Co tu meleš o banu ty volovo .... rasík žádněj ban nemělsir elabor píše:on ti nestačil ten banán, že? tak by jste se tu radši měli starat sami o sebe. Nebo ti ta Rusila tolik leží v tý tvý palici, že o ni furt musíš něco kvákat? A ty tobě podobný ti tu akorát notujou a ani nevědí pomalu o čem je řeč, nemám pravdu... tak se zase uklidni a radši se starej o to, zda bude v zaří písemka z češtiny nebo matiky (uděláš líp). strašně totiž zbožňuju ty, co kecaj do jiných a sami nejsou úplně čistý....Absinthak píše:Pokud do dvou týdnů nebude žádný infarkt zaviněný tímto videem, tak možná něco splácáme.![]()
nezapomeň zase urážet....
a pro dealera: s těma bylinkama jsi mě rozesmál...
Rasíčééék
- Haky
- Lv.14

- Dal poděkování: 27 poděkování
- Dostal poděkování: 13 poděkování
Re: Rasíčééék

- Absinthak
- Lv.14

- Dal poděkování: 44 poděkování
- Dostal poděkování: 85 poděkování
Žádný ban jsem neměl, s hrou jsem skončil dobrovolně. Tak furt nebrečte. Opakujete moje věty, což je sice hezký, ale nějak to postrádá smysl.sir elabor píše:on ti nestačil ten banán, že? tak by jste se tu radši měli starat sami o sebe. Nebo ti ta Rusila tolik leží v tý tvý palici, že o ni furt musíš něco kvákat? A ty tobě podobný ti tu akorát notujou a ani nevědí pomalu o čem je řeč, nemám pravdu... tak se zase uklidni a radši se starej o to, zda bude v zaří písemka z češtiny nebo matiky (uděláš líp). strašně totiž zbožňuju ty, co kecaj do jiných a sami nejsou úplně čistý....Absinthak píše:Pokud do dvou týdnů nebude žádný infarkt zaviněný tímto videem, tak možná něco splácáme.![]()
nezapomeň zase urážet....
a pro dealera: s těma bylinkama jsi mě rozesmál...
Jo a pokud chcete video podle vašich představ, tzn. hejt hejt a znova hejt, já vám ten kolaps dopřeji.
-
sir elabor
- Lv.19

- Dal poděkování: 119 poděkování
a ty jsi tu jako kdo? nějakej tiskovej mluvči Ratlíka nebo se snad on neumí vyjadřovat? Když nejsi mnou tázán, tak mi neodpovídej.... (tak si uvědom, kdo tu je na palici)Haky píše:
Co tu meleš o banu ty volovo .... rasík žádněj ban nemělTady meleš něco o tom kdo je jak čistej a sám tu píšeš něco co sám víš že není pravda ... nejsi ty trochu na palici ? ( pro TBM to není urážka ale otázka )
a k ratlikovi... já se nebavim o hře s tím banem... a to jak tu kecáš, že jsi skončil, tak na tom asi taky bude trochu lži né?
tak tu příště necintej na jiný, když to sám děláš. Jsi tu zpět a hned akorát vyvoláváš konflikty
...comming soon...
| Jméno | charakter | level | říše |
|---|---|---|---|
| RockStarMag | Šaman - drak | 129 | SHINSOO |
- Absinthak
- Lv.14

"když nejsi mnou tázán, tak mi neodpovídej" ... ty jsi na palici, nebo tohle běžně říkáš?
Opět vám něco vadí na tom, že chodím do válek?
To už tu bylo...
Konflikty v tom vidí pouze vaše
tlupa, takže tak.
A samozřejmě jako vždy si urovnej myšlenky, banáne. 
Opět vám něco vadí na tom, že chodím do válek?
Konflikty v tom vidí pouze vaše
-
sir elabor
- Lv.19

- Dal poděkování: 119 poděkování
Absinthak píše:"když nejsi mnou tázán, tak mi neodpovídej" ... ty jsi na palici, nebo tohle běžně říkáš?![]()
Opět vám něco vadí na tom, že chodím do válek?To už tu bylo...
![]()
Konflikty v tom vidí pouze vašetlupa, takže tak.
A samozřejmě jako vždy si urovnej myšlenky, banáne.
naše
EDIT: vytečkovaná vulgarita je stále jen vulgarita - takže za hádky a vulgaritu - warn
/Habibi
...comming soon...
| Jméno | charakter | level | říše |
|---|---|---|---|
| RockStarMag | Šaman - drak | 129 | SHINSOO |
- Absinthak
- Lv.14

- Haky
- Lv.14

Nesnaž se povyšovat volovo (stejně ti to nejde) ... nejsi o nic víc než já nebo kdokoliv jinej tady ...sir elabor píše:a ty jsi tu jako kdo? nějakej tiskovej mluvči Ratlíka nebo se snad on neumí vyjadřovat? Když nejsi mnou tázán, tak mi neodpovídej.... (tak si uvědom, kdo tu je na palici)Haky píše:
Co tu meleš o banu ty volovo .... rasík žádněj ban nemělTady meleš něco o tom kdo je jak čistej a sám tu píšeš něco co sám víš že není pravda ... nejsi ty trochu na palici ? ( pro TBM to není urážka ale otázka )
a k ratlikovi... já se nebavim o hře s tím banem... a to jak tu kecáš, že jsi skončil, tak na tom asi taky bude trochu lži né?
tak tu příště necintej na jiný, když to sám děláš. Jsi tu zpět a hned akorát vyvoláváš konfliktyto ti jde na výbornou

- BloodRayne
- Lv.20

- Dal poděkování: 118 poděkování
- Dostal poděkování: 146 poděkování
Ś těžkým případem jako je rasiiček nemá smysl se hádat, on je machr skovaný za pc a bude dál dokud mu nedpojí eletricky proudy nebo nedej bože nezlame někdo prsty, a věřím že od toho nemá daleko 
- Haky
- Lv.14

BloodRayne píše:Ś těžkým případem jako je rasiiček nemá smysl se hádat, on je machr skovaný za pc a bude dál dokud mu nedpojí eletricky proudy nebo nedej bože nezlame někdo prsty, a věřím že od toho nemá daleko
Ty si na tom uplně stejně viď

- Absinthak
- Lv.14

BloodRayne píše:Ś těžkým případem jako je rasiiček nemá smysl se hádat, on je machr skovaný za pc a bude dál dokud mu nedpojí eletricky proudy nebo nedej bože nezlame někdo prsty, a věřím že od toho nemá daleko
Nejdřív jsem uslintanej nebo cos to psala, pak mi ve škole kradou svačiny, pak jsem zakomplexovanej a teď mi chce někdo lámat prsty. A přitom tě vlastně vůbec nebudím ze spaní, že. To je moooc.