunaxx « sob 11:00 pm »

@
Nonepovideeej « čtv 6:02 pm »

@
Mionix « čtv 5:47 pm »

@
Mionix « úte 7:17 pm »

@
p4tresss « úte 3:56 pm »