Swamp - kolik vyděláváte ?

Všeobecná diskuze ohledně dění ve hře.
Pravidla fóra
• Pokud máte otázku, která se týká určité postavy, použijte sekci o herních postavách.
• Pokud je Váš dotaz směřován na konkrétní mapu, využijte sekci o herních lokacích.
Zamčeno
DpetanD
Lv.14
Lv.14
Dal poděkování: 4 poděkování
Dostal poděkování: 19 poděkování

Re: Swamp - kolik vyděláváte ?

Příspěvek od DpetanD » sob 30. čer 2012 21:22:17

sem1rek píše:No vzhledem k tomu, že tady Saggi defakto potvrdil, že kamosvsech vydělal 725kk za hodinu a půl bez ratů na válku, tak tolik evidentně vydělat jde :) A protože už v několika tématech bylo popsáno, jak dropí (a nejen on), tak se pak nejedná o žádnou záhadu, ale o neschopnost si ta témata pročíst a vzít si některý rady k srdci :)
U některých lidí je to spíš tím, že neumí hrát. :lol:

ExtreeeMeee
Lv.19
Lv.19
Dal poděkování: 50 poděkování
Dostal poděkování: 70 poděkování

Příspěvek od ExtreeeMeee » sob 30. čer 2012 21:24:48

DpetanD píše:
sem1rek píše:No vzhledem k tomu, že tady Saggi defakto potvrdil, že kamosvsech vydělal 725kk za hodinu a půl bez ratů na válku, tak tolik evidentně vydělat jde :) A protože už v několika tématech bylo popsáno, jak dropí (a nejen on), tak se pak nejedná o žádnou záhadu, ale o neschopnost si ta témata pročíst a vzít si některý rady k srdci :)
neumime hrat a proto jsme pred zmenou dropu vydelavali vic nez vy ze jo

DpetanD
Lv.14
Lv.14

Příspěvek od DpetanD » sob 30. čer 2012 21:30:03

ExtreeeMeee píše:
DpetanD píše:
neumime hrat a proto jsme pred zmenou dropu vydelavali vic nez vy ze jo
Sory, před údržbou jsem dável kolem miliardy za 90 minut :)

ExtreeeMeee
Lv.19
Lv.19

Příspěvek od ExtreeeMeee » sob 30. čer 2012 21:31:56

nic moc ja za stejny cas protoze jsem jeste nechodil do valek mel 1,2kkk zaostavas ale prej neumim vydelavat :lol:

DpetanD
Lv.14
Lv.14

Příspěvek od DpetanD » sob 30. čer 2012 21:46:54

ExtreeeMeee píše:nic moc ja za stejny cas protoze jsem jeste nechodil do valek mel 1,2kkk zaostavas ale prej neumim vydelavat :lol:
A sám tomu nevěříš, někde si psal něco jinýho :lol:

:spam:
Naposledy upravil(a) DpetanD dne sob 30. čer 2012 23:04:38, celkem upraveno 1 x.

kamosvsech
Lv.19
Lv.19
Dal poděkování: 13 poděkování
Dostal poděkování: 63 poděkování

Příspěvek od kamosvsech » sob 30. čer 2012 22:15:40

Extreemee píše: Delas tu znas blbce ale ja ti znovu rikam ze udelavat umim pred zmenou dropu jsem vydelaval 1kkk za swamp chyba neni v nas co je na vydelavani? dojdu lusknu plaste nazenu cele misto u vody vymlatim a posbiram dropy zadny figl vtom neni tak si nato nehraj
ExtreeeMeee píše:nic moc ja za stejny cas protoze jsem jeste nechodil do valek mel 1,2kkk zaostavas ale prej neumim vydelavat :lol:
Já myslim, že kecáš.

BEBIKxP
Lv. 12
Lv. 12
Dal poděkování: 6 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od BEBIKxP » ned 01. črc 2012 10:03:58

kamosvsech píše:
Extreemee píše: Delas tu znas blbce ale ja ti znovu rikam ze udelavat umim pred zmenou dropu jsem vydelaval 1kkk za swamp chyba neni v nas co je na vydelavani? dojdu lusknu plaste nazenu cele misto u vody vymlatim a posbiram dropy zadny figl vtom neni tak si nato nehraj
Já myslim, že kecáš.
Ja si to nemyslím, ja to viem.
SkillZZ - 109

ExtreeeMeee
Lv.19
Lv.19

Příspěvek od ExtreeeMeee » ned 01. črc 2012 10:26:19

BEBIKxP píše:
kamosvsech píše:
Já myslim, že kecáš.
Ja si to nemyslím, ja to viem.
ty tak mozna vis jak vypada tvoje babicka ale ne to kolik jsem vydelaval ja prvni se nekoho zeptejte kdyz mi neverite a pak tu nekoho obvinujte ze ja lzu nemam to rad!

Absinthak
Lv.14
Lv.14
Dal poděkování: 44 poděkování
Dostal poděkování: 85 poděkování

Příspěvek od Absinthak » ned 01. črc 2012 10:30:33

ExtreeeMeee píše: ty tak mozna vis jak vypada tvoje babicka ale ne to kolik jsem vydelaval ja prvni se nekoho zeptejte kdyz mi neverite a pak tu nekoho obvinujte ze ja lzu nemam to rad!
Ty máš v rodině nějakou chorobu nutící tě furt mlít něco o členech jiných rodin? Zkus prášky, nebo most... :roll:

Já nevydělávám nic, abych teda nebyl OT. Neumím to. :(
Obrázek

sem1rek
Lv.21
Lv.21
Dal poděkování: 43 poděkování
Dostal poděkování: 131 poděkování

Příspěvek od sem1rek » ned 01. črc 2012 10:32:54

Extreemee píše:Uvedom si skym se bavis a komu rikas ze to neumi ja metin nehraju prvnim rokem a ve swampu taky nejsem zacatecnik 800kk mas velkou fantazii dagerte hold jak jsem spominal nekdo se stydi za sve vydelky tak tu pises tolik jenom proto aby jsi byl zajimavy
Extreemee píše:A neni ti to nejaky zahadny ze 30 lidi vydelava stejne jako ty (300-400kk) a jenom 3 hraci o kterych je znamo ze vychvalovat se umi dost dobre si prinesou o 400kk vic?
Extreemee píše:Jsou tu 2 lhari co vydelavaj 300-400kk jenom to nechteji priznat :twisted:
Ja mam za swamp sura wp 128 lvl bez hodnosti 300kk s hodnosti rytir 450kk
Nemáš rád obviňování a lži, ale sám si tu začal ostatní obviňovat ze lží.

ROFL.

Zamčeno