Tak si jeste jednou precti co ti tam psal Elektrix.Ja osobne bych byl i pro uplne zruseni prodeje uctu.Tohle neni offik,aby si hrac nedokazal udelat postavu uplne v pohode.A na biologa se nevymlouvejte,stejne ho 50% hracu min. vubec nedela.Mathaius píše:Řekni mi jediný ruzumný důvodlordsword píše:
Elektrix -A takhle to mělo dle mého být od začátku do konce. Proto bych se naopak vůbec nebránil, kdyby byl počet transferů v HM pro každý účet (nebo raději e-mail) omezen, podobně jako je omezen počet přestupů do jiné říše. A ať mi prosím nikdo neříká, že je to jeho jediný způsob výdělku, nebo mě z něj trefí ...
prave,ze Elektrix to vystihl uplne presne.Ucty nejsou herni veci,se kterymi by se melo handlovat....proč ?
Návrh na zrušení poplatku za vystavení postavy v HM
Pravidla fóra
• Pokud máte otázku, která se týká určité postavy, použijte sekci o herních postavách.
• Pokud je Váš dotaz směřován na konkrétní mapu, využijte sekci o herních lokacích.
• Pokud máte otázku, která se týká určité postavy, použijte sekci o herních postavách.
• Pokud je Váš dotaz směřován na konkrétní mapu, využijte sekci o herních lokacích.
-
- Lv.36
- Dal poděkování: 39 poděkování
- Dostal poděkování: 332 poděkování
Re: Návrh na zrušení poplatku za vystavení postavy v HM
Smrt vždycky stojí po boku bojovníka,
jídá s ním u stolu a uléhá s ním na lože.
Smrt je ta nejvěrnější milenka.
Ale je zbytečné si jí všímat,
dokuď vás nepožádá o polibek.
jídá s ním u stolu a uléhá s ním na lože.
Smrt je ta nejvěrnější milenka.
Ale je zbytečné si jí všímat,
dokuď vás nepožádá o polibek.
-
- Lv.25
- Dal poděkování: 346 poděkování
- Dostal poděkování: 280 poděkování
Mathias:
Jak vidím Ty obchoduješ hlavně s postavama, tak by pro Tebe neměl být problém těch 5 SD za 1 postavu. Zatím jsem se nesetkala s tím, že by si někdo vytvářel postavy na prodej........ Jinak také nemám peníze na rozdávání.....
Zásadně proti pořád - zatím jsi mě nepřesvědčil o opaku
A že sindi upadá? Na to je jediná rada - jdi na jiný dle Tvého názoru "lepší" server. Ale nejsem si jistá, jak dlouho jinde vydržíš. Mí známí, kteří odešli se po určité době vrátili s tím, že je to jinde tak nebavilo.
Tvůj návrh že by měl prospět obchodu? Spíš šmelině s účty, to je můj názor. Sama mám účtů hodně, ale nehodlám ani jeden prodat, stálo to dost sil a i těch yangů na rozvoj postavy.
Souhlasím s Electrixem.
Jinak si jdi dropnout nějaké věci, hoď je do BM a těch 50SD na týden máš hned........... zvlášť když máš tolik postav
Jak vidím Ty obchoduješ hlavně s postavama, tak by pro Tebe neměl být problém těch 5 SD za 1 postavu. Zatím jsem se nesetkala s tím, že by si někdo vytvářel postavy na prodej........ Jinak také nemám peníze na rozdávání.....
Zásadně proti pořád - zatím jsi mě nepřesvědčil o opaku
A že sindi upadá? Na to je jediná rada - jdi na jiný dle Tvého názoru "lepší" server. Ale nejsem si jistá, jak dlouho jinde vydržíš. Mí známí, kteří odešli se po určité době vrátili s tím, že je to jinde tak nebavilo.
Tvůj návrh že by měl prospět obchodu? Spíš šmelině s účty, to je můj názor. Sama mám účtů hodně, ale nehodlám ani jeden prodat, stálo to dost sil a i těch yangů na rozvoj postavy.
Souhlasím s Electrixem.
Jinak si jdi dropnout nějaké věci, hoď je do BM a těch 50SD na týden máš hned........... zvlášť když máš tolik postav
Clleopatra - 160 lv - šamanka drak (full bio, karma P, zručka P,herb P, ent full)
Claris11 - 160 lv - šamanka heal (full bio, karma P, zručka P, ent full)
BlackLilyth - 160 lv - BM sura (full bio, karma P, zručka P, ent full)
Katiee - 148 lv - sura WP (full bio, karma P)
Claris11 - 160 lv - šamanka heal (full bio, karma P, zručka P, ent full)
BlackLilyth - 160 lv - BM sura (full bio, karma P, zručka P, ent full)
Katiee - 148 lv - sura WP (full bio, karma P)
- Electrix
- Lv.22
- Dal poděkování: 172 poděkování
- Dostal poděkování: 955 poděkování
Nelíbí? To jsem nikde nepsal, jen mám výhrady proti způsobu, jakým ho vedete vy překupníci. Postava by podle mého měla být určitým odrazem toho, co hráč té hře věnoval z herní stránky. S postavou je spojená pověst, přátelé i nepřátelé. K postavě nepatří jen level, ale každá je také výjimečná svým charakterem - někdo má třeba hotové herbaření a biologa u zubů, jiný má biologa plného, ale karmy se ani nedotkl - je tam prostě takový otisk hráče.Mathaius píše:Celkem mě překvapuje, že zrovna tobě se nepáčí obchod s postavama...ještě mě to udivuje, že tu dokážeš hovořit s takovým elánem o takových věcech jako o omezeném nákupu a prodeji účtů![]()
![]()
![]()
... jako odpusť ale to co si právě napsal je dost vtipné, protože dalo by se říci, že chceš zablokovat další druh obchodu a nebo nechceš rovnou omezit nákup ve hře věcí na jeden účet ??
že bys mohl nakoupit max 10 věcí na účet ??
prostě směšné ....A stou ´´sektou´´ si mě zabil
( sakra, kam na ty nápady chodíš ...
)
Řekni mi, jak je to v tomhle ohledu srovnatelné s obchodem s věcmi? Napovím: nijak. Já bych to srovnal spíše s obchodem s byty v reálu. O svůj byt se staráš, vylepšuješ si ho, dbáš na to, abys platil všechny účty včas a aby ti nezatékalo do obýváku. Stěhování pak přichází v úvahu jen tehdy, pokud je to nutné například kvůli zaměstnání, nebo už ti byt svou velikostí nestačí (zakládáš rodinu).
Jsou to dva naprosto rozdílné pohledy, dle mého by měly obchody zůstat především ve hře, ne se kumulovat kdesi v nějakých aukcích na fóru. Jsem rád, že se u mých příspěvků bavíš, ale ta navrhovaná omezení vycházejí z dodaných argumentů, na rozdíl od tebou použitých zesměšňujících přirovnání (nakoupit max 10 věcí na účet). Nejsem proti HM, naopak jeho zavedení vítám, protože ty nelegální obchody jsou bez něj neudržitelné, ale všechno by mělo mít své meze. Překupnictví postav hru kazí, dochází ke znevažování těchto vytvořených hodnot a spoustě dalších věcí, které jsem ti vypsal už v minulém příspěvku. Samozřejmě jsou i situace, kdy je odprodej/výměna účtu dobrým řešením, ale těch je v celkovém provozu marketu zanedbatelné procento. A pokud se zruší poplatky, přibude jen těch překupních nabídek, protože pro běžného hráče je sehnání 5 SD třeba dvakrát do roka hračka, to vadí jen vám, co za to utratíte měsíčně třeba 100 SD.
Mluvíš o tom, že siNDiCATE upadá. Když pominu, že v tom s tebou vůbec nesouhlasím, pořád mi vrtá hlavou jak tebou navrhované změny přispějí ke kvalitě serveru. Totální nesmysl, to udělají nové lokace, nové předměty, nové možnosti, nebo rozšíření těch starých. Ne to, že Jarda bude celé prázdniny makat na brigádě a pak si za to koupí postavu Lv. 130 se vším už připraveným (včetně věcí). Jarda, ten pak určitě úroveň serveru s touto postavou pozvedne

P.S.: Ohledně sekty to samozřejmě byla nadsázka, nechal jsem ji tam schválně, abych zjistil, jestli se toho chytneš. Protože člověk toužící po rozumné diskuzi by to s velkou pravděpodobností přešel

Návody: Bonusy I. |
Bonusy II. | Biolog | Těžba | Vedení | Talismany
Pomocníci: Skillculator(
) |
Expulator | Lovecké(
) | Mapa pokladu | Dračí věci | Prům. & Pošk. | Dračí věci | Točení bonusů
„Pouze život, který žijeme pro ostatní, stojí za to.“ - [A. Einstein]

Pomocníci: Skillculator(

„Pouze život, který žijeme pro ostatní, stojí za to.“ - [A. Einstein]
-
- Lv.14
- Dal poděkování: 5 poděkování
- Dostal poděkování: 6 poděkování
tenhle navrh je asi nejlepsi ohledne HM takze jsem pro tenhle navrh, jsem PROPhantoom píše:A keby to bolo tak, že keď dáš na HM postavu zaplatíš 5sd a akonáhle ju predáš dostaneš ich s5.

- strnaj
- Lv.23
- Dal poděkování: 70 poděkování
- Dostal poděkování: 66 poděkování
ElectriX - Neni to náhodou každého osobná vec či si kupi učet za SD alebo za yangy ? Ked človek proste nemá čas hrat tak si investuje do hry a kúpi si to mne sa zdá že každý tu má slobodné rozhodnutie ale niekedy to tak nevyzerá.
A k obmedzeniu predaju učtov nevidím dôvod prečo by nemohol predávat aj 20 učotv aj 50 učtov ved ked nato má čo je natom zlé ? Ano z moralneho hladiska to nieje moc dobré ale čo už morálka sa dneska nenosí...
Každý sa predsa niečím živý Herbarenie zručnost niekto dropuje...
No tak niekto predáva učty ...
A k obmedzeniu predaju učtov nevidím dôvod prečo by nemohol predávat aj 20 učotv aj 50 učtov ved ked nato má čo je natom zlé ? Ano z moralneho hladiska to nieje moc dobré ale čo už morálka sa dneska nenosí...
Každý sa predsa niečím živý Herbarenie zručnost niekto dropuje...
No tak niekto predáva učty ...
Prvý majiteľ a zakladateľ postavy framax (mentálny válečník, postava bohužiaľ zabanovaná)
- Alea
- Čestný člen
- Dal poděkování: 37 poděkování
- Dostal poděkování: 347 poděkování
Když někoho baví kšeftovat z účty, tak mu nebude dělat problém těch pár sd sehnat a aspoň tyhle sd zabrání tomu, aby si tam každý dal x postav typu - 25 lvl + k postavě zdarma fmsko +9 s luxus bonusy.
Nevidím důvod, proč rušit poplatek a proč povolovat nabídku na fóru bez HM. Pokuď vím, tak HM vznikl kvůli bezpečnému prodeji. Pokuď se má prodej udržet bezpečný, tak je přeci hloupost povolit tu zveřejňování prodejů bez HM. Zas na to naivní hráči naletí a uskuteční prodej mimo a pak budou jen psát tickety a tím zdržovat Saggiho od pokročení hry. Už tím, že si Saggi ztrácí čas čtením tohoto tématu jistě oddalujete nějaké další úpravy hry pro návrhy typu - mě se tohle nehodí do krámu, tak to změňte.
Ale pokuď mermomocí by měla být nějaká změna, tak bych pouvažovala o možnosti nechání nabídky účtu na HM tak dlouho dokuď nebude účet prodán a nebo nabídka uzavřena prodejcem účtu.
Nevidím důvod, proč rušit poplatek a proč povolovat nabídku na fóru bez HM. Pokuď vím, tak HM vznikl kvůli bezpečnému prodeji. Pokuď se má prodej udržet bezpečný, tak je přeci hloupost povolit tu zveřejňování prodejů bez HM. Zas na to naivní hráči naletí a uskuteční prodej mimo a pak budou jen psát tickety a tím zdržovat Saggiho od pokročení hry. Už tím, že si Saggi ztrácí čas čtením tohoto tématu jistě oddalujete nějaké další úpravy hry pro návrhy typu - mě se tohle nehodí do krámu, tak to změňte.
Ale pokuď mermomocí by měla být nějaká změna, tak bych pouvažovala o možnosti nechání nabídky účtu na HM tak dlouho dokuď nebude účet prodán a nebo nabídka uzavřena prodejcem účtu.
"Mým revírem je fórum, mé tempo bude vražedné. Mí protivníci jsou opakující se témata, nezdvořáci a přispívající maniaci. Jako BM se budu snažit pracovat ve dne v noci. Mým úkolem je chránit vaší bezpečnost."
- Phantoom
- Lv. 12
- Dal poděkování: 64 poděkování
Tiež si myslím, že je to blbosť zrušiť úplne ten poplatok ale ja by som to spravil tak ako som písal ak je to možné.
-
- Lv.30
- Dal poděkování: 82 poděkování
- Dostal poděkování: 136 poděkování
Dal som PRO
Ale musím povedať že mne tento poplatok nijak nevadí
dal som tam celkovo asi 8 postáv a 5 znich sa predalo čiže som spoko tych 5 SD ma nijak nezabije 

Ale musím povedať že mne tento poplatok nijak nevadí

-
- Lv.21
- Dal poděkování: 27 poděkování
- Dostal poděkování: 236 poděkování
PROTI - důvody už byly napsány, nemá smysl je opakovat 

Pomalinku a jistě! Do měsíce snad
- prodavamparky
- Lv. 11
- Dal poděkování: 28 poděkování
- Dostal poděkování: 21 poděkování
Tak to potom nechápu, proč to sem znova píšeš :normal?:LOCO30 píše:PROTI - důvody už byly napsány, nemá smysl je opakovat
Podpis smazán administrátorem.
-
- Chat Center
-
- You do not have permission to post in chat.

@
Suko201 « čtv 5:10 pm »

@
TomasFoxx « čtv 4:05 pm »

@
diver « čtv 3:34 pm »

@
Suko201 « čtv 3:07 pm »

@
diver « čtv 2:01 pm »

@
Suko201 « čtv 11:21 am »