Úprava Swampu
Pravidla fóra
• Pokud máte otázku, která se týká určité postavy, použijte sekci o herních postavách.
• Pokud je Váš dotaz směřován na konkrétní mapu, využijte sekci o herních lokacích.
• Pokud máte otázku, která se týká určité postavy, použijte sekci o herních postavách.
• Pokud je Váš dotaz směřován na konkrétní mapu, využijte sekci o herních lokacích.
- dhdhdhd
- Lv.24
- Dal poděkování: 93 poděkování
- Dostal poděkování: 37 poděkování
Re: Úprava Swampu
Saggi já se ti fakt omlouvám, ale nechápu smysl úpravy swampu. Dobře Orci byli opravdu dost zalagovaní, ale například Ezo byli úplně v pohodě (a to mám PC na "dvě věci"). Takže OK sprav rewspam Orků, ale Ezo a ostatní bych nechal.
Můj názor. Neber si to osobně.
Můj názor. Neber si to osobně.
Konec s Ekurou!
Bylo mi s Vámi dobře
Bylo mi s Vámi dobře

-
- Lv.16
- Dal poděkování: 101 poděkování
- Dostal poděkování: 53 poděkování
Je zajímavé že si ješte nikdo nevšimnul dost závažné změny!
Svých "pomocníkú", "klonú" nespawnují první mobové (například popravčí z bažin). Ale až po jejich smrti vyspawnovaný arahan z bažin začíná spawnovat vzteklého arahana z bažin.
Před změnou 1ka spawnovala 2ku (po smri to šlo 1,2,3) A až od 2ky se začali spawnovat tech co nespawnují, ted je to: 1ka zabijete stane se z ní 2ka a z ní se spawnuje 3ka, a teprva od 3ky se žačínají spawnovat ti co nespawnují.
K lagúm bych dodal fakt že když zabijete prvního a pak se začínají spawnovat další, rychleji se vám obnoví ti púvodní. Takže máte více mobú který spawnujú spawnovacích mobú.
Pozitivní změna.
Svých "pomocníkú", "klonú" nespawnují první mobové (například popravčí z bažin). Ale až po jejich smrti vyspawnovaný arahan z bažin začíná spawnovat vzteklého arahana z bažin.
Před změnou 1ka spawnovala 2ku (po smri to šlo 1,2,3) A až od 2ky se začali spawnovat tech co nespawnují, ted je to: 1ka zabijete stane se z ní 2ka a z ní se spawnuje 3ka, a teprva od 3ky se žačínají spawnovat ti co nespawnují.
K lagúm bych dodal fakt že když zabijete prvního a pak se začínají spawnovat další, rychleji se vám obnoví ti púvodní. Takže máte více mobú který spawnujú spawnovacích mobú.
Pozitivní změna.
P.S. Clon je TOP ma BAN =)
- dhdhdhd
- Lv.24
Ano napsal jsi to přesně, ale funguje to stejně jako před tím. (napřterpen píše:Je zajímavé že si ješte nikdo nevšimnul dost závažné změny!
Pozitivní změna.
: dojde vám buff - bežíte za buffkou se rebuffnout a ejhle než k ní doběhnete tak se rozmnoží stejně jako před tím - jediná změna je že za Vámi neběží hned ti první, ale až ti druzí (až zabijete prvního))
Já to moc jako pozitivní neberu. Sorry - můj názor.
Konec s Ekurou!
Bylo mi s Vámi dobře
Bylo mi s Vámi dobře

- slusnej
- Lv.36
- Dostal poděkování: 174 poděkování
Saggi odečti množení u orků a liliputů zbytek nech jak při starým hlavně ezoteriky
jde aji o EXP ale nech hlavně Ezoteriky jinak ty orky a liliputy sníž protože ti fakt lagují server

- dhdhdhd
- Lv.24
Moje řeč. Jsem stejného názoru.slusnej píše:Saggi odečti množení u orků a liliputů zbytek nech jak při starým hlavně ezoterikyjde aji o EXP ale nech hlavně Ezoteriky jinak ty orky a liliputy nech snížený protože ti fakt lagovali server
Konec s Ekurou!
Bylo mi s Vámi dobře
Bylo mi s Vámi dobře

-
- Lv.16
- Dal poděkování: 91 poděkování
- Dostal poděkování: 61 poděkování
Ja bych chtel aby eza meli 70%na prunik, dvojnasobny dmg a ti posledny meli magicky utok (nejmen za 2-3k). A splni se mi to ?dhdhdhd píše:Moje řeč. Jsem stejného názoru.slusnej píše:Saggi odečti množení u orků a liliputů zbytek nech jak při starým hlavně ezoterikyjde aji o EXP ale nech hlavně Ezoteriky jinak ty orky a liliputy nech snížený protože ti fakt lagovali server
Vy si myslite, že kdyby orci lagovali server tak by jich tam bylo tolik ??
Zmena je dobra v tom,že když to trochu umíte (ale stale si stojim zatim,že vetšina lidi ma hlavu jen nato aby jim nepršelo do krku. A toho se asi už nezbavim.) tak si tech mobu mužete naspawnovat vic jak predtim, a taky se nerozmožuji zbytečne když donich jen tak seknete na koni nebo omylem stlačite plašt. Ale množi se až když chcete.
To dhdhdhd: sory, ale to je jen a jen tvuj problem,že se bufuješ uprostred zabijeni...
Bla, blA.

- ori
- Lv. 18
- Dal poděkování: 20 poděkování
- Dostal poděkování: 21 poděkování
test pouze 1 hodinu což vůbec nepostačuje zvlášť když je na bažinách nacpáno různych klaunů
bzk - snížení cca 8% EZO pro me bezvýznamné expim pouze knihami
yangy - stejný drop
lagy - menší
drop - nepatrně větší
hodina je ukrutně málo na výpočet nějakého třeba váženého průměru
poznatek mise I těžká vždy splněna jedním vlkodlakem teď jeden a půl vlkodlaka a mise ukončena
další poznatek počet namnožených ezo je větší tzn jdou množit do celkově většího počtu ,ale moje kombinace zbraně od 95 lvl a šperku je ted neučinná stačilo jen stát a mydlit expena postava schovana v save zoně teď je třeba zase odzkoušet jaké věci a jaký dmg
bzk - snížení cca 8% EZO pro me bezvýznamné expim pouze knihami
yangy - stejný drop
lagy - menší
drop - nepatrně větší
hodina je ukrutně málo na výpočet nějakého třeba váženého průměru
poznatek mise I těžká vždy splněna jedním vlkodlakem teď jeden a půl vlkodlaka a mise ukončena
další poznatek počet namnožených ezo je větší tzn jdou množit do celkově většího počtu ,ale moje kombinace zbraně od 95 lvl a šperku je ted neučinná stačilo jen stát a mydlit expena postava schovana v save zoně teď je třeba zase odzkoušet jaké věci a jaký dmg
Exodus, 21,23-25

a taky to někdy kopne:

- Cepino
- Lv.38
- Dal poděkování: 874 poděkování
- Dostal poděkování: 1257 poděkování
Tak pořád tomu nerozumím, proč polovina lidí křičí že má strašné lagy více jak před tím a druhá zase tvrdí, že jsou lagy menší.? Asi každý hraje jinde.
![]() | Cepino19731 | Renegat | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
![]() | 150 | Hotovo | P | P | P | M6 |
-
- Lv.36
- Dal poděkování: 39 poděkování
- Dostal poděkování: 332 poděkování
Ja si vsiml jedineho podstatneho rozdilu:) ze se uz moby nemnozi,pri pouziti plaste.takze kdyz date plast jdou po vas jen ti prvni a mnozi se az do nich seknete:)
Smrt vždycky stojí po boku bojovníka,
jídá s ním u stolu a uléhá s ním na lože.
Smrt je ta nejvěrnější milenka.
Ale je zbytečné si jí všímat,
dokuď vás nepožádá o polibek.
jídá s ním u stolu a uléhá s ním na lože.
Smrt je ta nejvěrnější milenka.
Ale je zbytečné si jí všímat,
dokuď vás nepožádá o polibek.
-
- Lv.25
- Dal poděkování: 59 poděkování
- Dostal poděkování: 80 poděkování
no mne osobne na zviratach na metinoch to sice nelaguje ale skoro vubec nejsu kolem prisery = zadne pruty = zadne exp = zadne jangy...
3 metiny= 3kk v jangoch 4kk v prutoch -_-" predtym to bolo tak 10kk v jangoch a 20 - 30kk v prutoch
3 metiny= 3kk v jangoch 4kk v prutoch -_-" predtym to bolo tak 10kk v jangoch a 20 - 30kk v prutoch
-
- Chat Center
-
- You do not have permission to post in chat.

@
Suko201 « čtv 5:10 pm »

@
TomasFoxx « čtv 4:05 pm »

@
diver « čtv 3:34 pm »

@
Suko201 « čtv 3:07 pm »

@
diver « čtv 2:01 pm »

@
Suko201 « čtv 11:21 am »