Skilly šamana léčitele, aneb poraďte bezradnému
- Karl
- Lv.22
- Dal poděkování: 33 poděkování
- Dostal poděkování: 42 poděkování
Re: Skilly šamana léčitele, aneb poraďte bezradnému
Souhlas....
Nebojuji za sebe bojuji za říši Shinsoo!
Mariness
Primo Victoria
-
- Lv.2
- Dal poděkování: 6 poděkování
- Dostal poděkování: 9 poděkování
osobně jsem dávala skilly v pořadí zaříkat, ošetřit, vrh, běžet, dráp a pak až první body do útoku+
s jedním vějířem na PvP sem odmítla zabírat slot na kámen návratem, takže běžet na P se rozhodně vyplatí, k tomu botky extáze +9, náhrdelník s rudama +9, v brnku bonus 20% rychlost kouzel (jde dát i do vějíře). Tím mám rychlost kouzel přes 200 a sázím jednou kouzlo za druhým
dráp mi přijde i teď na P dost slabej, proto jsem volila rychlejší dobíjení vrhu a zaříkat (čili běžet)
s jedním vějířem na PvP sem odmítla zabírat slot na kámen návratem, takže běžet na P se rozhodně vyplatí, k tomu botky extáze +9, náhrdelník s rudama +9, v brnku bonus 20% rychlost kouzel (jde dát i do vějíře). Tím mám rychlost kouzel přes 200 a sázím jednou kouzlo za druhým

dráp mi přijde i teď na P dost slabej, proto jsem volila rychlejší dobíjení vrhu a zaříkat (čili běžet)
Naposledy upravil(a) Vanillka dne sob 11. pro 2010 13:20:47, celkem upraveno 1 x.
Naším cílem ve válce není padnout za vlast, ale přinutit ty druhé parchanty, aby padli za tu svou.
~ GEORGE PATTON ~
~ GEORGE PATTON ~
zdar, ja jsem dával kouzla takto
vrch, zaříkat, běžet, ošetřit, dráp, útok +
a byl jsem celkem spokojenej
vrch, zaříkat, běžet, ošetřit, dráp, útok +
a byl jsem celkem spokojenej

NowasekxP šaman healer lv108
Říše shinsoo
Cech Povoden
Říše shinsoo
Cech Povoden
No, nowasku asi pojedu podle Tebe, protože Tvoje práce je hodně znát
Moc díky všem za rady
/Ross

Moc díky všem za rady
/Ross
ono to je ale aji o tom jaký máš dropy jak vyděláváš jakou máš výbavu
protože ten exp je šílenej ale dá se to chce to jen trpělivost.

Říše shinsoo
Cech Povoden
Říše shinsoo
Cech Povoden
ještě sem hodim takovou věc vim že to jsem nepatří ale schledal jsem se z tim i u BM sury tak ted u lečitele vim žer to várum který mseji až k tobě příjde srabácký ale to je jeich problem maji mít kouzla na dálku
takže k věci :
Souboje
Nemohu ani spočítat kolikrát se se mnou hádali ohledně soubojů, nicméně Vám vylíčím svůj pohled na věc. Léčitelé mají všechna útočná kouzla na dlouhý dosah a rovněž máme kouzlo, které nás udělá opravdu rychlými, takže se můžeme vyhnout utokům protivníka. Nemáme kouzlo, které nás udělá silnějším nebo nám dá možnost vydržet více. Naše kouzla nám dávají schopnost to vyhnout se útoku a léčit sám sebe, když se nám nepodaří vyhnout. Takže v souboji je to to, k čemu jsme předurčeni. Snažit se vyhnout útoku, stát opodál a udeřit protivníka našimi kouzli na dálku. Je to stejné jako u lukostřelce. Neposlouchejte argumenty typu, že v duelu by jste měli stále stát na místě a přijmat poškození co vám protivník dáva, to je ho****na. V duelu by jste měli využit svá kouzla možná nejlepším způsobem k tomu aby jste porazili protivníka.

takže k věci :
Souboje
Nemohu ani spočítat kolikrát se se mnou hádali ohledně soubojů, nicméně Vám vylíčím svůj pohled na věc. Léčitelé mají všechna útočná kouzla na dlouhý dosah a rovněž máme kouzlo, které nás udělá opravdu rychlými, takže se můžeme vyhnout utokům protivníka. Nemáme kouzlo, které nás udělá silnějším nebo nám dá možnost vydržet více. Naše kouzla nám dávají schopnost to vyhnout se útoku a léčit sám sebe, když se nám nepodaří vyhnout. Takže v souboji je to to, k čemu jsme předurčeni. Snažit se vyhnout útoku, stát opodál a udeřit protivníka našimi kouzli na dálku. Je to stejné jako u lukostřelce. Neposlouchejte argumenty typu, že v duelu by jste měli stále stát na místě a přijmat poškození co vám protivník dáva, to je ho****na. V duelu by jste měli využit svá kouzla možná nejlepším způsobem k tomu aby jste porazili protivníka.

„Když už člověk jednou je, tak má koukat, aby byl, a když kouká aby byl a je, tak má být to co je, a ne to co není, jak tomu v mnoha případech je.“
Už v roce 1997 věděl že to tady špatně dopadne
http://www.youtube.com/watch?v=XVxChom52Sc
Už v roce 1997 věděl že to tady špatně dopadne
http://www.youtube.com/watch?v=XVxChom52Sc
ja už to utíkání ani neposlouchám ani to nedělam
ja už jen stojim a valim kouzla
někteří jsou pak dost agresivní když chcu v boji nějak taktizovat a vyhybat se třeba prurazum nebo vírům to už ani nema cenu někam utikat ale prostě protivnika sundat

Říše shinsoo
Cech Povoden
Říše shinsoo
Cech Povoden
-
- Lv.2
mám pocit, že utíkat v souboji nemá beztak moc smysl... jde uhnout některým kouzlům, to samozřejmě, ale poodběhnu a dám vrh - než se moje postava otočí k protivníkovi, provede grafickou animaci kouzla - ejhle ten už zase stojí u mě a mlátí mě.... takže v soubojích jen házím kouzla dokud jeden z nás neleží..
ve válkách to je něco jiného.. i když osobně je ve mě pořád kousek Sionské válečnice, která musí být v první linii a nerada utíká
ve válkách to je něco jiného.. i když osobně je ve mě pořád kousek Sionské válečnice, která musí být v první linii a nerada utíká

Naším cílem ve válce není padnout za vlast, ale přinutit ty druhé parchanty, aby padli za tu svou.
~ GEORGE PATTON ~
~ GEORGE PATTON ~
jn asi tak utikat nema ani cenu, mě se to stejně tak laguje že i když mam někdy chuť utéct a snažím se utéct třeba ve svtý zemi tak stejně utíkam a najednou chytnu nějaky skilly a prostě ležím a nevím od koho a nevím odkud 

Říše shinsoo
Cech Povoden
Říše shinsoo
Cech Povoden
-
- Lv.2
svatá je téma samo o sobě... zdrhám před jedním (poslední dobou si mě obzvlášt Batistaa oblíbil pro sběr CB
) a druhej na mě zapne automat a přitáhne si mě zpátky.. do toho šamani a lukostřelci.. no děs.. 

~ GEORGE PATTON ~
~ GEORGE PATTON ~
-
- Chat Center
-
- You do not have permission to post in chat.

@
Suko201 « čtv 5:10 pm »

@
TomasFoxx « čtv 4:05 pm »

@
diver « čtv 3:34 pm »

@
Suko201 « čtv 3:07 pm »

@
diver « čtv 2:01 pm »

@
Suko201 « čtv 11:21 am »