Tak a este mam jednu otazku...
Buffka ma buff iba 52%

mám natocit dropovi 75/10 alebo buffke 8int??
Mimochodom metiny davam celkom rychle na prisery mám asi 90%
petusko262 píše:ty ked sekas metin a mas niekoho v skupine tak nejaka vec padne aj jemu (cize tvojej buffke) a urcite si natoc na buffku full buffy to mas nejak okolo 83.7% s taveninami ale bez talizmanou !!!!! s talizmanmi asi tak 100%+ a potom si daj na wara 75/10 ( beriem to tak ze uz nejake veci na warovi mas s 75/10)
No, já bych ji do skupky necpal, vždycky se mi zdálo, že mi padá méně yangů -Massimo píše:petusko262 píše:ty ked sekas metin a mas niekoho v skupine tak nejaka vec padne aj jemu (cize tvojej buffke) a urcite si natoc na buffku full buffy to mas nejak okolo 83.7% s taveninami ale bez talizmanou !!!!! s talizmanmi asi tak 100%+ a potom si daj na wara 75/10 ( beriem to tak ze uz nejake veci na warovi mas s 75/10)
už mám 3 veci 75/10 no dobre tak spravim buffku
Takze ju mozem davat do skupiny s dropom? ja ju davam preto aby som nemusel minat tolko jedu![]()
A myslite ze sa bude dat neskor chodit s dropom na metiny 85?
E? je to WP sura
spíš tu inteligenci..Massimo píše:Caute mám dropera lvl 61 chodim na metiny 70 a chcem sa spytat ze ked pozvem do skupiny buffku a dam rozlozenie podla levelov tak bude to mat vplyv na drop?
Buffka ma buff iba 52%co mam natocit za yangy..
Promiňte, že to sem cpu, ale nechci kvůli tomu dělat další vlákno, tam jsi normálně psal, že by sis natočil 75/10, jenomže mě to furt nejde do hlavy jak to děláteMassimo píše:Caute mám dropera lvl 61 chodim na metiny 70 a chcem sa spytat ze ked pozvem do skupiny buffku a dam rozlozenie podla levelov tak bude to mat vplyv na drop?
Buffka ma buff iba 52%co mam natocit za yangy..