1., metiny 80??? dakedy som tu dropoval a padalo z metinov pomali kazda druha nieco. či už duška, zlodejka, prsten a iné vtákoviny.
Čo sa stalo keď teraz dám 10 metinov a nepadne pomali nič?
2., prečo metin 60 (teda moby z nich) dávajú viac yangov ako moby z metinu 70 či 80???
predsa zabíjam väčší lvl teda by malo biť viac? či nie??
3., prečo metin 60 (moby) dávajú viac ako moby zo swampu??
nemyslím že mám zlú výbavu, na metinoch 80 sa odjakživa dropovalo lvlom 61 a padalo to --- a teraz!!!.
Mne pripadá že táto hra smeruje ala metin offik?? co si nevydriete to nemáte?!?!? prečo stále len uberáte?? čo tak nám aj dačo dopriať?? sa nečudujem potom že sú na sindy take nerovnosti ked si najprv mohli nahrabať ked bolo a teraz ked nieje kašlať na ostatných....
Kam sa uberáte týmto štýlom?????
Taktiež swamp... prečo tam padajú veci čo nemajú význam pre lvly 100+??? a v takom množstve???
momentálne je rentabilné len metiny 60 (kde sú velké lvly (fulky) a nových nepustia), kerindor kým majú cenu úlomky... fakt mi to pripomína offik. (preto som tam prestal chodiť)
Taktiež mapy pokladu a jeho drop... to fakt sa musia takéto veci šplhať až do takých rozmerov?? po roku hry ste zmenili uplne všetko a je to horšie a horšie.
taktiež by ste mohli niečo dopriať aj tým čo expia na metinoch 85-90 aspon tolko čo teraz mizerne padá na 80-kach (metinland stratil význam) až na metiny 60 načo sú tam teda ostatné??? dajte všade 60tky a bude fajn a nikto nebude vo swampe...
Neuberajte nám stále nechajte nám dačo.
musel som to vyliať už ma to tu hnevá