vždyť šamani jsou největší potvory poslední dobou

Jinak k tématu: pořiď si suru

Kelshak píše:Takovy trapny temata miluji. Ty si nejsi ani schopnej vybrat sam postavu. Musis se ptat ktera postava je nejsilnejsi nebo za kterou je nejlehci hrat. To rovnou metin smaz, nema ani vyznam hrat. Mas si vybrat takovou ktera by te bavila, ktera se ti libi a ktera te zaujala
V rokly som nikdy nebol, je to zaujímavá mapa, alebo ďalšia mapa kde dlho sekám?kado píše:no zaujimavejsi je asi ten saman lebo si moze nicit niektore veci v pvm na ktore war nema ( bossovia v rokli)
no z rokle sa da vytrieskat aj 1,5kkk staci par kusov boticiekNettoS píše:V rokly som nikdy nebol, je to zaujímavá mapa, alebo ďalšia mapa kde dlho sekám?kado píše:no zaujimavejsi je asi ten saman lebo si moze nicit niektore veci v pvm na ktore war nema ( bossovia v rokli)
O rokly viem iba toľko čo je napísané(nahraté) vo videu od Shamanice, a nemyslím si že by ma bavilo 5hodín neustále sedieť za PC, aby som si dropol SHELL, ktoré vidím v shopoch po 150-250kk (mám za hodinu a pol na metinoch )
Rozhodně šaman, když seženeš dobrou zbraň tak dává řevem v klidu třeba 20kNettoS píše:Ahoj, chcel by som si nechať od Vás poradiť - neviem aký CHAR si zvoliť
![]() | Cheok | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() |
---|---|---|---|---|---|---|---|
10K+ min | Shinsoo | 6x P | lvl 108 | G1 | M5 | dokončuje |
Skutočne neviem koho nazývaš dieťa a nepotrebujem tvoje nezmyselné príspevky v téme, už som ti to raz napísal a znova si tam začal písať blbosti, nebudem sa rozčuľovať nad niekým kto si myslí že som dieťa.Kelshak píše:Člověk který založí nesmyslný téma mi bude říkat ze já hrabu příspěvky. Když si hrál ofik za víc postav tak by ses teď tak blbe neptal. Nejsi ale poslední kdo něco takového zalozil, děcka tu zakládají kazdou chvily neco takového. War nebo Sura, Wp nebo Bm, aura nebo Bm, Šaman nebo Sura,atd atd atd.
[Edit: Warn za spam/Tryphena]