Nenalezen program pro spuštění hry.

Všeobecná diskuze ohledně dění ve hře.
Pravidla fóra
• Pokud máte otázku, která se týká určité postavy, použijte sekci o herních postavách.
• Pokud je Váš dotaz směřován na konkrétní mapu, využijte sekci o herních lokacích.
Odpovědět
axaris
Lv.1
Lv.1

Nenalezen program pro spuštění hry.

Příspěvek od axaris » čtv 05. črc 2012 10:48:37

Zdravím ... včera jsem normálně hrál, pak jsem hru vypnul a zapnul launcher se spustil normálně ale při kliknutí na spustit hru naskočila tahle chyba: http://imageshack.us/photo/my-images/39/mterr.png/
reinstal nepomohl , opětovné staženi také ne, reinstal net framework také nepomohl, bez antiviru to také nešlo ... a do reinstal windows se mi zatím nechce ... má stym někdo nějaké zkušenosti ?

Nagashek
Lv.5
Lv.5
Dal poděkování: 4 poděkování
Dostal poděkování: 5 poděkování

Re: Nenalezen program pro spuštění hry.

Příspěvek od Nagashek » pon 09. črc 2012 0:23:10

S tímhle jsem se setkal také. Před 14 dny hra přestala z ničeho nic jít a dostal jsem se až tak daleko, že jsem přeinstaloval celý operační systém. Právě jsem to po 14ti dnech dokončil a hra "zatím" funguje.
Vyzkoušel jsem úplně všechno od přeinstalace počínaje, "likvidací" antiviráku konče... Nakonec pomohlo nainstalovat Framework - místo 4.0 mi to jede na verzi 3,5. Proč, to nevím, ale zkus to. Třeba to pomůže.

ori
Lv. 18
Lv. 18
Dal poděkování: 20 poděkování
Dostal poděkování: 21 poděkování

Příspěvek od ori » pon 09. črc 2012 7:39:39

zkus se podívat na zástupce kam odkazuje popř uprav cestu na tu správnou nebo spusť launcher přímo ze složky kde máš sindi nebo spusť jako správce atd

axaris
Lv.1
Lv.1

Příspěvek od axaris » úte 10. črc 2012 18:54:03

no net framework take nepomohl tak jsem to instnul na 2 disk a to pomohlo ale teda nechapu ... :D

Odpovědět