Slza bohyně
Pravidla fóra
• Pokud máte otázku, která se týká určité postavy, použijte sekci o herních postavách.
• Pokud je Váš dotaz směřován na konkrétní mapu, využijte sekci o herních lokacích.
• Pokud máte otázku, která se týká určité postavy, použijte sekci o herních postavách.
• Pokud je Váš dotaz směřován na konkrétní mapu, využijte sekci o herních lokacích.
-
TrnOfHeal
- Lv.7

- Dal poděkování: 1 poděkování
Slza bohyně
Zdravím,
tak mě napadá, je vůbec k nečemu slza bohyně? často se s tím setkám na dropu..
Díky :)
tak mě napadá, je vůbec k nečemu slza bohyně? často se s tím setkám na dropu..
Díky :)
-
ExtreeeMeee
- Lv.19

- Dal poděkování: 50 poděkování
- Dostal poděkování: 70 poděkování
Re: Slza bohyně
urcite je zmensuje ti to ztratu bzk pri umirani;) misto toho aby jsi ztratil treba 3% kdyz umres ztratis 2% davam priklad;)
- D3NJIs
- Lv.28

- Dal poděkování: 264 poděkování
- Dostal poděkování: 73 poděkování
Když ji máš nasazenou, a umřeš a zrodíš se na místě, tak místo např. 2% ti to ubere jen 1% BZK (prostě jen 50% ubytku)
- tomtom1
- Lv.14

- Dal poděkování: 13 poděkování
- Dostal poděkování: 4 poděkování
Ahoj, sám nevím
V offíku jsem to používal + ještě nějakou karmu nebo co..věřil jsem, že pomocí těchto 2 věcí, které jsem si na sebe nasadil se zvýšily % na úspěšné vylepšení nějakého předmětu
Ale je to blbost
V offíku jsem to používal + ještě nějakou karmu nebo co..věřil jsem, že pomocí těchto 2 věcí, které jsem si na sebe nasadil se zvýšily % na úspěšné vylepšení nějakého předmětu
Ale je to blbost
-
ExtreeeMeee
- Lv.19

ja to zase tady pouzivam na herbarko stejne to asi nefunguje:Dtomtom1 píše:Ahoj, sám nevím
Ale je to blbost
- D3NJIs
- Lv.28

- Dal poděkování: 264 poděkování
- Dostal poděkování: 73 poděkování
Ani herbaření, ani drop, slouží to jen na to, co jsem uvedlD3NJIs píše:Když ji máš nasazenou, a umřeš a zrodíš se na místě, tak místo např. 2% ti to ubere jen 1% BZK (prostě jen 50% ubytku)
Hodí se to MAX do swampu, ale i to ne, jelikož potřebuješ expák a rukavky
- tomtom1
- Lv.14

- Dal poděkování: 13 poděkování
- Dostal poděkování: 4 poděkování
Nějaká pověra asiExtreeeMeee píše:ja to zase tady pouzivam na herbarko stejne to asi nefunguje:Dtomtom1 píše:Ahoj, sám nevím
Ale je to blbost
Ono to nejspíš vzniklo tak, že úplně na začátku si dotyčný nasadil jen tak ze srandy tu slzu a šel si zlepšit nevědomky, že ju má furt na sobě nějakou zbraň(která všem rupala) a just a mu to neruplo.. pak zjistil, že ju měl na sobě a všem řekl, že když si to nasadil tak mu nic neruplo a blablabla
-
ExtreeeMeee
- Lv.19

ja to mam zase spojeny takhle nevim proc me to napadlo ale to je jedno
::D slza BOHYNE-BOHYNE vam pozehnala myslel jsem ze mam vetsi sanci vice sesbirat no:D:D:D:D
-
TrnOfHeal
- Lv.7

- Dal poděkování: 1 poděkování
-
oSTRoNgMANo
- Lv.16

- Dal poděkování: 7 poděkování
- Dostal poděkování: 3 poděkování
Do SWAMP-u medajle Draka
Jinak toto by se mělo zrušit, je to ptákovina chtělo by to jiné využití