War swamp> proměna.
Pravidla fóra
• Pokud máte otázku, která se týká určité postavy, použijte sekci o herních postavách.
• Pokud je Váš dotaz směřován na konkrétní mapu, využijte sekci o herních lokacích.
• Pokud máte otázku, která se týká určité postavy, použijte sekci o herních postavách.
• Pokud je Váš dotaz směřován na konkrétní mapu, využijte sekci o herních lokacích.
-
Kelshak
- Lv.19

- Dal poděkování: 3 poděkování
- Dostal poděkování: 72 poděkování
Re: War swamp> proměna.
Bysta kdyz ninja da bez buffu bazinu za 5 minut v promene, tak nikdy zadnej war ji neda rychleji. S tim kolik mu dane priserou to neni mozne. Takze ne myslim ze todle ti nikdo neuveri
- nechápavec
- Lv.24

- Dostal poděkování: 95 poděkování
Uvědom si, že na koni sekáš rychleji. Ninja dá třeba sek za 30k, ale pokud war bere 15k, ninjovi se vyrovná a možná ho i předežene.
War do proměny - nevím, nevím. Má rychlé sekání - zuřko, takže v proměně by jsi byl podle mě ještě pomalejší. Mám to vyzkoušené.
War do proměny - nevím, nevím. Má rychlé sekání - zuřko, takže v proměně by jsi byl podle mě ještě pomalejší. Mám to vyzkoušené.
-
kado
- Lv.39

- Dal poděkování: 78 poděkování
- Dostal poděkování: 174 poděkování
bez buffu nemozme jedine bez kritiu ..Kelshak píše:Bysta kdyz ninja da bez buffu bazinu za 5 minut v promene, tak nikdy zadnej war ji neda rychleji. S tim kolik mu dane priserou to neni mozne. Takze ne myslim ze todle ti nikdo neuveri
a k vam hore reci niesu dvokaz , dvokaz je pre mna video
- Warforce
- Lv. 18

- Dal poděkování: 26 poděkování
- Dostal poděkování: 5 poděkování
Souhlasim taky bych rad videl video jak mentala tak ninji,videl sem jak drop TheEssence dal vlkodlaka za minutu a pul ale s buffem!!kado píše:bez buffu nemozme jedine bez kritiu ..Kelshak píše:Bysta kdyz ninja da bez buffu bazinu za 5 minut v promene, tak nikdy zadnej war ji neda rychleji. S tim kolik mu dane priserou to neni mozne. Takze ne myslim ze todle ti nikdo neuveri
a k vam hore reci niesu dvokaz , dvokaz je pre mna video
Bez buffu a bazinu a bez podpurnych skillu chci videt
-
kokinusss
- Lv.16

- Dal poděkování: 9 poděkování
- Dostal poděkování: 13 poděkování