Kdo tu brečí trdlo?

Zase to vede k hádka, já hrat nemusim. Jen ti popisuju jak to je. Ja vím, že ty dropeři jsou dropeři velkých lvlu, pravě proto by to chtělo závest, tak aby si swamp prošel každy postupně, a né 110lvl hned na ezoteriky. Taky mam dropera a leží už dva měsíce v offlinu, a hraju za hlavní, vydělat se dá i tak, nepotřebuju miliardy, jako třeba Globalní oteplovači, který se tu chlubí jaký maji "Velky" vydělek

Když začínal swamp, taky jsem hned nelezli na ezo, a začínaly jsem na psech, lidech a orkách a šli postupně, ted tam vleze 100lv s buffem a šup na ezo. My jsem chodil ve skupinach a chcípaly jsem jak krysy pro trochu expu a vydělku, dneska už takhle to mají menší lv, ti co ve swampu začínají, všechno se ví, věci jsou levnější, všude jsou navody. Tak nevím, proč by se němělo nastavit tak aby třeba: Hračovi do 110lv, to nejvíc dávalo na psech do 115lv na lidech a 125lv na orkach, a až pak ezo, aby museli jit postupně. Nastavit to určitě jde, a už vidim jak by vysoký lv droppoval na psech, a zapl by hlavní postavu a chodil za ní na ezoteriky. Měli by nižší vydělek, a rozhodně by tam netravily x hodin jako teď s dropérem.
My jsem taky nechodily hned na ezoteriky, stačí se podívat na první videa ze swampu, kde kupa lidi reže metin 120lv, to byli časy, a ted? Si vezmeš buff a 110 lv a ničiš to nejsilnější co je, to je přece blbost ne?
Bylo by to i zabavnější, mít swamp jako postup, a né od 100lv hned na ezo, a expit tam na 140lv.
Cepino, jde o to že to nechceš pochopit, nebo hledáš něco jiného v tom, Já tu nefňukám, ale snažím se to nějak změnit či zlepšit, až budeš vyšší lv, a příjdeš z práce a budeš si chtít jít večer zaexpit či droppovat, a budou všude nakakaný dropeři, taky se ti to moc nebude líbit.
Nedělá mě problém si vzít PVP a někoho vyhnat, ale pak tu nebreč /te, že vas tam někdo zabíjí, což se hodněkrát stává. A pak se to ve swampu bude akorát mydlit a dělat ostatním naschvaly. Ono to je taky těmi prázdninami, že každy sedí u PC, ale chtělo by to s tím něco dělat.