mno všechny ale většinou rychle koupi na helmy, štíty, brnění, boty, obojruční, meče a na šperky hlavněsalisek píše:Ještě jsem se chtěl zeptat, které runy se vyplatí sbírat.

mno všechny ale většinou rychle koupi na helmy, štíty, brnění, boty, obojruční, meče a na šperky hlavněsalisek píše:Ještě jsem se chtěl zeptat, které runy se vyplatí sbírat.
a to se vyplati hlavne pro hrace co zacinajiWenneis píše:Nakup levně, prodej draho.
Vždy, když jsem tohle četl, jsem si říkal, co je to za blbost, že se s tím nedá vydělat tolik co ve Swampu, Keridnoru, meteory 60, ... Ale, zkusil jsem to a můžu říct, že to vydělává opravdu hodně...
Stačí se projít po říších a kupovat runy Gwi, Mog, Paljji, Helmes, Bangpae a Gudu maximálně za 600k a prodávat je za 1kk. Koupíš runu Helmes 60x za 20kk a prodáš za 60kk. Je pravda, že záleží na štěstí, jestli narazíš zrovna na stánek, kde to bude levné, ale když už najdeš, tak to stojí za to.
A navíc dost lidí nechává runy a zemi, všechny runy co jsem napsal prodáš za 1kk a ostaní tak za cca 600k, stačí chvíli sbírat v přitažlivce a taky máš dost Yangů.
Edit:
nechápavec, tak ti teda děkuju, co teď budu kupovat já?!![]()