WarDogs vs Silvermoon
-
- Lv.5
- Dostal poděkování: 5 poděkování
- Haky
- Lv.14
- Dal poděkování: 40 poděkování
- Dostal poděkování: 21 poděkování
Re: WarDogs vs Silvermoon
Euphoria píše:no spis to co predvani lexion delaji jen zvirata, ja se u toho nemusim nervovat a seru na ne, jen jsem tu napsal, co by tu mohl kazdy kazdemu delatAbsinthak píše:Zřejmě nechápeš, že zakladatele tématu nezajímá ničí názor. Je to konstatování faktu, odůvodněné. Začněte myslet, i některá zvířata to zvládnou lépe, než vy.
Chovám se jako zvíře ... proč neřekneš kdo si ? ... abych se k tobě mohl chovat ještě hůř ?

-
- Lv.36
- Dal poděkování: 39 poděkování
- Dostal poděkování: 332 poděkování
Tu je tema o Chifzen?Euphoria píše:alexandara je taky dobra mrchazabiji me ale jen, kdyz mam promenu, takze budem zabijet celý cech chizfen ?

Nejak nechapu.Dejte mu bludistaka

Smrt vždycky stojí po boku bojovníka,
jídá s ním u stolu a uléhá s ním na lože.
Smrt je ta nejvěrnější milenka.
Ale je zbytečné si jí všímat,
dokuď vás nepožádá o polibek.
- Euphoria
- Lv.14
- Dal poděkování: 44 poděkování
- Dostal poděkování: 27 poděkování
sama inteligence se ozvalalordsword píše:Tu je tema o Chifzen?Euphoria píše:alexandara je taky dobra mrchazabiji me ale jen, kdyz mam promenu, takze budem zabijet celý cech chizfen ?
![]()
Nejak nechapu.Dejte mu bludistaka

-
- Lv.1
- Dostal poděkování: 2 poděkování
Ahoj,sice už nehraji dlouho,ale tohle tu bylo vždy a vždy bude,každý se musí smířit s tím že tu hrají i děti a puberťáci,kteří si tu chtějí dokázat jak sou dobří nejlíp je nad tím mávnout rukou a říct si sem lepší,ti kdo nechtějí jen mávnout rukou by si měli uvědomit že ne všichni v cechu sou takový,nechápu proč se mstít všem i těm co nic nedělají nemůžou za chování jiných jediné co můžou je buď s toho cechu odejít nebo trvat na tom aby ti špatní odešli,taky sem se nejednou vztekla a pak se mstila a co sem s toho měla?nic jen časem pocit znechucení ze hry a proto sem taky skončila,zdravím všechny ty co mně měli rádi i ti co mně nesnášeli uvědomte si,že je to sice jen hra,ale v ní se ukáže Váš pravý charakter s pozdravem a přáním dobré hry bývalá xMajkyX
-
- Lv.1
- Dal poděkování: 4 poděkování
- Dostal poděkování: 4 poděkování
Vážená komunito,
Jako vůdci cechu Silwermoon se mě vůbec nelíbí, vaše jednání vůči mému cechu. Ano beru, že ne každý hráč je dobrý, ale proč na úkor menšiny házet do pytle všechny mé členy? Vůbec jsem netušil co někteří hráči, z mého cechu dělají a nebýt dneška asi bych se realitu nedozvěděl nikdy. Uvědomte si prosím, co tu děláte. Podporujete omezování hry hráčům, kteří nemají v tom, co zde píšete nic společného. Všechny co jste jmenovali zde na foru, jsem osobně vyhodil z cechu, protože se mě tento styl hraní naprosto hnusí.
Hraji metin 5 let…po tuhle dobu jsem se ve hře setkal s několika hráči, kteří neodpovídali mým představám inteligentního hráče. Ať byli dobří nebo špatní vždy jsem s každým jednal narovinu a čestně. Sám moc dobře vím jaké to je, když vás někdo omezuje. Ale položte si otázku: Musím se zachovat stejně? Ono je daleko snažší vyhlásit otevřený boj než najít inteligentní řešení viďte.
Jak jsem řekl, ti co tohle dělají, budou z mého cechu vyhozeni…někteří už jsou venku…žádám vás jen o jména a o zdrženlivost a trochu zdravého rozumu a úsudku. Také bych se chtěl jménem svým a ostatních členů cechu omluvit za jednání jistých individuí. Věřte, že kdybych o tomhle věděl, nikdy bych to nestrpěl. Děkuji ( současný majitel xMajkyx )
Jako vůdci cechu Silwermoon se mě vůbec nelíbí, vaše jednání vůči mému cechu. Ano beru, že ne každý hráč je dobrý, ale proč na úkor menšiny házet do pytle všechny mé členy? Vůbec jsem netušil co někteří hráči, z mého cechu dělají a nebýt dneška asi bych se realitu nedozvěděl nikdy. Uvědomte si prosím, co tu děláte. Podporujete omezování hry hráčům, kteří nemají v tom, co zde píšete nic společného. Všechny co jste jmenovali zde na foru, jsem osobně vyhodil z cechu, protože se mě tento styl hraní naprosto hnusí.
Hraji metin 5 let…po tuhle dobu jsem se ve hře setkal s několika hráči, kteří neodpovídali mým představám inteligentního hráče. Ať byli dobří nebo špatní vždy jsem s každým jednal narovinu a čestně. Sám moc dobře vím jaké to je, když vás někdo omezuje. Ale položte si otázku: Musím se zachovat stejně? Ono je daleko snažší vyhlásit otevřený boj než najít inteligentní řešení viďte.
Jak jsem řekl, ti co tohle dělají, budou z mého cechu vyhozeni…někteří už jsou venku…žádám vás jen o jména a o zdrženlivost a trochu zdravého rozumu a úsudku. Také bych se chtěl jménem svým a ostatních členů cechu omluvit za jednání jistých individuí. Věřte, že kdybych o tomhle věděl, nikdy bych to nestrpěl. Děkuji ( současný majitel xMajkyx )
- Absinthak
- Lv.14
- Dal poděkování: 52 poděkování
- Dostal poděkování: 88 poděkování
Myslím, že pokud je tvůj postoj takový, jaký je, pak se určitě rozumné řešení najde. 

-
- Lv.14
- Dal poděkování: 5 poděkování
- Dostal poděkování: 6 poděkování
zdravim
momentalne sem bez cechu
ve WarDogs sem nebyl jeste ale maji dobrou povest a slusne hrace 
neverim ze by si jen tak nekdo skocil z WarDogs do jineho cechu bezduvodne
takze se stavim na stranu WarDogs
Silvermoon mne jednou taky napadly ale nejak sem je nezvladal tak sem se odhlasil a sel ven 
hlavne hrajte ze zabavy a nestresujte kdyz vas nekdo zabije
jinak nema zmysl hrat 
s pozdravem Fencer

momentalne sem bez cechu

neverim ze by si jen tak nekdo skocil z WarDogs do jineho cechu bezduvodne

hlavne hrajte ze zabavy a nestresujte kdyz vas nekdo zabije

s pozdravem Fencer

Naposledy upravil(a) Fencer dne úte 31. črc 2012 15:37:49, celkem upraveno 1 x.
-
- Lv.36
- Dal poděkování: 39 poděkování
- Dostal poděkování: 332 poděkování
Napsal si to pekne.Pokud to budes takhle resit.tak si myslim,ze se problem mezi vasimy cechy urovna v pohode.Ale jak ja sam vim,ne vzdy se da domluvit,pred tim,nez se neco resi tady.Sam sem mel stejny problem s jednim cechem a i pres snahu domluvit se ve hre,se nic nedelo,dukud sem nevyhlasil stejnou war jako je tahle.Pak se taky jejich sef sam ozval.Do te doby nereagoval.Verim,ze se domluvite a ze pres velke zkusenosti,se budes vic zajimat co se ti deje v cechu:)LordGarwain píše:Vážená komunito,
Smrt vždycky stojí po boku bojovníka,
- Ewelyn
- Lv.4
- Dostal poděkování: 9 poděkování
Zdravím,
Hrstka lidí z cechu Silvermoon se nezachovala čestně. Sama osobně vím, že tenhle problém není poprvé, ale vyskytuje se opakovaně. Souhlasím s trestem, který navrhl WarDogs. Oplatit jim stejnou mincí.
Ale navzdory všemu ostatnímu zvažte jednu věc. Proč mají za chybu dvou blbců platit lidé, kteří s tímhle nemají co dělat? Kteří neměli ani páru o tom co dělají ti, kterých se to týká. V cechu Silvermoon jsem byla i když krátce. Je tam hodně fajn lidí a přijde mi malinko nespravedlivé, že budou trpět za chybu nějakých idiotů co se neumí chovat.
Zvažte to, podle mě se dá najít i lepší řešení.
Btw: u WarDogs a ostatních cechů by se určitě taky našel někdo kdo to dělá
i jiné třeba i horší věci.
Hezký den.
Hrstka lidí z cechu Silvermoon se nezachovala čestně. Sama osobně vím, že tenhle problém není poprvé, ale vyskytuje se opakovaně. Souhlasím s trestem, který navrhl WarDogs. Oplatit jim stejnou mincí.
Ale navzdory všemu ostatnímu zvažte jednu věc. Proč mají za chybu dvou blbců platit lidé, kteří s tímhle nemají co dělat? Kteří neměli ani páru o tom co dělají ti, kterých se to týká. V cechu Silvermoon jsem byla i když krátce. Je tam hodně fajn lidí a přijde mi malinko nespravedlivé, že budou trpět za chybu nějakých idiotů co se neumí chovat.
Zvažte to, podle mě se dá najít i lepší řešení.
Btw: u WarDogs a ostatních cechů by se určitě taky našel někdo kdo to dělá

Hezký den.
Postavy:
Appofis Dragon shaman Lv 145
Říše - Jinno
Cech - Sabotage
Odděleně pochodovat, společně udeřit.
Appofis Dragon shaman Lv 145
Říše - Jinno
Cech - Sabotage
Odděleně pochodovat, společně udeřit.
-
- Chat Center
-
- You do not have permission to post in chat.

@
Nonepovideeej « úte 10:00 am »

@
Nonepovideeej « úte 10:00 am »

@
Vydesenej « ned 3:24 pm »

@
Makarov « ned 2:57 pm »

@
Bisky « ned 2:06 pm »

@
TomasFoxx « ned 8:41 am »