Mam dropa auru 108 na lidi 50% ale buff81% mam bronzove fenicke,shellko,cisara vše co jde s Miss ale porad neusekám metin ,proste ma zabijaju .. V čem je problem zdobene ? je to s nima tolik znát ?
se zdobenýma je to o hodně velký rozdíl to mi věřBodyy píše:Ahoj chci rado ohledně swampu a liliputum
Mam dropa auru 108 na lidi 50% ale buff81% mam bronzove fenicke,shellko,cisara vše co jde s Miss ale porad neusekám metin ,proste ma zabijaju .. V čem je problem zdobene ? je to s nima tolik znát ?
naramek biele zlatoBodyy píše:Kdbyste byly tak hodní a napisali mi ake zdobene su potřebaja bych potřeboval nečo .. aby mi tolik nepraly
![]() | Giant | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() |
---|---|---|---|---|---|---|
Lv.148 | .Aura | __P | __P | __P | __37k+ |
v dnesni dobe neni problem udelat talismany na int do bot, stitu, helmy + velky elik na int a mas buff pres 90 a to je dost... ja nedelal zdobeny na hlavni ale jen na buffa a to jen zdobeny zlaty nausky +9 a zatim nemam talik v helme, coz dela buff 98% = liliputi berou 50-70 a to te fakt nezabijou.....Bodyy píše:Kdbyste byly tak hodní a napisali mi ake zdobene su potřebaja bych potřeboval nečo .. aby mi tolik nepraly