Země Haegeron - Diskuze
Pravidla fóra
• Pokud máte otázku, která se týká určité postavy, použijte sekci o herních postavách.
• Pokud je Váš dotaz směřován na konkrétní mapu, využijte sekci o herních lokacích.
• Pokud máte otázku, která se týká určité postavy, použijte sekci o herních postavách.
• Pokud je Váš dotaz směřován na konkrétní mapu, využijte sekci o herních lokacích.
- princik
- Lv.26
- Dal poděkování: 61 poděkování
- Dostal poděkování: 18 poděkování
Re: Země Haegeron - Diskuze
ano ale nejlepší neznamená no lifer nejlepší je ten, který to umí a nemusí u toho sedět non-stop a zanedbávat svoji druhou polovičku, rodinu, kamarády atd.
pokud to tak Saggi udělá, tak z lidí se stanou No lifeři
pokud to tak Saggi udělá, tak z lidí se stanou No lifeři
PrincBenHur 110 war
-
- Lv.19
- Dal poděkování: 53 poděkování
- Dostal poděkování: 71 poděkování
to jsi na tom jeste dobre ja radsi nebudu rikat nakolikratce co mam byych byl jeste za vetsi lamu nez jsempomeranc píše:Tak pro upřesnění, herbaření 8, karma 18, zručnost 19, nemám nic ani z daleka dokončené, 20h tu taky nesedím. Ale je hloupost, aby tu výbavu měl každej..slusnej píše:Už do každýho nesypej a nenarážej kecama tak co že ty máš vše P herbření nebo M a nemáš problémy v ničem a máš vše dodělané a nemáš co dělat neznamená že musíš ostatním vše vyvracet myslíš že každej má na hraní čas 20hodin deně nebo co? Za to že ty jsi maniak nikdo nemůže ale každej s té hry nemusí blbnout..
Osobně mám tu hru rád,server mám rád,kolektiv (až na pár lidí) ale prostě někdo nemá furt čas na hru tak to pochop,že není tolik času na hru.
A jediný kdo tu má kecy na ostatní jsi ty.

- slusnej
- Lv.36
- Dostal poděkování: 174 poděkování
Sory ale pokud vím tak já dával jen příspěvek a souhlasil jsem s Belicharovím příspěvkem a ty napíšeš pokud se ti tu nelíbí nikdo tě nenutí to hrát nebo co jsi napsal..pomeranc píše:Tak pro upřesnění, herbaření 8, karma 18, zručnost 19, nemám nic ani z daleka dokončené, 20h tu taky nesedím. Ale je hloupost, aby tu výbavu měl každej..slusnej píše:Už do každýho nesypej a nenarážej kecama tak co že ty máš vše P herbření nebo M a nemáš problémy v ničem a máš vše dodělané a nemáš co dělat neznamená že musíš ostatním vše vyvracet myslíš že každej má na hraní čas 20hodin deně nebo co? Za to že ty jsi maniak nikdo nemůže ale každej s té hry nemusí blbnout..
Osobně mám tu hru rád,server mám rád,kolektiv (až na pár lidí) ale prostě někdo nemá furt čas na hru tak to pochop,že není tolik času na hru.
A jediný kdo tu má kecy na ostatní jsi ty.
To máš pravdu chlapče,ale mě ta hra baví ale jen píšu svůj názor ať pak není server o 100hráčích ale aby tam bylo s kým hrát proto jsem psal svůj názor příště si přečti a promysli než něco napíšeš

- Ghibli
- Lv.24
- Dal poděkování: 506 poděkování
- Dostal poděkování: 582 poděkování
Beli a slusnej - to přece není o VEŠKERÉM volném čase... Dá se to tady přece hrát a uhrát v pohodě - 1-2-3 hodinky denně - jen člověk musí přijít na jedinou věc - na to tu být pravidelně a mít trpělivost (tj. že to neurvu hned).
Nechci dělat z Karmy strašáka - ale KDYBY bylo "vlezné" do nové mapy s Karmou na M-1, tak když by někdo právě dneska začal esencovat (4.7.) a dával tři esence denně (čtyři esence je moc, to je buď na dual s někým na společném účtě a nebo nonstop s budíkem - dvě esence jsou málo, protože těch šest hodin je slušné rozmezí = takže dám jednu před snídaní, jednu po obědě a jednu, než půjdu spát), tak mi vychází, že 25. září bude slavit Karmu na M-1.
Ty podmínky nemají za úkol "šikanovat" hráče. Ale kdo nedal Karmu na M-1 za 3-5 měsíců, tak se v Haegeronu bude trápit a těch frustrovaných, co pak budou blízko k Dračím věcem, bude mnohem víc.
princik - Herbaření na P naštěstí nebude třeba - to by si tam hrálo jen opravdu pár z nás. K té Zručnosti - jako vstup určitě taky ne. Ale jestli vyjde návrh, že některá část z výbavy bude podmíněná výrobou vlastních herně neprodejných předmětů a výroba bude závislá na levelu Zručnosti... Saggi nás sám varuje, že věci na +9 jen tak někdo nedá a nebudou hned. A nemusí to být jen nízkou Zručností.
Myslím, že čas hrdinů se blíží - a nebudou to jen hráči, co tu můžou a jsou nonstop. Hrdinou bude ten z nás, kdo pochopí, že hra vyžaduje disciplínu, čas, trpělivost a velké úsilí a dokáže to té hře dát.
Nechci dělat z Karmy strašáka - ale KDYBY bylo "vlezné" do nové mapy s Karmou na M-1, tak když by někdo právě dneska začal esencovat (4.7.) a dával tři esence denně (čtyři esence je moc, to je buď na dual s někým na společném účtě a nebo nonstop s budíkem - dvě esence jsou málo, protože těch šest hodin je slušné rozmezí = takže dám jednu před snídaní, jednu po obědě a jednu, než půjdu spát), tak mi vychází, že 25. září bude slavit Karmu na M-1.
Ty podmínky nemají za úkol "šikanovat" hráče. Ale kdo nedal Karmu na M-1 za 3-5 měsíců, tak se v Haegeronu bude trápit a těch frustrovaných, co pak budou blízko k Dračím věcem, bude mnohem víc.
princik - Herbaření na P naštěstí nebude třeba - to by si tam hrálo jen opravdu pár z nás. K té Zručnosti - jako vstup určitě taky ne. Ale jestli vyjde návrh, že některá část z výbavy bude podmíněná výrobou vlastních herně neprodejných předmětů a výroba bude závislá na levelu Zručnosti... Saggi nás sám varuje, že věci na +9 jen tak někdo nedá a nebudou hned. A nemusí to být jen nízkou Zručností.
Myslím, že čas hrdinů se blíží - a nebudou to jen hráči, co tu můžou a jsou nonstop. Hrdinou bude ten z nás, kdo pochopí, že hra vyžaduje disciplínu, čas, trpělivost a velké úsilí a dokáže to té hře dát.

![]() | YMIR | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() ![]() | |||||||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
+200k min. | Chunjo | ReLions | 141 | 6P | full | P | P | P | Meripa |
-
- Lv.19
je to uplna blbost co tu pises proc by kazdej musel delat jako zrucnost? nekdo ji nechce mit tak ji nedela viz ja.. a kvuli tomu ze nedelam zrucnost bych nemel dostat sanci udelat draci veci?premyslej nad tim..to je to same jako kdybych ti rekl jestli neudelas fms 45% prumka do ty mapy proste nepujdes chapes? to je kazdeho +a- jestli to dela nebo neGhibli píše:Beli a slusnej - to přece není o VEŠKERÉM volném čase... Dá se to tady přece hrát a uhrát v pohodě - 1-2-3 hodinky denně - jen člověk musí přijít na jedinou věc - na to tu být pravidelně a mít trpělivost (tj. že to neurvu hned).
- princik
- Lv.26
zase na druhou stranu saggi psal že nemusíme dělat tyto doplňkové schopnosti že je to pouze na zlepšení postavy, a kdo je dělat nebude tak to nijak neovlivní chod postavy, ale mohl by se saggi aspoň vyjádřit jestli budou potřeba doplňkové schopnosti pro získání dračích věcí
PrincBenHur 110 war
-
- Lv.20
- Dal poděkování: 23 poděkování
- Dostal poděkování: 16 poděkování
A to pořád ti samíprincik píše:jestli to bude omezené karmou, herbařením, zručností tak tam bude běhat 10-20 lidí denně

Já vím, že se sem nehodím,
podle vás hlavou marodím
a vůbec neměl bych tu být.
Já chodím hlavou proti zdím,
a přestože to všechno vím,
tak už to nechci jinak mít.
podle vás hlavou marodím
a vůbec neměl bych tu být.
Já chodím hlavou proti zdím,
a přestože to všechno vím,
tak už to nechci jinak mít.
- princik
- Lv.26
přesně tak, vyjmenujte mi lidi kteří mají na P aspon jednu tuto schopnost.. pár jich tu je ale hodně lidí by s tím seklo protože někdo na to čas nemá... např já- zajdu swamp a kerindor denně a jsem rád že vůbec toto natož ještě 6x denně sklízet a schánět věci na zručnost + dělat PvP výbavu ? málo kdo toto splňujeDoubleM píše:A to pořád ti samíprincik píše:jestli to bude omezené karmou, herbařením, zručností tak tam bude běhat 10-20 lidí denně.
možná tak pracující hráči kteří mají přístup na metin i v práci
PrincBenHur 110 war
- pomeranc
- Lv.14
- Dal poděkování: 5 poděkování
- Dostal poděkování: 17 poděkování
Vím o dvou lidech, co už valí karmu na P.princik píše:přesně tak, vyjmenujte mi lidi kteří mají na P aspon jednu tuto schopnost..možná tak pracující hráči kteří mají přístup na metin i v práci

Doufám, že tam využiju svého poníka.
Naposledy upravil(a) pomeranc dne stř 04. črc 2012 16:20:06, celkem upraveno 1 x.

-
- Lv.19
to nejsou lidi ale gembleri;) pro me je gembler ten kdo stava kvuli karme ve 2hodiny vecer atd nebudu radsi jmenovat ale prijde mi to ujety vam ne?pomeranc píše:Vím o dvou lidech, co už valí karmu na P.princik píše:přesně tak, vyjmenujte mi lidi kteří mají na P aspon jednu tuto schopnost..možná tak pracující hráči kteří mají přístup na metin i v práci
-
- Chat Center
-
- You do not have permission to post in chat.

@
Grout « pon 2:00 am »

@
Tomori « ned 2:48 pm »

@
Vydesenej « ned 10:15 am »

@
LittleNessa « sob 7:50 pm »

@
Vydesenej « sob 3:12 pm »

@
OrangEE « sob 2:49 pm »