Hezky jsi napsal to, co jsme řešili už před několika měsíci. Je to i důvod, proč jsem přestal hrát. Biolog, Karma, Zručnost, Herbaření + nové věci. Nikdy nebudete dobří, pokud u toho nebudete sedět celé dny a noci, nastavovat si budíky, aby vám neutekl třeba biolog apod.kakamil píše:Hrozně by mě zajímalo jak tu svatou chcete oživit. Dat jinou mapu ? To se podle mě nic nezmění. Dokud se tam budou odečítat CB tak to bude pořád cca o 20 lidech co tam ted chodí. A proč tomu tak je ? Jelikož nový hráči se nedokáží dostat dostatečně rychle na úroveň stávajících hráčů. A to z důvodu neustálého přibývání nových a nových věcí. Což má za následek, že stávající hráč dosáhne lepších věcí mnohem dříve. A tak je neustále o úroveň napřed. Tudíš to začínající hráč rovnou vzdá. A lidé ve svaté si vůbec neváží nových bojovníků a radši se jim budou posmívat jak jsou slabí.
A když tam někdo umře tak je vždy kolem toho tolik povyku . Neustále narážky na početní přesilu, fuláctví, takže to asi nikoho taky nebaví číst dokola.
Lidi tam klidně můžete nahnat tím že se tam dají příšery. Jediný následek to bude mít ten, že tam měsíc budou zkoušet pvm hráči příšery. A nakonec tam zůstane opět známích 20 jmen kteří si ty příšerky budou sekat z nudy.
Svatá se oživí až přestane neustálé zlepšování postav a výbavy. Do té doby bych nečekal s nějakým rapidním nárustem lidí.
Ono obecně.. řešit pořád PvP dokola už je tady takovou normální věcí, jako že se v zahradnictví prodávají kytky. Ale pozor.. když si ty kytky nikdo nekoupí, tak brzy zvadnou. Snad je tento příklad dost jasný pro všechny.