Mno pokud pri poslední údržbe nedošlo k zmene tak, asi v nedeli jsem překovvaval BS na vodu pomoci Požehnaný pergamen.ElectriX píše: A něco maličko k tématu: Překovávat (už?) nelze pomocí: Požehnaný pergamen, Pergamen draka, Příručka o kování. Pokud je mi známo, jde to krom Seon-Pyeonga jenom Magičákem. A že by u něj byla šance 95% místo 100%? To se mi moc nezdá, ale víc jak 10 magických do testování dávat nebudu, takový magnát nejsem.
Konkretne má otázka zda se 5% ubere byla pouze ze zvedavosti, protože o Překováni se jaksi Saggi nezmínil a tak me osobne napadlo zda onech -5% nemá vliv i na to.
Jinak co se týče 10 možnosti u vylepšeni v Saggiho tabulce tak jsou k dispozici dve varianty:
1. Chel předejít možným dohadum jak to je na +9, protože malokdo si prečte že se jedna o uroven predmetu z ktreho zlepšujeme.
2.Nebo se jednoduše přepsal

Jinak pokud vim tak de udelat i to, že se daji veci zvedat i na +99. Sice nevim jak moc to je obtižne ale už jsem videl veci +10 na jinych serverech. Jinak z meho pohledu (lajka) je uroven předmetu jen obyčejna tabulka s nekolika hodnotama, zda tomu tak je nebo ne at mi napiše nektery skušeny programator.