Meteor Zin - Jakou výbavu ?
Pravidla fóra
• Pokud máte otázku, která se týká určité postavy, použijte sekci o herních postavách.
• Pokud je Váš dotaz směřován na konkrétní mapu, využijte sekci o herních lokacích.
• Pokud máte otázku, která se týká určité postavy, použijte sekci o herních postavách.
• Pokud je Váš dotaz směřován na konkrétní mapu, využijte sekci o herních lokacích.
-
RoxBorn
- Lv. 18

- Dal poděkování: 89 poděkování
- Dostal poděkování: 40 poděkování
Meteor Zin - Jakou výbavu ?
Chci se zeptat jakou výbavu na tyto metiny abych je dal bezpotíží
mam
Obrana 1016
hodnota utoku 1300
105% příšery
80% ezo
56% miss (bez bufu )
cca kritikem beru 11k
A nevim co mam este zlepsit pokazde kdys vylezou z metinu elitní vojaci zin tak musim odjízdet od metinu sekat je ze zemně a trvato docela dlouho a berou mi okolo 1-1,5k a elitní komandant zin toho skoro ani nedam
tak bych potřebovl prosim poradit jakou vybavu a bonusi mam dodelat
mam
Obrana 1016
hodnota utoku 1300
105% příšery
80% ezo
56% miss (bez bufu )
cca kritikem beru 11k
A nevim co mam este zlepsit pokazde kdys vylezou z metinu elitní vojaci zin tak musim odjízdet od metinu sekat je ze zemně a trvato docela dlouho a berou mi okolo 1-1,5k a elitní komandant zin toho skoro ani nedam
tak bych potřebovl prosim poradit jakou vybavu a bonusi mam dodelat
-
kado
- Lv.39

- Dal poděkování: 78 poděkování
- Dostal poděkování: 174 poděkování
-
RoxBorn
- Lv. 18

- Dal poděkování: 89 poděkování
- Dostal poděkování: 40 poděkování
Re: Meteor zin
na sipi natočim a bufa budu mit akorat mne zajima proč % na dablikado píše:buff , par % na dabli a sipi kovli lukostrelcom a duchovnym,ledovistam
Jínak dík za radu
-
kado
- Lv.39

- Dal poděkování: 78 poděkování
- Dostal poděkování: 174 poděkování
Re: Meteor zin
neteor zin -> prisery co z neho lezu su dablove a na golemy a ledoviste platia iba prisery
-
pepops
- Lv.14

- Dal poděkování: 20 poděkování
- Dostal poděkování: 9 poděkování
Re: Meteor Zin - Jakou výbavu ?
na golemov a ledoviste platia neusmrceny(stačí všímať rastlinky čo padaju) daj si kombináciu max dábel + dačo neusmrcený, vela na šípy, a nejakú magiu. podla mna prunikuju inak neviem čo pomože
- Johanides
- Lv.23

- Dal poděkování: 32 poděkování
- Dostal poděkování: 43 poděkování
to je síce pekné, že si všímaš aké rastlinky z toho padajú ale na golemov a ledovište platia len príšerypepops píše:na golemov a ledoviste platia neusmrceny(stačí všímať rastlinky čo padaju) daj si kombináciu max dábel + dačo neusmrcený, vela na šípy, a nejakú magiu. podla mna prunikuju inak neviem čo pomože
-
pepops
- Lv.14

- Dal poděkování: 20 poděkování
- Dostal poděkování: 9 poděkování
mám to odskúšané ked som pridal v jaskyni bonus na neusmrcené zdvihol sa dmg
ver čomu chceš ale je to tak
ver čomu chceš ale je to tak
-
Fridolino
- Lv.15

- Dal poděkování: 13 poděkování
- Dostal poděkování: 16 poděkování
Nevím kde jsi přišel na neusmrcené když z golemů a ledovišt padají bílé byliny. Červené Ti mohli padnou tak akorát z nějakých zombi potvor( pokud je ničíš v zaniklé) protože ty neusmrcení jsou.
Skoč si na golemy a tyhle potvory do jeskyně a jestli ti padne červená bylina tak jsi pánbů. V jeskyni mám namláceno dost a červená nikdy nepadla. Zini jsou ďábli padají z nich modré byliny. Bílé padají z golemů ale s ezo jsem si nevšiml že bych bral více.
Na meteori 95 jinak netřeba příliš vysoká obrana - kvůli průnikům od střelců mágů atd. a na zbytek stačí buff. Jinak jak psali výše vyhnutí šípům atd.
Skoč si na golemy a tyhle potvory do jeskyně a jestli ti padne červená bylina tak jsi pánbů. V jeskyni mám namláceno dost a červená nikdy nepadla. Zini jsou ďábli padají z nich modré byliny. Bílé padají z golemů ale s ezo jsem si nevšiml že bych bral více.
Na meteori 95 jinak netřeba příliš vysoká obrana - kvůli průnikům od střelců mágů atd. a na zbytek stačí buff. Jinak jak psali výše vyhnutí šípům atd.
- JustCause
- Lv.15

- Dal poděkování: 36 poděkování
- Dostal poděkování: 2 poděkování