Nwm nwm, já jsem chtěl dat útok 2x a nešlo to. Tak nwm no.SliimJiim píše:Útok lze přidělit dvakrát.NetoS píše:mne sa minule stalo že som dal útok jokerovi aj nejakému ninjovi čo bol s nami v skupine
ale neviem, nemám to vyskúšané viackrát - išlo to mne tak neviem prečo nie aj tebe
Velenie
Pravidla fóra
• Pokud máte otázku, která se týká určité postavy, použijte sekci o herních postavách.
• Pokud je Váš dotaz směřován na konkrétní mapu, využijte sekci o herních lokacích.
• Pokud máte otázku, která se týká určité postavy, použijte sekci o herních postavách.
• Pokud je Váš dotaz směřován na konkrétní mapu, využijte sekci o herních lokacích.
- MrDzenda
- Lv.15
- Dal poděkování: 84 poděkování
- Dostal poděkování: 13 poděkování
Re: Velenie
Postava:
MrDzenda - 79 - war aura - zručka P
TheDzenda - 75 war aura - biolog upomínky na démona
Dzenda - 75 - war aura - biolog zelkové větve
Říše:
Shinsoo
Cech:
Frajeri
Říše:
Shinsoo
Cech:
Frajeri
- rafffa
- Lv. 18
- Dal poděkování: 111 poděkování
- Dostal poděkování: 9 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
utok jde dat dvoum lidem, pouze na maximální úrovni (P)MrDzenda píše:Nwm nwm, já jsem chtěl dat útok 2x a nešlo to. Tak nwm no.SliimJiim píše:Útok lze přidělit dvakrát.NetoS píše:mne sa minule stalo že som dal útok jokerovi aj nejakému ninjovi čo bol s nami v skupine
ale neviem, nemám to vyskúšané viackrát - išlo to mne tak neviem prečo nie aj tebe
- MrDzenda
- Lv.15
- Dal poděkování: 84 poděkování
- Dostal poděkování: 13 poděkování
JO a já P asi nemám ???, jinak bych to nepsal, že !!rafffa píše:utok jde dat dvoum lidem, pouze na maximální úrovni (P)Spoiler:MrDzenda píše:Útok lze přidělit dvakrát.NetoS píše:mne sa minule stalo že som dal útok jokerovi aj nejakému ninjovi čo bol s nami v skupine
Nwm nwm, já jsem chtěl dat útok 2x a nešlo to. Tak nwm no.
Nwm, ještě to dneska vyzkouším.
Postava:
Říše:
Shinsoo
Cech:
Frajeri