WarDogs vs Silvermoon

Ideální místo pro cechovní prezentaci, sjednání války či nalezení útočiště u nového herního společenství.
Zamčeno
Haky
Lv.14
Lv.14
Dal poděkování: 40 poděkování
Dostal poděkování: 21 poděkování

Re: WarDogs vs Silvermoon

Příspěvek od Haky » úte 31. črc 2012 16:23:00

LordGarwain píše:Vážená komunito,
Jako vůdci cechu Silwermoon se mě vůbec nelíbí, vaše jednání vůči mému cechu. Ano beru, že ne každý hráč je dobrý, ale proč na úkor menšiny házet do pytle všechny mé členy? Vůbec jsem netušil co někteří hráči, z mého cechu dělají a nebýt dneška asi bych se realitu nedozvěděl nikdy. Uvědomte si prosím, co tu děláte. Podporujete omezování hry hráčům, kteří nemají v tom, co zde píšete nic společného. Všechny co jste jmenovali zde na foru, jsem osobně vyhodil z cechu, protože se mě tento styl hraní naprosto hnusí.
Hraji metin 5 let…po tuhle dobu jsem se ve hře setkal s několika hráči, kteří neodpovídali mým představám inteligentního hráče. Ať byli dobří nebo špatní vždy jsem s každým jednal narovinu a čestně. Sám moc dobře vím jaké to je, když vás někdo omezuje. Ale položte si otázku: Musím se zachovat stejně? Ono je daleko snažší vyhlásit otevřený boj než najít inteligentní řešení viďte.
Jak jsem řekl, ti co tohle dělají, budou z mého cechu vyhozeni…někteří už jsou venku…žádám vás jen o jména a o zdrženlivost a trochu zdravého rozumu a úsudku. Také bych se chtěl jménem svým a ostatních členů cechu omluvit za jednání jistých individuí. Věřte, že kdybych o tomhle věděl, nikdy bych to nestrpěl. Děkuji ( současný majitel xMajkyx )
Myslím že by se dohodnout určitě dalo ale chci od tebe seznam lidí které si vyhodil abych se jim mohl s cechem věnovat i nadále a Silvermoony necháme, ale říkám to veřejně ... napadne nás někdo a půjdem po vás ... tak řekni lidem ať se chovaj ... pak už na vás ohledy brát nebudem ...
Obrázek

Obrázek

Haky
Lv.14
Lv.14

Příspěvek od Haky » úte 31. črc 2012 17:22:17

( předem varuju TBM, že vím že je to double post ale doufám že mi to projednou odpustí )

Takhle to dopadá po 1 dnu od doby co sme se mu začaly věnovat :-)
Spoiler:
Obrázek

Nechci machrovat s tím jak umíme s cechem znepříjemnit hru ;) berte to jen jako varování, že to co zde bylo napsáno bylo myšleno vážně ;)
Obrázek

Obrázek

kira8
Lv.2
Lv.2
Dal poděkování: 2 poděkování
Dostal poděkování: 3 poděkování

Příspěvek od kira8 » úte 31. črc 2012 17:34:07

Trestat celý cech za blbost dvou jedinců, jak typické že? Udělej si screeny a jdi si stěžovat ke GM jako už spousta lidí co se týče hráče Saliwera. Ale vyhlásit nepřátelství celému cechu kde je spousta skvělých lidí, to je vážně úroveň.
Obrázek
děkuji Xiri za podpis :)

Fencer
Lv.14
Lv.14
Dal poděkování: 5 poděkování
Dostal poděkování: 6 poděkování

Příspěvek od Fencer » úte 31. črc 2012 17:43:50

Haky píše:( předem varuju TBM, že vím že je to double post ale doufám že mi to projednou odpustí )

Spoiler:
Obrázek

Nechci machrovat s tím jak umíme s cechem znepříjemnit hru ;) berte to jen jako varování, že to co zde bylo napsáno bylo myšleno vážně ;)
Hele vzdyt on se ti omluvil :omg: chtel se s tebou normalne dohodnout a ty si ho odbyl a rovnou si mu vyhrozoval ;-) jedno vim urcite ;-)......chybovat je lidske ale odpoustet je bozske..... ;-) si posadnutej pomstou a nevidis ze se chce s tebou zmirit ;-) hru si treba uzit a zabavat se ;-) ne stresovat pri kazdem zabiti a hrat si na MAFII ;-)

s pozdravem Fencer ;-)
Naposledy upravil(a) Fencer dne úte 31. črc 2012 17:52:12, celkem upraveno 1 x.

LordGarwain
Lv.1
Lv.1
Dal poděkování: 4 poděkování
Dostal poděkování: 4 poděkování

Příspěvek od LordGarwain » úte 31. črc 2012 17:48:38

Tak za prvé Saliwer je chlap :) mimochodem :)....ale k věci...chtěl si lexíku seznam lidí, keré jsem vyhodil, aby ses jim mohl věnovat..dobře : Saliwer, Saliwerka, Marilla, VALENTYNE22...o nikom dalším pokud vím tady ani ve hře jmeno nepadlo. Pokud ovšem nejenom ty, ale i někdo jiný kdo sem píše ví o dalších lidech z mého cechu. Tak mě sem napište jmena a j ás něma provedu krátký proces. Jinak přeji všem příjemnou hru a at vaše meče zůstanou ostré :)

Haky
Lv.14
Lv.14

Příspěvek od Haky » úte 31. črc 2012 17:49:00

kira8 píše:Trestat celý cech za blbost dvou jedinců, jak typické že? Udělej si screeny a jdi si stěžovat ke GM jako už spousta lidí co se týče hráče Saliwera. Ale vyhlásit nepřátelství celému cechu kde je spousta skvělých lidí, to je vážně úroveň.
Tvůj příspěvek v téhle chvíly je fakt na místě :roll: :lol: přečti si co sem napsal vůdci Silvermoon pak mudruj (facepalm)
Fencer píše:
Haky píše:( předem varuju TBM, že vím že je to double post ale doufám že mi to projednou odpustí )

Spoiler:
Obrázek

Hele vzdyt on se ti omluvil :omg: chtel se s tebou normalne dohodnout a ty si ho oebyl a rovnou si mu vyhrozoval ;-) jedno vim urcite ;-)......chybovat je lidske ale odpoustet je bozske..... ;-)

Na omluvu mu kašlu po tom jak si otvíral hubu ... screeny nwm jestli mám ale já osobně po něm půjdu ... za ty blbý kecy včera ve swampu
Obrázek

Obrázek

kira8
Lv.2
Lv.2

Příspěvek od kira8 » úte 31. črc 2012 17:53:43

Ano neboj číst umím. Jen jsem asi měla potřebu se vyjádřit k tvojí první reakci.. ;)*
Obrázek

Haky
Lv.14
Lv.14

Příspěvek od Haky » úte 31. črc 2012 18:00:28

kira8 píše:Ano neboj číst umím. Jen jsem asi měla potřebu se vyjádřit k tvojí první reakci.. ;)*

Názor ti neberu ;) ale bylo těch utoků od nich že sem to řekl takhle obecně... pořád problém s jedním cechem ...
Obrázek

Obrázek

kira8
Lv.2
Lv.2

Příspěvek od kira8 » úte 31. črc 2012 18:05:00

Spíš pořád problém se stejnýma lidma než s cechem ne? Vážně, se Saliwerem má problém každý druhý, nejsem vyjímka. A říkala jsem Majkymu ať ho vyhodí dřív než něco udělá, nestalo se, ale za zlé mu to nemám. A jsem ráda, že jste se dokázali dohodnout, nechci na tebe nijak útočit :)
Obrázek

kado
Lv.39
Lv.39
Dal poděkování: 83 poděkování
Dostal poděkování: 178 poděkování

Příspěvek od kado » úte 31. črc 2012 18:06:15

Saliwer zasadil vitr a ted sklizi bouri ;) a nejak se mu to nelibi
Lidi, s blbejma nikdy nediskutujte. Jednak je to ztráta času a jednak jim prokazujete laskavost, že je vůbec berete na vědomí. Jan Werich
© kado 2014
We are workout

Zamčeno

• You do not have permission to post in chat.
@ Mionix « úte 7:17 pm »
Tak jsme si opět sedli zpět na zadečky. Doufejme, že se z dnešního výprasku ponaučíme. :-) Budu fandit dál.
@ p4tresss « úte 3:56 pm »
Bisky píše: Opraveno :hello: https://www.ekura.cz/novinky/1455
Bisky píše: Opraveno :hello: https://www.ekura.cz/novinky/1455
kedy budu prosim vysledky sutaže ?
@ Suko201 « ned 11:52 am »
Mionix píše: @Suko201,  Nebylo, upravovali se interní systémy pro nás GM. Tickety máme hlášené, trošku to nefunguje. Pracujeme na tom.
oki díky za info :-)
@ Bisky « sob 9:44 pm »
@ Mionix « sob 7:05 pm »
Dnes jsme rozsekali Kazachy na součástky. Večer budu sledovat Kanadu.
@ Mionix « sob 7:03 pm »
@Suko201,  Nebylo, upravovali se interní systémy pro nás GM. Tickety máme hlášené, trošku to nefunguje. Pracujeme na tom.
@ Suko201 « sob 4:29 pm »
A v patchlogu nejsou informace o minulé čtvrteční údržbě. Bylo něco? Díky
@ TomasFoxx « sob 3:58 pm »
@Tomori,  neni zac, mohlo by tu padnout echo až budou fungovat? diky
@ Tomori « sob 3:39 pm »
TomasFoxx píše: prej vám nefungujou tikety
Dobrý den, děkujeme za upozornění, danou situaci již prověřujeme.
@ TomasFoxx « sob 3:23 pm »
prej vám nefungujou tikety
@ Hakan « úte 6:14 pm »
@TomasFoxx,  Můžu si vybrat místo kam?
@ TomasFoxx « úte 5:58 pm »
kdo ho najde, dostane pusinku
@ TomasFoxx « úte 5:58 pm »
to musel schovávat nějakej borec, 3x projetej ent a nic
@ TomasFoxx « úte 5:20 pm »
@Azaril,  super díky, tak my uspořádáme výpravu na hledání keskira :D
@ Azaril « úte 5:17 pm »
@TomasFoxx Dobrý den, na základě vašeho dotazu jsem požádal Saggiho o prověření situace. Potvrdil, že se Keskiro nachází na Ch4 a žádný problém nezaznamenal.
@ Hakan « úte 4:47 pm »
@TomasFoxx,  Nebreč
@ TomasFoxx « úte 4:23 pm »
mohl by někdo z týmu prosím zkontrolovat keskira na ch4? nespawnul se nám ráno ani teď, projeli jsme celý ent, jestli ho nějaký trupík neodtáhnul ale nic jsme nenašli
@ Suko201 « úte 12:42 pm »
Nonepovideeej píše: Zdravím, poslušně hlásím, že máte chybí u otázky k aréně. Konkrétně u velkého talismanu - správně je 50%, ale systém vzal 60% jako správnou odpověď.
supr, aspoň bude co dělat o čtvrteční údržbě :-)
@ Nonepovideeej « úte 10:00 am »
chybu*
@ Nonepovideeej « úte 10:00 am »
Zdravím, poslušně hlásím, že máte chybí u otázky k aréně. Konkrétně u velkého talismanu - správně je 50%, ale systém vzal 60% jako správnou odpověď.
@ Vydesenej « ned 3:24 pm »
Přemýšlel tady někdo už o tom že by se zavedly šeky na XP? Které by se prodávaly třeba pouze na BM, když už jsou ty generace a někdo nemá čas/chuť něbo cokoliv furt dávat postavu/údaje neustále na expení třena 0-96 pak za 96-120 pak 120-160. Možná by to i pomohlo k dohnání těch co už jsou daleko předaleko.
@ Makarov « ned 2:57 pm »
Bisky píše: Prosím YoyopinX o postavu, kam si přeje SD za výhru, děkuji :)
yoyopinx nejsem ale odměnu bych si klidně za něj přebral :-))))
@ Bisky « ned 2:06 pm »
Prosím YoyopinX o postavu, kam si přeje SD za výhru, děkuji :)
@ TomasFoxx « ned 8:41 am »
a kazuro
@ Hakan « sob 10:23 am »
Wellcome to the deadzone
@ TomasFoxx « sob 10:21 am »
ahoj azaril a tomori
@ Mionix « pát 7:34 am »
@Borda91,  tak prý je to jen špatné info, mělo by být funkční
@ Borda91 « čtv 3:09 pm »
A ukazatel boje o ugoroh nějak nefunguje.... další boj za 20216 dní to budeme čekat ještě pár let :D
@ Borda91 « čtv 2:21 pm »
Dobrý den, jen takový detail. Hledání čtyřlístků mělo být o hodnotné ceny nebo se mýlím? Ostatní soutěže tu na webu už jsou vyhodnocené. Děkuji
@ Suko201 « čtv 5:10 pm »
diver píše:
Suko201 píše:
diver píše: Ahoj, takový dotaz, to opravdu nikomu nevadí tma v Ugorohu? Před lety tam bylo normálně vidět, teď člověk vidí sotva před sebe.
tma je pořád stejná, ale drop košťat je mnohem těžší.
Na youtube na starších videií takový tma není :-)
yes tak na starších videích je to zorne pole mnohem menší.. Ale takto černě je to už minimálně druhým rokem. Bohužel
@ TomasFoxx « čtv 4:05 pm »
taková kontrolni otazka, nez mi zacne srotovat mozek s tajnym ukolem, urcite byly pridane 2 nove hodnosti? my totiz vidime jen jednu
@ diver « čtv 3:34 pm »
Suko201 píše:
diver píše: Ahoj, takový dotaz, to opravdu nikomu nevadí tma v Ugorohu? Před lety tam bylo normálně vidět, teď člověk vidí sotva před sebe.
Na youtube na starších videií takový tma není :-)
@ Suko201 « čtv 3:07 pm »
@ diver « čtv 2:01 pm »
Ahoj, takový dotaz, to opravdu nikomu nevadí tma v Ugorohu? Před lety tam bylo normálně vidět, teď člověk vidí sotva před sebe.
@ Suko201 « čtv 11:21 am »
Mionix píše: @Suko201,  "Systém registrace k říši: Po vyhlášení bojů o vstup, které bude probíhat každé 4 hodiny, jakýkoliv vstup do hry či teleport bude znamenat zaregistrování daného PCID k určité říši. Do bojů i do následného vstupu budeme muset bojovat za danou říši. Změna možná není. Pro každý jednotlivý boj o vstup však můžete využít libovolnou říši. Do bojů se vstupuje od správce bitev."
ok, takže když to včera začalo ve 12, tak od toho času každé 4h bude boj až do konce eventu, chápu už správně? Nevím, kde sem předtím četl že 4x denně :’D
@ neasy « čtv 9:59 am »
:heart:
@ VOJTTANOOO « čtv 9:46 am »
@neasy uz to bezi :D
@ neasy « čtv 9:41 am »
tak napiste az to půjde :fight:
@ p4tresss « čtv 9:39 am »
dneska by to šlo :D
@ VOJTTANOOO « čtv 9:34 am »
no jasneee v poho :-) :D
@ neasy « čtv 9:32 am »
taky dobry dneska se budu poflakovat a hrat s vami ju
@ p4tresss « čtv 9:31 am »
konečne trochu oddych od prace
@ VOJTTANOOO « čtv 9:31 am »
joooo jde to :-) a co ty ? :D
@ neasy « čtv 9:31 am »
je to tak
@ p4tresss « čtv 9:30 am »
Sviatočne :D
@ neasy « čtv 9:30 am »
a jak se mate?
@ p4tresss « čtv 9:29 am »
Ako dlho bude údržba prosim ? :D
@ VOJTTANOOO « čtv 9:25 am »
ahoj, predpokladany konec udrzby ? :D
@ TomasFoxx « čtv 9:23 am »
@neasy,  čaaau kamo
@ neasy « čtv 9:17 am »
CUS CUS
@ Vydesenej « čtv 9:06 am »
hh a stánky zas dole :(
@ Hakan « stř 11:44 pm »
TomasFoxx píše: jo a 666 kosti odevzdat mi přijde jako extrémní přepal
To máš na další roky, aby se nemuselo vymýšlet nic dalšího
@ MastnyRozek « stř 7:44 pm »
@Narsi,  Aha dobře, děkuji :)
@ Narsi « stř 7:43 pm »
Zdravím, je prázdná jen pokud neprobíhá zrovna žádný vstup.
@ MastnyRozek « stř 7:41 pm »
@Mionix,  Ahoj na vývěsní tabuli ve městě po zvolení možnosti vstup do ugorohu se objevuje pouze prázdná tabulka https://i.imgur.com/f1lsa1D.png
@ Mionix « stř 5:46 pm »
@Suko201,  "Systém registrace k říši: Po vyhlášení bojů o vstup, které bude probíhat každé 4 hodiny, jakýkoliv vstup do hry či teleport bude znamenat zaregistrování daného PCID k určité říši. Do bojů i do následného vstupu budeme muset bojovat za danou říši. Změna možná není. Pro každý jednotlivý boj o vstup však můžete využít libovolnou říši. Do bojů se vstupuje od správce bitev."
@ Suko201 « stř 5:04 pm »
Takže ty časy jsou Teda 8:10 12:10 16:10 a 20:10?
@ Narsi « stř 4:09 pm »
V 16:10
@ TomasFoxx « stř 4:05 pm »
nema ted bejt dalsi boj o ugoroth?
@ TomasFoxx « stř 1:50 pm »
jo a 666 kosti odevzdat mi přijde jako extrémní přepal

Who is chatting

offline Mionix 
offline matesWSW 
offline silouette