Dundee7 píše:lordsword píše:
No kdyz vezmu,tak by to tak prave nemelo byt.A pisatel si stezoval,ze nema max buffy jako ostatni a ze mu vadi,to ze nemuze,prave delat to co sem napsal a musi dokonce hlidat si postavu a hrat:) Asi sem to spatne napsal a tudiz to bylo spatne pochopeno:)
Já nemám třeba buffy žádný. I když mi příjde že je to už povinnost. Neřeknu do rokle tam to jako u týmový mapy chápu ale swamp?? Když je to mapa právě na drop a exp. Saggi asi vážně hraje za šamana když jsou útoky mobů nastavený právě na takový hodnoty. Je tu vůbec někdo kdo to krom Surů a dračího šamana dává bez buffu něják obstojně? To už můžeme hrát rovnou všichni za šamany a ušetříme si spoustu práce s děláním dalších věcí

Zdravím, můžu tě uklidnit, mám wp suru lvl 110, neřekl bych že špatný věci a bez buffu si to stejně ve swampu nedávám. Vlkodlaci a orci by mě teda bez buffu nezabili, ale než bych bez kritiku usekal metin, bylo by tam například tolik orků, že mě zabijou lagy...
Takže jak šílený si každý udělal buff level 100 a tahá ho za sebou jako nutné zlo, nějak této podmínce nerozumím... Když to šlo na metinech v přitažlivce, nechápu proč to tak nemohlo zůstat, ale to je zase díky skupince oněch, kteří by si ho udělali stejně a pak by to pro ně bylo jednoduché.. Tak to ztížíme všem... Bohužel v nutnosti dvou postav a kombinaci lagů se tím stal swamp pro spoustu lidí se slabšími stroji nehratelný...
Jediná úplně soběstačná postava do swampu je šaman,

což opravdu, ale opravdu nechápu a zcela to popírá zásadní princip všech těchto her, kde šamani mají kouzlit a ne rubat meteory a podobné pomocí zvonů...
Popravdě když vidím videa, kde šamani sekáním zabíjejí bosse, musím se vždy smát... Copak jsem jediný, kdo se domnívá, že kouzlící postava by neměla mít sílu v sekání???
Takže ano Dundee, ideálně si udělat všichni šamana a svět se stane o mnoho jednodušší