Tak pre upresnenie:
Mám vara 75 Lv, ktorý metin 90 zvládne úplne vpohode 13k sekom, bez toho že by som umrel alebo niečo také
BUFF Lv 81 88,6% pomoc a požehnání
a 400kk +/- 20kk
S varom dropím, ale nebaví ma to - chcem už čo najskôr ísť do swampu, kde budem dropiť aj expiť - ALE - nechcem tam ísť bez kalenej, už mám všetko, slušnú obranu, útok, full rýchlosť, pekná prúmka už mi chýba posledná časť výbavy a to je kalená
Preto sa pýtam do čoho investovať tých 400kk ? Ako rýchlo by som zarobil 700kk keby som kupoval prúty a dával na BM ?
Nemyslím si že za 400kk by mi vyšiel nejaký menší droper, a ja nechcem predávať žiadnu časť z mojej výbavy, preto sa pýtam vás do čoho investovať tak aby sa mi YANGY vrátili?
Nemám problém napríklad ťažiť na 4účtoch naraz, len neviem či tak zarobím dosť YANG na kalenú
Mal som aj nápad urobiť šamanovi vedení na P a buffovať v kerindore, ale to neviem či sa oplatí

Alebo by som mal chodiť aj ja ničiť do kerindoru ? (sekom 30k v premene som dával do ezo, bol som to raz vyskúšať, a to mám iba 60% ezo)
Proste skúste mi napísať miesta kde by som mohol dropiť(kerindor), poprípade kde by som mohol rýchlo zarobiť (napr.: BM)
Nápady ako kupuj mušle za 1,5kk a predávaj za 2,5kk fakt sem nepíšte

E: vo veciach mám 60% na dvojnásobok YANG a +prémko ešte asi na 20dní