Prodej ulomku

Všeobecná diskuze ohledně dění ve hře.
Pravidla fóra
• Pokud máte otázku, která se týká určité postavy, použijte sekci o herních postavách.
• Pokud je Váš dotaz směřován na konkrétní mapu, využijte sekci o herních lokacích.
SirPenguin
Lv.4
Lv.4
Dal poděkování: 9 poděkování
Dostal poděkování: 4 poděkování

Re: Prodej ulomku

Příspěvek od SirPenguin » stř 25. črc 2012 19:50:17

Dobře pane chytrý vyjmenuj 5 Dobrých sbůsobu vydělku pro male lvly,
co začínají moc toho neznají a hlavně co nejsou žádní dropeři.
SirPenguin není můj ale HonzaM :)

Theron
Lv.15
Lv.15
Dal poděkování: 2 poděkování
Dostal poděkování: 15 poděkování

Příspěvek od Theron » stř 25. črc 2012 19:55:43

:D :D Co si furt stěžujete jednou je to, že to je drahý pak zase levný co furt chcete? Hrozný tohle. Mě spíše štve, že když uděláte nějakou zdobeninu nebo zbraň na kterou potřebujete střepy tak pak vám za to lidi dávaj strašně malé částky. K těm úlomkům ať jdou ještě dolu!!!! Stejně jsou jen na BIO a ty co je chodí dropovat by si je měli měnit od toho jsou hlavně na výměnu a BIO občas vám to vynese občas ne, ale lepší jak měsíc chodit do kerinu a prodávat je ve stáncích :D fakt zábava. A ceny jdou dolu u všeho nejen úlomky
GRADY BYL UKRADEN HRÁČEM GAWAINA na forum jako BrouBro

Obrázek

Teď je aktivní jen moje žena......

davos129
Lv.10
Lv.10
Dal poděkování: 5 poděkování

Příspěvek od davos129 » stř 25. črc 2012 19:56:27

Já prodávám ulomky počátku za 2,4kk a dnes sem prodal cca za 800kk :-) zítra znovu a znovu a znovu ......

Renegade2
Lv.35
Lv.35
Dal poděkování: 49 poděkování
Dostal poděkování: 183 poděkování

Příspěvek od Renegade2 » stř 25. črc 2012 21:26:52

SirPenguin píše:Hele ja začal v den kdy začalo sindicate tak zas nemel kraviny jo?
A co to sakra plácáš s tim že si někdo někde hraje nebo co?
Ty asi máš IQ - 10000 protože normalni člověk by z toho snadno vyvodil, že by se to mělo rozdělit a pro každou říši svuj vlastni metinland.A už vubec nechapu že meleš
že se pro maly lvly nema co udělat.Prostě se jen všichni lvly 100+ snaží ospravedlnit, to že pro ně je všechno a pro malý lvly nic.Ja už tady měl pár postav 120+ a všechny sem prodal a penize rozdal.Protože ted je spíš hanba být 100+ při té "reputaci" co děláte v metinlandu.A laskavě nepište že se dřív v začátcích zabijelo v metinlandu stejně jako ted.Když já byl jeden z prvních co tam začaly dropovat.Protože pokud vim tak v začátcích sindicatu(cca 2 měsice po spuštění) zabíjelo stejně jako ted.Protože pokud vím tak v tý době se nedal dosáhnout,141lvl a když se nedal dosahnout 141lv tak je jasný že tam nikoho nezabijel.
Musel jsem si to přečist několikrát abych z toho vůbec něco pobral takže

Gratuluju, že hraješ od začátku. Když někdo hraje pravidelně tak pravidelně i by "měl" pravidelně i dělat ostatní věci než expit. O tom IQ nic nevím. Dej návrh na ticket, Saggi je určitě normální člověk takže to určitě projde. Co by se mělo pro malé levely udělat? Nová mapa na exp a drop? kde by byly příšery stejně silné jako v přitažlivce? jaký by to mělo účel.? přemýšlej sakra. Jakápak hanba prosímtě kdo dělá bordel, bordel může dělat každej a ne jenom velkej level? viděl jsi mě snad někoho v metinladnu zabít a to jsem 136 level. To zabíjení beru od doby kdy jsem expil na metinech 90 a byl jsem level 90+, to už hukot byl. Co má co dělat když se nedal dosáhnout level 141 že tam jako nikdo nezabíjel.

Takže asi tak.
ObrázekRenegade1ObrázekCechObrázekObrázekObrázekObrázekObrázekObrázek
241187
141
Jinno
GOODFELLAS
Full P
Complete
P
P
P
30
ObrázekSerpentWomanObrázekCechObrázekObrázekObrázekObrázek
25641
130
Jinno
GOODFELLAS
Full P
Complete
G2
11
Spoiler:
Herbaření P

myketison
Lv.20
Lv.20
Dal poděkování: 67 poděkování
Dostal poděkování: 61 poděkování

Příspěvek od myketison » stř 25. črc 2012 22:28:01

SirPenguin píše:Dobře pane chytrý vyjmenuj 5 Dobrých sbůsobu vydělku pro male lvly,
Je hodně zpusobu jak hned vydělat
myketison lvl 150 War aura Full bio , zručnost P , karma P,Herbařko P (hl.postava)

Mykebuff lvl 150 šamanka drak (bufka)

lronMaiden lvl 140 BM sura full bio

MykeDagger lvl 145 dýkař full bio , karma P

MykeHealer lvl 130 Healer

PowerMyke lvl 80 BM bio (kerindor)

Renegade2
Lv.35
Lv.35
Dal poděkování: 49 poděkování
Dostal poděkování: 183 poděkování

Příspěvek od Renegade2 » čtv 26. črc 2012 6:47:31

jarek3202 píše:
SirPenguin píše:Dobře pane chytrý vyjmenuj 5 Dobrých sbůsobu vydělku pro male lvly,
5 dobrých? jo a co si představuješ pro začínajícího hráče pod slovem dobrý?
Když toho moc nezná tak nemůže ani moc vydělat, no droperem se musí stát, postavu dropera nedostane z boží hůry :D

Jo jasně ať si pošle SD, ale to maminka asi nepovolí, nebo prostě nemůže, ale je to rychlý výdělek a klidně si za to koupíš dropera ;) a věci? nikdo nám nic nedal, na všechno jsme si museli poctivě ušetřit. Hold pečení holuby do pusy nelétají, to je jenom v pohádkách :mrgreen:

PS: fanatizace forem je neskutečná, kámošovi stačí jenom trošku aby si hrál, proč asi protože nezná tyhle droper řeči z fora kde se perou miliardy :D
ObrázekRenegade1ObrázekCechObrázekObrázekObrázekObrázekObrázekObrázek
241187
141
Jinno
GOODFELLAS
Full P
Complete
P
P
P
30
ObrázekSerpentWomanObrázekCechObrázekObrázekObrázekObrázek
25641
130
Jinno
GOODFELLAS
Full P
Complete
G2
11
Spoiler:
Herbaření P

cleo
Lv.25
Lv.25
Dal poděkování: 348 poděkování
Dostal poděkování: 281 poděkování

Příspěvek od cleo » pát 27. črc 2012 11:47:50

SirPenguin píše:Sindicate pomalu končí.Dopustili se jedné fatální chyby jako u každého podpruměrného privátu.Kašlaly na malí lvl.Čeho docílíte tím že uděláte věci a kraviny jako mapy atd... pro lvly jako tady třeba 120+.Když stejně se tam nikdo jinej už nedohrabe, a proč?Protože:Maly začínajíci lvly nemužou nic v metinlandu vydělat,protože tam tahat 130+ a zabijite je a to ani tam nedropujete(s dropem).,
Jit jinak dropovat?A kam?Pokladky nevydělávají,do c2 nemaj věci,do Keri opět nemají věci,tak kam sakra ty začínající maj jít vydělávat?Nebo si myslíte že si vydělaj xxKKK,na polobossech a pak si koupěj postavu 100+ a luxus vybavu na něj a , budou chodit swamp?Podle mě to tu dlouho nevydrží.
Nevím do jakého metinlandu chodíš ty. Já chodím s malou lv 57 na metiny 65 (kvůli dropu expáků a zlodějek), ale zatím mě tam nikdy lv 100+ nezabila, naopak na tento lv jdou hlavně modří a žlutí lv cca 80-95. A to si tam netahám svou hlavní lv 127. Tu nechávám při dropování spát. Když mě někdo náhodou zabije, tak jdu prostě na jiné ch nebo jiné metiny.

K tématu prodej úlomků - kdybych viděla úlomky za 3-3,5kk vykoupím rovnou stánek - mám dost postav, které dělají biologa jak 1. úlomky, tak 2. úlomky. Kupuju úlomky běžně na ch 1 za 4-4,5kk. Takže si myslím, že se pořád ten jejich prodej droperům vyplatí (do kerinu si skoro každý tu udělal dropa).
Clleopatra - 160 lv - šamanka drak (full bio, karma P, zručka P,herb P, ent full)
Claris11 - 160 lv - šamanka heal (full bio, karma P, zručka P, ent full)
BlackLilyth - 160 lv - BM sura (full bio, karma P, zručka P, ent full)
Katiee - 148 lv - sura WP (full bio, karma P)

cleo
Lv.25
Lv.25
Dal poděkování: 348 poděkování
Dostal poděkování: 281 poděkování

Příspěvek od cleo » pát 27. črc 2012 11:54:41

Renegade2 píše:
jarek3202 píše:
5 dobrých? jo a co si představuješ pro začínajícího hráče pod slovem dobrý?
Když toho moc nezná tak nemůže ani moc vydělat, no droperem se musí stát, postavu dropera nedostane z boží hůry :D

Jo jasně ať si pošle SD, ale to maminka asi nepovolí, nebo prostě nemůže, ale je to rychlý výdělek a klidně si za to koupíš dropera ;) a věci? nikdo nám nic nedal, na všechno jsme si museli poctivě ušetřit. Hold pečení holuby do pusy nelétají, to je jenom v pohádkách :mrgreen:

PS: fanatizace forem je neskutečná, kámošovi stačí jenom trošku aby si hrál, proč asi protože nezná tyhle droper řeči z fora kde se perou miliardy :D
Souhlasím s renegade2 - my když před 2 lety začínali, taky nám nikdo nic nedal a ani se moc dobrých věcí nedalo koupit. Tak dropujte podle lvlů - polobossové, nosiči, bossíci. Např. na chuongovi, Mahonovi, brutalech, malejch metinech apod. se dá také slušně vydělat (a nepotřebuješ tak dobrou výbavu).
Clleopatra - 160 lv - šamanka drak (full bio, karma P, zručka P,herb P, ent full)
Claris11 - 160 lv - šamanka heal (full bio, karma P, zručka P, ent full)
BlackLilyth - 160 lv - BM sura (full bio, karma P, zručka P, ent full)
Katiee - 148 lv - sura WP (full bio, karma P)

Fridolino
Lv.15
Lv.15
Dal poděkování: 13 poděkování
Dostal poděkování: 16 poděkování

Příspěvek od Fridolino » pát 27. črc 2012 23:21:54

Souhlas s Cleo a Renegadem2. Každý si začátkem musel projít a pčijít na to jak se to má hrát. Pokud chce hrát rychle se naučí jak vydělat. Nebo se zeptá. A pokud je inteligentní tak si pročte fórum.
Spoiler:
Ve hře moc nejsem ale i tak jsem za poslední dva měsíce na střepech vydělal velice slušně. A ještě my pár kkk leží na skladě co si skovávám pro sebe a pro známé.

Ekonomika se mění stále. Lidi dodělávají věci tak perly potřebují stojí hodně. Úlomky - jsou potřeba na bio, ale zase si na ně už hodně lidí udělalo dropy a trh je přesycen. Když člověk vidí na námku vedle sebe 8 stánků z úlomky s čistým svědomím je dám za nějnižší cenu abych je prodal(pokud bych je prodával). Radši dám u všeho ižší cenu než ostatní, alespoˇvše prodám rychleji a prodám toho víc. Takže na tom vydělám asi i víc než mít celej den otevřený stánek a prodat toho sotva polovinu.

Ještě se neví co bude potřeba na věci od 120 :) , pak se může stát že střepy a ostatní věci zase poskočí nahoru třeba i o hodně a budete si tu zase stěžovat jak je to drahé. Ekonomiku na servru si dělají hráči samy, do toho tým nezasahuje.

Někdo psal na pokladnách že se nevydělá, omyl jen vědět jak na to. Perel z nich padá dost a pokud je postava univerzal na klíče i truhly vydělá dost yangů i při dropu truhel a klíčů ani je nemusí prodávat. Spousta hráčů vyhazuje bordel z pokladen na zem ale i z toho pokud to hodím skladníkovi se dost kk nasbírá a nemusím klikat víc než když to hážu na zem.

Kdo chce a použije rozum vydělá pokaždý. Ať je to lvl 20 nebo 130.
A to zabijení v metinlandu je jen o mentalitě lidí. Dost se dá vadělat i na jiných místech kam nikdo nechodí. Jen to může trvat o malinko déle.

hrianka
Lv.15
Lv.15
Dal poděkování: 7 poděkování
Dostal poděkování: 4 poděkování

Příspěvek od hrianka » pát 27. črc 2012 23:31:23

hoj
jedinú chybu ktorú GM urobilo sú lv 141 ;) kadžý má už v lv 125+ veľké EGO.. takže tým to aspoň dosiahli menšiu činnosť na severe .. prečo?
pretože chcen iekto dropovať tým pádom vychutnávať hru .. príde lv 125+ šup dole .. a čo má ten hráč robiť? asi by to nikoho nebavilo keby ež ho ufrt dávajú nejaké 125+ lv dole s veľkými egami :)))) takže týmto si GM u mňa pohozšilo
PS: toto je môj názor ktorý sebe duším už dlhší čas ... len kritizujte :) polovinu komentárov na môj príspevok príde z hráčov ktorý tieto ega majú :roll:
You know what to do with that big fat butt. :heart:

Odpovědět

• You do not have permission to post in chat.
@ ChunjoKing « stř 7:17 pm »
A budú sa dať dorty so sviecami použiť aj po evente, prosím vás?
@ ChunjoKing « stř 7:16 pm »
To je pravda. A je to super!
@ Mionix « stř 7:08 pm »
Tak prý i když jste nepekli, tak můžete každý den v Donji část dortu získat.
@ Mionix « stř 7:03 pm »
Tak to bohužel nejde a nepůjde.
@ Mionix « stř 6:02 pm »
Zjišťuji. Já žil v domění, že neozdobené půjdou normálně prodávat, ale očividně prý nejdou.
@ cleo « stř 5:03 pm »
@Mionix,  zdravím, to je záměr zavést, že i loňské kousky dortu nejdou přendavat, když to do nedávna šlo?
@ ChunjoKing « stř 10:26 am »
Dnes je posledný deň na účasť na výročnej tipovačke
@ Mionix « stř 8:45 am »
Ano v pravidlech fora je povolen jen jeden účet.
@ Grout « úte 7:18 pm »
>:( Mio, trhej. :D
@ Martin1986 « úte 4:43 pm »
@Uncut666,  pokial viem na forume moze mat kazdy iba 1 ucet .. mat ich viacero je zakazane :)
@ ChunjoKing « úte 3:58 pm »
@jogurd007,  Ano, da sa este ziskat. Jeden dielik za dokoncenie OX, druhy dielik zo sveta Ekury, tretí dielik z fóra, 4. dielik univerzal
@ Uncut69 « úte 1:26 pm »
chci se zeptat zda by vadilo, že by kamarád napsal mojí postavu na forum kterej pumu nedělá, zajímá mě jestli by to vadilo či ne, nechci žádné problémy a jít proti pravidly proto se chci zeptat přímo vás, kdyby mě daroval jeho hlas jestli by to byl problém či ne děkují.
@ jogurd007 « úte 6:34 am »
Ahoj. Mám ještě možnost získat pumu, pokavaď mám jen 2. části amuletu? Doufám že jo :D Jednu část klasickou a druhou universální, ta se může použít jen jedna. Díky a hezký den
@ Uncut69 « pon 11:45 pm »
joo, musím napsat přání :D
@ Suko201 « pon 9:37 pm »
Koukněte se do IS skladu, pokud jste se nekoukli. Já ho měl tam :-)
@ Alter « pon 5:45 pm »
ahoj chtel jsem se zeptat proc jeste nemam amulet za prani .dekuju
@ Uncut666 « pon 5:25 pm »
Zdravím, posílal jsem tipovačku na více učtech, včera se rozdávali amulety a nejspíše se na mě zapomnělo, mohu poprosit dodání amuletu? děkují.
@ LazyMole « pon 4:51 pm »
přesně tak 5 hodin jsem dropoval jestli nepadne jedenáctá stránka (na další set) a nepadla tak jsem přehodil gear na jiného dropíka a za 10 minut padla takže je to asi omezené 10ks stránek na postavu
@ Grout « pon 4:46 pm »
Myslí tím, že mu už padlo 10 stránek. Proto se ptá, jestli to je omezeno na postavu :D
@ OrangEE « pon 4:01 pm »
@LazyMole,  Aká jedenáctá ? veď ich je 10
@ LazyMole « pon 2:39 pm »
nevíte někdo jestli náhodou není drop stránek limitovanej na postavu? na dropce jsem už posbíral celý set, a vždy padaly stránky 30min - 1 hodinka, jednou teda po 2 hodinách, teď dropuju už čtvrtou hodinu a prd :D, padla někomu jedenáctá stránka na jedné postavě??
@ Azi123 « pon 12:25 pm »
Dobrá, děkuji moc za informaci :)
@ Tomori « pon 12:01 pm »
Dobrý den, nemusíte se obávat. Ox samozřejmě ještě bude. Avšak pár dní po soutěžním týdnu. Vše bude předem ohlášeno, proto doporučím sledovat fórum. :hello:
@ Azi123 « pon 10:47 am »
Dobré ráno :) Nemá někdo nějakou informaci, jestli nebude OX? Ještě mi schází mimo deník jeden dílek a vypadá to zatím beznadějně :D
@ Hiearch « ned 11:28 pm »
Dobrý večer, plánuje se po ukončení druhého soutěžního týdne ještě jedna ox?
@ Tomori « ned 10:59 pm »
Dobrý večer, další várka 86 dílků byla předána :hello:
@ Relly « ned 10:50 pm »
...
@ deimos « ned 10:29 pm »
OrangEE píše: @deimos,  a stále nič :D
už tam je, měl jsem ho schovanej vlevo vrohu dole v is skladu
@ OrangEE « ned 10:06 pm »
@deimos,  a stále nič :D
@ deimos « ned 9:55 pm »
OrangEE píše: BM/GM kedy dostaneme dielik z forka? :-)
Tež by se hodil no... xd
@ kovardominik « ned 9:36 pm »
ano ten myslím
@ Grout « ned 8:54 pm »
jestli myslíš ten achievment (dort s patnáctkou), tak ne, ten byl za všechny ingredience na dort
@ kovardominik « ned 8:35 pm »
chápu to správně že hodnost 15 už získat nejde že?
@ lukyno10 « ned 6:52 pm »
Tak co ten tajný úkol na punu? Nejaky hint?
@ Tomas142 « ned 6:19 pm »
kdy bude prosím další OX
@ Grout « ned 2:47 pm »
Kterej zmetek se na tom mohl pakovat?! sakraa... :D
@ OrangEE « ned 11:05 am »
@Tomori,  Ďakujeme :-)
@ Tomori « ned 11:04 am »
Dobrý den, dílek bude předán dnes večer. Jen připomínám, že jsme také jen lidé s prací, studiem a životy :D . Rozhodně se nemusíte obávat, že dílek nedostanete :P
@ OrangEE « ned 10:51 am »
BM/GM kedy dostaneme dielik z forka? :-)
@ deimos « ned 10:33 am »
[
@ beniamino « ned 10:17 am »
když se na tom řádně někdo napakoval, tak je to jasne, že to povalí rychlostí větru
@ Makarov « ned 10:06 am »
Už je info, jak získat černou pumu venku! :P
@ Petronius « sob 10:32 pm »
nevíte prosím jak na černou pumu ? já už snad zkusil vše a pořád nevím jak na to :/ ti co na ni jezdí to nechcou říct :D
@ Petronius « sob 10:32 pm »
ahoj
@ TomasFoxx « sob 6:08 pm »
@Vydesenej,  tak dik
@ Lelaion « sob 3:20 pm »
dá se nějak zamezit tomu aby u amuletu pumy při stisknutí klávesy J pro rychlé nasednutí už nezobrazovala tabulka - Opravdu chceš použít jezdecký talisman ? je to docela otravné to pořád potvrzovat
@ Vydesenej « sob 11:16 am »
Grout píše: V novince je, abychom sledovali web pro další nápovědy co se týče černé pumy. Sleduji jak blázen a furt nic :D tak jak to bude, prý už se ve hře nějaké objevily...
Joooo taky chci nápovědu :D zatím to mají jen samé pochybné individua ve hře :D
@ Nonepovideeej « sob 9:44 am »
@tomas135,  Ty se věnuj spíš češtině a ne černé pumě
@ tomas135 « sob 8:54 am »
Me bi zajimalo u koho je ten tajny ukol na cernou pumu a prosim neudelal by video navod na youtube prosim moc
@ mojsklad007 « sob 7:53 am »
Přeji všechno nejlepší k vaším narozeninám :) rozhodl jsme se pro vás složit básen tak snad to bude stát za to :-D
@ Grout « sob 2:35 am »
V novince je, abychom sledovali web pro další nápovědy co se týče černé pumy. Sleduji jak blázen a furt nic :D tak jak to bude, prý už se ve hře nějaké objevily...
@ XTYRKYSX « sob 12:55 am »
Sobota
@ deimos « pát 10:26 pm »
pečení dortu do sobotní půlnoci... Je to myšleno do soboty 23:59:59 nebo do pátku 23:59:59
@ Petronius « pát 8:56 pm »
nevíte něco o tajným ukolu a jak na černou pumu ? :D
@ Grout « pát 6:15 pm »
jak padaji ty stranky knihy, je jich 10 a kdyz mas vsechny muzes udelat denik a s nim ti padne i univerzalni dilek
@ jivka007 « pát 6:13 pm »
nevím co je kniha ani jak se děla slyším to prvně :D
@ Vydesenej « pát 6:08 pm »
jivka007 píše: ja mam dvě časti 3 bych měl dostat za forum ale bohužel stařenku sem nepochopil , že mam vše dat 3x a momentalně už odemě nechce nic příjmout píše hlašku že už to nechce a surka se mi odečte je nějaka možnsot stařenku ještě dodělat ?
Prostě se na stařenku vykašli a udělej si knihu a je to :D
@ jivka007 « pát 5:56 pm »
ja mam dvě časti 3 bych měl dostat za forum ale bohužel stařenku sem nepochopil , že mam vše dat 3x a momentalně už odemě nechce nic příjmout píše hlašku že už to nechce a surka se mi odečte je nějaka možnsot stařenku ještě dodělat ?
@ Grout « pát 5:30 pm »
Dělám směny a taky pumu mám. Kdybych se na to nevyprdnul, tak i na druhé postavě... :D a to tou cestou dortu, neměl jsem univerzál. Pro mě byl problém stihnout OX (o první jsem byl v práci), jinak cajk. Hraju s týpkem, kterej nemá jidinej quest v Dongji, celou dobu říkal jak na to prdí, ale nakonec asi během dvou dnů si tu pumu jen tak ze srandy udělal. Nejvíc problém mu dělalo fórum btw. :D
@ noxforko « pát 3:42 pm »
No za mě je prostě blbost v rozdílu mít a nemít eventový předmět jen kvůli toho, že člověk nemůže hrát každý den - to znamená že nemůžu odevzdat každý den úkol nebo se účastnit každý den njáké soutěže (a to už mám 3 části amuletu), kdyby se 4tá dala koupit, usnadnilo by to život lidem co nemají tolik času a ještě by profitoval server, a rozhodně by to nebylo ani "zadarmo" protože i tak musíš mít další 3 části

Who is chatting

offline Aliett 
offline Ashen 
offline Grout 
offline LazyMole 
offline Pajjuska 
offline Sabka 
offline TOXIX 
offline Tomori 
offline Valkaryan 
offline YoyopinX 
offline matesWSW