lordsword píše:pepops píše:nevadí nevadí to sa fakt musí myslieť iba na tých čo maju buff 99 procent? a lvl 130 a viac? čo tak nechať niečo aj slabším.
Všetko sa tu s prepáčením s... tak ako na metinoch menší drop (75-80) tak už i swamp. to príde nový hráč a ani to nechce hrať lebo ceny sú niekde v jeho snách!!!
teraz tato uprava vyhovuje len tým čo majú silu na metiny pretože sa nestihnú množiť ale čo my? slabší čo nemame full vybavu.
u mna to vyzerá ten spawn a pláštovanie hrozne. zabijem hlavného orka a potom zrazu 3 násobok monstier ktoré sa ani nedajú rozhádzať pretože sa spawnujú hned pri mne a to je len samý stun

.
Pred úpravou to bolo omnoho lepšie ako teraz nabral som 6 skupiniek nechal mlátit a klikol som na druhé okno a pozeral som si co je na predaj v obchodoch ale teraz mám problém ustáť 4 skupinky pretože to množtvo ktoré sa vyrojí po zabití hlavného je neúmerne vysoké.
Prosím vážne prosím návrat na starý spôsob a poprosím ak sa dá viac príšer

po celej mape swampu ďakujem
Promin,ale jestli chces dropovat a expit tak ze nechas zamacklej mezernik a pritom ve hre nejsi,tak si asi v jine hre:)
Promiň, ale jestli si doteď nepochopil, že metin je stvořen přesně tak, že klikneš na metin a držíš mezerník(ve formě automatu respektive), je absolutně pak jedno, jestli tam na to koukáš nebo třeba koukáš po stáncích, takže nevím proč se mu tady vysmíváš...
Co bys asi chtěl v metinu dělat, skákat, krčit se, plazit se...??? Nevěděl jsem, že to tady jde...
A až někdo z vás zase bude oponovat, že má vychytané metody jak a co, tak ano, chvíli pobíháte a množíte a pak hle, držet mezerník a vše vymlátit...
Nesnaž se každého uzemnit, zvlášť když na to nemáš správné patrony...