Swamp na lvl 140

Všeobecná diskuze ohledně dění ve hře.
Pravidla fóra
• Pokud máte otázku, která se týká určité postavy, použijte sekci o herních postavách.
• Pokud je Váš dotaz směřován na konkrétní mapu, využijte sekci o herních lokacích.
nicnevim
Lv. 18
Lv. 18
Dal poděkování: 2 poděkování
Dostal poděkování: 28 poděkování

Re: Swamp na lvl 140

Příspěvek od nicnevim » pát 27. črc 2012 10:22:55

nicoletta píše:
nicnevim píše:Mě fakt někteří přijdou jak z jiného světa. Již nadpis napovídá, že mluví o lvlu 140 a nějakej 120 ho nezajímá, proč by také měl, že? = neboli proč by ho zajímal váš drop ve 120, když už takový lvl dávno nemá? Takže havo může mít pravdu jakou chce.
Nehledě na to, že čím větší lvl, tím by měl být vyšší drop, což tak není, ale asi to také víte lépe, protože jste 120, přeci jenom, srovnávat lvl 120 a 140 je tu koukám běžné :-D
co jinýho od tebe taky čekat že :spam: ;)

ah nebeee...ano srovnávat lvl 120 a 140 je hodně velkej rozdíl, jenom sme psali jak to padá, no kdo by se na to jinej chytil:) takže pokračujte v diskusi my s havem jdem tunit lvl o sto šest, aby sme měli o čem psát ;)
Pleteš si asi pojem spam. Spam tu vytváříte tím, že tu píšete o sobě, jakožto o lvlech 120, kdežto jeho zajímá lvl 140 (to ale nejste sto pochopit).

Pro toho človíčka s koupenou postavičkou - sám Saggi to někde psal, čím vyšší lvl, tím vyšší drop, určitě jsem si to nevymyslela. Stačí hledat.

Ne všichni ženou lvl, jen aby byli v té topce, ale právě kvůli té karmě.
Až blbost bude nadnášet, tak všichni odletí.

Renegade2
Lv.35
Lv.35
Dal poděkování: 49 poděkování
Dostal poděkování: 183 poděkování

Příspěvek od Renegade2 » pát 27. črc 2012 10:37:10

ExtreeeMeee píše:
Renegade2 píše:Ale o tom to není, přijdeš z práce (ze školy) ve 3? hodiny odpoledne, dojdeš do swampu
(jenom jednou na víc není čas) a buď to padne nebo ne.!Já mám doma taky jinou práci než sedět pořád u kompu!. Když ne tak se trénování posouvá o den pozdějí a tím se prodlužuje čas tréninku a spočítej si o kolik času se trénování prodlouží když budeš místo 3 dávat jenom 2 např.
Já to nicméně musí zatím zaklepat i přes všechny nástrahy karem ve swampu mě zatím ty 3 co denně dávám zatím padly. Jo a myslím to s nima vážně. ;)
zas tak velky problem to nemuze byt kdyz tu vsichni top hraci maji karmy g+ ty sam muzes jenom 1x swamp za 1 den a mas g7 takze to urcite neni spatny hold musi se chtit a ne tu jenom bekat ze me neco nejde tak jak chci ja
No od té doby co to Saggi poupravil tak aby všem padalo všechno kromě zelené tak se to dá,(zatím) jinak bych mě porád G1 nebo možná G2. M se dalo dropovat na orkách v pohodě s levelem 125 ale G-čko bych už nedal.
ObrázekRenegade1ObrázekCechObrázekObrázekObrázekObrázekObrázekObrázek
241187
141
Jinno
GOODFELLAS
Full P
Complete
P
P
P
30
ObrázekSerpentWomanObrázekCechObrázekObrázekObrázekObrázek
25641
130
Jinno
GOODFELLAS
Full P
Complete
G2
11
Spoiler:
Herbaření P

Medviidek
Lv.17
Lv.17
Dal poděkování: 61 poděkování
Dostal poděkování: 50 poděkování

Příspěvek od Medviidek » pát 27. črc 2012 14:17:00

nicnevim píše:
nicoletta píše:
nicnevim píše:Mě fakt někteří přijdou jak z jiného světa. Již nadpis napovídá, že mluví o lvlu 140 a nějakej 120 ho nezajímá, proč by také měl, že? = neboli proč by ho zajímal váš drop ve 120, když už takový lvl dávno nemá? Takže havo může mít pravdu jakou chce.
Nehledě na to, že čím větší lvl, tím by měl být vyšší drop, což tak není, ale asi to také víte lépe, protože jste 120, přeci jenom, srovnávat lvl 120 a 140 je tu koukám běžné :-D
co jinýho od tebe taky čekat že :spam: ;)

ah nebeee...ano srovnávat lvl 120 a 140 je hodně velkej rozdíl, jenom sme psali jak to padá, no kdo by se na to jinej chytil:) takže pokračujte v diskusi my s havem jdem tunit lvl o sto šest, aby sme měli o čem psát ;)
Pleteš si asi pojem spam. Spam tu vytváříte tím, že tu píšete o sobě, jakožto o lvlech 120, kdežto jeho zajímá lvl 140 (to ale nejste sto pochopit).

Pro toho človíčka s koupenou postavičkou - sám Saggi to někde psal, čím vyšší lvl, tím vyšší drop, určitě jsem si to nevymyslela. Stačí hledat.

Ne všichni ženou lvl, jen aby byli v té topce, ale právě kvůli té karmě.
Závidíš mi hodně koupenou postavičku ? Jestli ano, kup si ji taky ( Stačí na to mít jen yang ) a pořád tu nemachruj s tím Lv. !!! A je celkem hloupost čím vyšší Lv. tím vyšší drop. už jsem ti to psal :D
„Moudřejší ustoupí. Smutná pravda, na níž je založena světovláda hlouposti.“

Šaman dragon Lv. 138 - havo
Ninja archer Lv. 95 - Lobsang
Ninja archer Lv. 138 - kettes

Věrný člen cechu EsseX

Renegade2
Lv.35
Lv.35
Dal poděkování: 49 poděkování
Dostal poděkování: 183 poděkování

Příspěvek od Renegade2 » pát 27. črc 2012 14:45:32

NO blbost ten drop je tam nastavenej jako v cave2, Saggi to sám psal

a teď k tématu zkus si zajít s drop levelem do cave2 kolik toho padá

a dojdu si s levelem 100+ do cave2 kolik toho padá.

Tak asi tak je to nastaveno ve swampu.
ObrázekRenegade1ObrázekCechObrázekObrázekObrázekObrázekObrázekObrázek
241187
141
Jinno
GOODFELLAS
Full P
Complete
P
P
P
30
ObrázekSerpentWomanObrázekCechObrázekObrázekObrázekObrázek
25641
130
Jinno
GOODFELLAS
Full P
Complete
G2
11
Spoiler:
Herbaření P

oOoAuraKral
Lv.2
Lv.2
Dal poděkování: 8 poděkování
Dostal poděkování: 1 poděkování

Příspěvek od oOoAuraKral » pát 27. črc 2012 14:50:48

Závidíš mi hodně koupenou postavičku ? Jestli ano, kup si ji taky ( Stačí na to mít jen yang ) a pořád tu nemachruj s tím Lv. !!! A je celkem hloupost čím vyšší Lv. tím vyšší drop. už jsem ti to psal :D
:omg: :omg: :omg: :omg: :omg: :omg: :omg: :omg: :omg:
:down: :down: :down: :down: :down: :down: :down: :down:

Hochu, přečti si zprávy od saggiho, uváděl že nastavil drop tak, že čím vyšší level tím vyšší drop ve swampu.

Jinak s tím dropem těch modrých je to bledý mě moc nepadaj a to ani 140 nejsem :shinsoo:

kamosvsech
Lv.19
Lv.19
Dal poděkování: 13 poděkování
Dostal poděkování: 75 poděkování

Příspěvek od kamosvsech » pát 27. črc 2012 16:21:54

oOoAuraKral píše:

Hochu, přečti si zprávy od saggiho, uváděl že nastavil drop tak, že čím vyšší level tím vyšší drop ve swampu.

Jinak s tím dropem těch modrých je to bledý mě moc nepadaj a to ani 140 nejsem :shinsoo:
Jestli náhodou není problém mezi počítačem a židlí. Rozdíl dropu mezi 110lvl a 125+ je nechutně velkej a vyhodnější vydělávání to není jen proto, že už jde z mobů málo yangů. Že někdo spěchá na 140lv, protože má info o věcech (vzhledem k předchozím přispěvatelům dál budeme psát, že se spěchá kvůli karmě (která je v tuhle chvíli od P ještě dost vzdálená)), je jen jeho blbost. Když tu zmiňujete, že to má bejt stejný jako v cave2, tak si zkuste jít s lvlem 120 na pavoučky, jestli vám toho padne stejně, jako levelu o těch +/- 5 lvlů většímu, než je mob a až potom si stěžujte, že v c2 to funguje jinak. Člověk, co může expit 15 hodin denně by neměl mít problém se sehnáním/vytvořením postavy, která ty karmy bude dropovat. A argument, že nebudu dělat 20 postav abych mohl dokončit úkol je zbytečnej, protože nikdy nebyl určitej level použitelnej na všechno a kdo řiká, že vždycky všechno dělal jen s hlavní postavou, tak kecá. Takže vám nezbejvá nic jinýho, než si na to nějakou sekundární postavu udělat. (Mimochodem myšlenka, že si doexpim 140lvl s vědomím, že mi nic nebude padat a pak si půjdu stěžovat ať se to kvůli mně teď hned změní, byla dost naivní.)

Medviidek
Lv.17
Lv.17
Dal poděkování: 61 poděkování
Dostal poděkování: 50 poděkování

Příspěvek od Medviidek » pát 27. črc 2012 16:28:19

oOoAuraKral píše:

Hale kamaráde a jestli je to teda nastavené jak říkate, tak si tu pořád nestěžujte :lol:
„Moudřejší ustoupí. Smutná pravda, na níž je založena světovláda hlouposti.“

Šaman dragon Lv. 138 - havo
Ninja archer Lv. 95 - Lobsang
Ninja archer Lv. 138 - kettes

Věrný člen cechu EsseX

JurasSaga
Lv.20
Lv.20
Dal poděkování: 8 poděkování
Dostal poděkování: 12 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od JurasSaga » pát 27. črc 2012 16:35:03

No jelikož mam jen lvl 128 pomaličku 129 a nemužu si na drop stežovat i na blbých vlkodlacích me padaji titany + karmy když dělam misi ale to je vec názoru jelikož mam karmu jen M6 tak sem si dal karmu na Spadnutí předmetu a ne na yangy tak si nemužu stežovat a když su na ezach a na 1 bufnuti cca 5 min 25kk někdy jen 6kk jen v prutech v yangach jen 4kk bez premka a karma mě zatím pada luxusně :)

a někteří to pochopily asi špatně na odevzdání stači 1 zelena esence tak že za vsup ti jich muže padnout třeba 5 tak že to nehrotte ;)
Hraji dál ale už jen občas

Obrázek

KickAss
Lv.7
Lv.7
Dal poděkování: 2 poděkování
Dostal poděkování: 7 poděkování

Příspěvek od KickAss » pát 27. črc 2012 17:22:23

kamosvsech píše:
oOoAuraKral píše:

Jestli náhodou není problém mezi počítačem a židlí. Rozdíl dropu mezi 110lvl a 125+ je nechutně velkej a vyhodnější vydělávání to není jen proto, že už jde z mobů málo yangů. Že někdo spěchá na 140lv, protože má info o věcech (vzhledem k předchozím přispěvatelům dál budeme psát, že se spěchá kvůli karmě (která je v tuhle chvíli od P ještě dost vzdálená)), je jen jeho blbost. Když tu zmiňujete, že to má bejt stejný jako v cave2, tak si zkuste jít s lvlem 120 na pavoučky, jestli vám toho padne stejně, jako levelu o těch +/- 5 lvlů většímu, než je mob a až potom si stěžujte, že v c2 to funguje jinak. Člověk, co může expit 15 hodin denně by neměl mít problém se sehnáním/vytvořením postavy, která ty karmy bude dropovat. A argument, že nebudu dělat 20 postav abych mohl dokončit úkol je zbytečnej, protože nikdy nebyl určitej level použitelnej na všechno a kdo řiká, že vždycky všechno dělal jen s hlavní postavou, tak kecá. Takže vám nezbejvá nic jinýho, než si na to nějakou sekundární postavu udělat. (Mimochodem myšlenka, že si doexpim 140lvl s vědomím, že mi nic nebude padat a pak si půjdu stěžovat ať se to kvůli mně teď hned změní, byla dost naivní.)
Já spíš myslím, že ty máš daleko více informací o nové mapě než já ;)
Jo a mimochodem expil jsem 6h denně. :lol:

kamosvsech
Lv.19
Lv.19
Dal poděkování: 13 poděkování
Dostal poděkování: 75 poděkování

Příspěvek od kamosvsech » pát 27. črc 2012 17:33:27

KickAss píše: Já spíš myslím, že ty máš daleko více informací o nové mapě než já ;)
Jo a mimochodem expil jsem 6h denně. :lol:
K tobě se vztahuje jen poslední věta, jinak reaguju všeobecně, buď v klidu. Zbytek se rozřeší za pár chvil :).

Zamčeno

• You do not have permission to post in chat.
@ Tomori « pon 9:23 pm »
Jinak – stařenka dokáže být spokojená! Jen musíte pořádně číst, co vám píše. Rozhodně nemá Alzheimerovu chorobu :D , jak někteří hráči zmiňovali. Pamatuje si naprosto vše, co jí odevzdáte – tak na to nezapomeňte.
@ Tomori « pon 9:01 pm »
Dobrý den, dortík půjde péct do 21. 6. (nošení surovin nebude již možné 22. 6. to bude dort upečen).
@ Petronius « pon 8:56 pm »
mě to dalo marmeládu normálně z košíku a to tam bylo 10ks :D
@ Grout « pon 8:50 pm »
no, to chápu, ale můj dotaz byl spíš technickej :D To je jak ta marmeláda, z košíku to můžete sypat 10 let, ale až normální ovoce vám dá marmeládu, to taky není logický.. :D
@ Makarov « pon 8:27 pm »
Mionix píše: @Grout,  Nezlobte se na mě. Ale my nemůžeme radit, jak a co funguje. Na to si vy hráči musí přijít samotní. :-)
aleeeee :-)
@ Mionix « pon 8:19 pm »
@Grout,  Nezlobte se na mě. Ale my nemůžeme radit, jak a co funguje. Na to si vy hráči musí přijít samotní. :-)
@ Grout « pon 7:37 pm »
Aktivní, ale spíš plný dotazů bez odpovědí :D // (udělal jsem edit slov pro benedikta, můžete kouknout)
@ Makarov « pon 6:02 pm »
konečně aktivní forum :D
@ TomasFoxx « pon 4:59 pm »
Vyzradil by někdo z týmu, do kdy prosím pujde zdobit dort? (do kdy tedy pujde získat dílek z dortu)
@ diver « pon 4:37 pm »
zdravím, získal už někdo část talismanu pumy od stařenky?
@ Takashiro « pon 2:29 pm »
Nemôže sa robiť OX aj v Slovenčine? Včera som premýšľal prečo by mal byť oheň horký
@ Waldym « pon 12:13 pm »
Ahoj, nevíte kdy dostanu část amuletu z pečení dortu ? ten už mám splněný
@ Grout « ned 7:41 am »
Jak to je s tím dortem? je stařenka někdy spokojená?? Donesl jsem ji vše dokud neřekla, že toho má dost a mám se soustředit na další ingredience, ale pořád ji můžu nosit další a ona si je bere? .. neřekne něco jako "dneska máš splňeno"? jak to funguje prosím.
@ Grout « sob 11:22 pm »
anyone píše: hraji po delší době a zkouším odevzdat :) písmenka opilci...ale vůbec to nejde kde dělám chybu?
Protože už se nedávájí opilcovi, ale Benediktovi v Dongji.
@ anyone « sob 9:41 pm »
hraji po delší době a zkouším odevzdat :) písmenka opilci...ale vůbec to nejde kde dělám chybu?
@ anyone « sob 9:41 pm »
Ahojte,
@ Grout « sob 8:50 pm »
to je v háji s tím OX ... zrovna noční :D
@ TomasFoxx « sob 6:48 pm »
@cervik1234,  diky
@ cervik1234 « sob 12:08 pm »
Fox je krásnej
@ Mionix « pát 9:17 am »
@asdis,  máte ode mě sz zde na foru
@ asdis « pát 7:43 am »
tam ma hned po portnuti vykopne
@ Mionix « pát 7:36 am »
@asdis,  přes Yonaha
@ asdis « pát 7:08 am »
Ahoj,nejak nefunguje Talisman/port do Dongji.Alebo len mne?
@ Dsurman « pát 12:32 am »
Zdravím, ty stránky knih, skládadá se z nich něco ?
@ RoxBorn « čtv 7:51 pm »
Ahoj, drop písmenek je náhodný nebo padá nějak pravidelně?
@ Tomori « čtv 2:54 pm »
ChunjoKing píše: Zdravim. Mám len takú malú námietku voči tej výročnej tipovačke. Pokiaľ sa nechá dátum tipovania až do 6.7., bude to skôr sledovačka ako tipovačka. Stav splnených výziev sa dá pozrieť priamo v hre a nie je problém si to každý deň odsledovať a jednotlivé počty zapisovať
Dobrý den, určitě se na to podíváme, probereme a případně poupravíme. Děkuji za námitku a přeji hezký den. :)
@ Hakan « čtv 2:49 pm »
Mělo tam být do konce eventu získat, ale pokud se to bude přidávat postupně pak ok
@ Tomori « čtv 2:48 pm »
Hakan píše: Hmm, tipovačka i kreativní soutěž je do 6.7. Event končí 7.7. Dílek na pumu ze soutěže z forka jde získat tudíž když dobře 7.7. (protože známe dobu vyhodnocování soutěží) Z toho mi vyplývá, že je nereálné pumu získat :lol:
Dobrý den, jak už bylo uvedeno v novince: „Amulet lze složit i po skončení oslav – čas vás tedy netlačí.“ Nemusíte se tedy obávat, že by to bylo nereálné. Navíc plánujeme jednotlivé části amuletu za soutěže na fóru předávat postupně – takže vše zvládnete v klidu a bez stresu. Přeji krásný den :lol:
@ Hakan « čtv 2:40 pm »
Hmm, tipovačka i kreativní soutěž je do 6.7. Event končí 7.7. Dílek na pumu ze soutěže z forka jde získat tudíž když dobře 7.7. (protože známe dobu vyhodnocování soutěží) Z toho mi vyplývá, že je nereálné pumu získat :lol:
@ ChunjoKing « čtv 11:31 am »
Zdravim. Mám len takú malú námietku voči tej výročnej tipovačke. Pokiaľ sa nechá dátum tipovania až do 6.7., bude to skôr sledovačka ako tipovačka. Stav splnených výziev sa dá pozrieť priamo v hre a nie je problém si to každý deň odsledovať a jednotlivé počty zapisovať
@ ChunjoKing « pon 12:02 am »
Hakan píše: A já bych si zase rád přečetl vyhodnocení posledních dvou eventů. konkrétně oslav jara a pálení čarodějnic. Zase se od vyhodnocování upustilo? Důvod?
tiež by som si rád prečítal ;)
@ Hakan « ned 6:04 pm »
A já bych si zase rád přečetl vyhodnocení posledních dvou eventů. konkrétně oslav jara a pálení čarodějnic. Zase se od vyhodnocování upustilo? Důvod?
@ Suko201 « ned 6:02 pm »
A navíc zas tolik jich tam není :-)
@ Suko201 « ned 6:01 pm »
Jde o ten čas, za který to ten cech dává. A nejsem jediný, komu to přijde sus. Dneska to vyhrál chiz. Jsem rád.
@ Mionix « ned 6:00 pm »
@Suko201,  Prosím vás a vám to nedochází? Když je v cechu aktinvích xy postav, hráčů, tak je asi naprosto jednoduché pokrýt 5 map nebo kolik to je? Ano, soutěž je dělaná hlavně pro aktivní cechy.
@ Suko201 « ned 5:57 pm »
Proč bychom měli psát ze dvou nicku, když každý reagujeme jinak? Navíc já to psal ještě před vlajkama, snad každou neděli to měla hned fuerza a když tady na to upozornim, tak najednou to vyhraje chizfen? Trošičku sus ne?
@ Mionix « ned 5:56 pm »
:-D
@ Vydesenej « ned 5:51 pm »
Mionix píše: @Vydesenej@Suko201,  chcete mi říci, že píšete ze dvou nicků naráz?
Ne :D akorát jsem to špatně pochopil když je to vykání a tykání. Ale už jsem si to přečetl znova a už jsem tomu porozuměl :D :D (moje chyba já to jen nepochopil)
@ Mionix « ned 5:48 pm »
@Vydesenej@Suko201,  chcete mi říci, že píšete ze dvou nicků naráz?
@ Vydesenej « ned 5:42 pm »
Mionix píše: @Suko201,  Teď jsem zareagoval, aniž bych si to ověřil. Proč rýpete, když to vyhrál cech chizfen?
Nerejpu jen jsem napsal jak jsem to pochopil já. Že za nalezenou vlajku bodíky za všechny kus amuletu :D jestli to tak není tak pardon ale nechaly se tu otevřená vrátka pro takovéto spekulace.
@ Mionix « ned 5:38 pm »
@cleo:up:
@ cleo « ned 5:26 pm »
@Suko201,  ono jich to hledá poměrně dost, ale tentokrát nás bylo také dost a měli jsme větší štěstí
@ Mionix « ned 4:52 pm »
@Suko201,  Teď jsem zareagoval, aniž bych si to ověřil. Proč rýpete, když to vyhrál cech chizfen?
@ Vydesenej « ned 4:41 pm »
Suko201 píše: Zajímala by mě jedna věc. Jak chcete určit, že někdo hledá vlajky, když cech la fuerza to má vždy do 3-5ti minut vše? Tím nerypu, jen prostě oni to mají až moc rychle a dost lidí nestihne ani najít tu 1. Dík za info
Prostě kdo nic nenašel nemá bodíky
@ Suko201 « ned 2:40 pm »
Zajímala by mě jedna věc. Jak chcete určit, že někdo hledá vlajky, když cech la fuerza to má vždy do 3-5ti minut vše? Tím nerypu, jen prostě oni to mají až moc rychle a dost lidí nestihne ani najít tu 1. Dík za info
@ Mionix « sob 6:57 pm »
@ChunjoKing,  Ne. Pouze jedna postava. Za prvé jsou tam kontroly a za druhé, i kdyby to nějak prošlo a my se to dozvěděli, tak je to na TB.
@ ChunjoKing « sob 6:48 pm »
Neplačte toľko, veď na to máte celý mesiac. Mám otázku milý tím. Môžem ísť na OX s 2 postavami?
@ Suko201 « sob 10:37 am »
Tomino26 píše: Ale ako vidím konsolidácia prišla aj na ekuru :D Ten drop z tých truhiel je z roka na rok biednejší...
jako Real no, z 20ti ks jen zacarka, požehnané pergy a zbytečnosti na zrucku xD
@ Tomino26 « pát 8:55 pm »
Ale ako vidím konsolidácia prišla aj na ekuru :D Ten drop z tých truhiel je z roka na rok biednejší...
@ noxforko « pát 8:29 pm »
cleo píše: a zase jako loni o tomto eventu se velmi špatně dá najít žíla uhlí, před war jsem projela celou bakru, všechna ch a ani 1 žíla....
Souhlas
@ cleo « čtv 8:30 pm »
a zase jako loni o tomto eventu se velmi špatně dá najít žíla uhlí, před war jsem projela celou bakru, všechna ch a ani 1 žíla....
@ Suko201 « čtv 7:30 pm »
Mionix píše: @Suko201,  Bude novinka.
oki
@ TOXIX « čtv 3:18 pm »
Novinka je, jak minuly rok ze kotel v osade chce 100ks uhli na podpal misto 10ks :)))
@ Mionix « čtv 2:28 pm »
@Suko201,  Bude novinka.
@ Suko201 « čtv 2:25 pm »
Zdravíčko, budou v patchlogu informace o dnešním updatu? :-))
@ Vydesenej « čtv 2:22 pm »
Bude možnost zakoupit ten klobouk s těmi sobími rohy za sd? :O
@ Mionix « čtv 1:53 pm »
@VOJTTANOOO,  Dobrý den, dle GA by to mohl být problém s grafikou. Zkuste vypnout okno hry a pak v launcheru přepnout na DX8 a znova pustit hru a zkusit mapu Donji. Dejte prosím vědět, zda jste uspěl.
@ VOJTTANOOO « čtv 1:25 pm »
ani pres prsten , mi to nefunguje :( kliknu ze se portnu, a naskocí to do cerne obrazovky :(
@ VOJTTANOOO « čtv 1:08 pm »
zdravím, nevím zdali je chyba v mem pocitaci, ale kdyz jsem se portnul pres Yonaha do Dongji, po loading obrazovce mi zčerná obrazovka a nic se neděje. někdo mi s tím poradit prosím ? )
@ NOACH « čtv 1:03 pm »
Zdravím, bude tento týždeň aj bonus na sd ?

Who is chatting

offline Amawel 
offline Fogru 
offline FrobikCZE 
offline Grout 
offline Hakan 
offline Kacii 
offline Lelaion 
offline Lolotka 
offline Mionix 
offline Narsi 
offline Tomori