Válka říší

Sdílejte zajímavé okamžiky ze hry s ostatními hráči prostřednictvím screenů nebo videí.
Wenneis
Lv.19
Lv.19
Dal poděkování: 4 poděkování
Dostal poděkování: 33 poděkování

Re: Válka říší

Příspěvek od Wenneis » pon 27. srp 2012 10:44:21

Mě zase příjde strašně nudný být dýkolukař. :ignor:
Co, že se tam vlastně dělá, klikne a drží mezerník?
A jó, potom se vlastně utíká.

A být WP? Hmm házet zruško a ničím jiným nic nebrat?
War.. to mě taky nebaví...
----
Jen jsem chtěl naznačit, že každého baví něco jiného.
PS: 29k taky nebylo určitě zdrama, ale chápu, že některé baví být neustále na začátku.
Obrázek
Obrázek
Obrázek

Absinthak
Lv.14
Lv.14
Dal poděkování: 44 poděkování
Dostal poděkování: 85 poděkování

Příspěvek od Absinthak » pon 27. srp 2012 10:47:11

Alien píše:Poprve sem videl war z pohledu BM suru ... hmmm.

29K zb, temna ochrana, pak se tam prochazi a hazi kulicky. To je ale hrozna nuda, ne? Uprimne rasi, vazne te tohle bavi?? Po skouknuti tohodle videa vyhlasuji BM suru az nejnudnejsi postavvu na metinu.

Nic proti videu, az na tu emohudbu (seriously :what?: ), jsem rad ze jsem to videl, aspon si vic vazim svyho buildu ;)
Jistě o tvé názory a "vyhlašování" nudných postav někdo stojí, nicméně tady ne, takže ahoj. :) Kdyby mě to nebavilo, tak bych to asi nehrál, ty emo hudbo. :P Nerad bych zde rozproudil debatu, ale pokud svým buildem myslíš inv plný věcí a elíky na rychlost pohybu, tak ok. :up:
Obrázek

Haky
Lv.14
Lv.14
Dal poděkování: 27 poděkování
Dostal poděkování: 13 poděkování

Příspěvek od Haky » pon 27. srp 2012 11:08:22

najs vidio :lol:
Obrázek

Obrázek

TenNejlepsi
Lv.14
Lv.14
Dal poděkování: 16 poděkování
Dostal poděkování: 21 poděkování

Příspěvek od TenNejlepsi » pon 27. srp 2012 11:25:21

29K zb, temna ochrana, pak se tam prochazi a hazi kulicky. To je ale hrozna nuda, ne? Uprimne rasi, vazne te tohle bavi?? Po skouknuti tohodle videa vyhlasuji BM suru az nejnudnejsi postavvu na metinu.

Nic proti videu, az na tu emohudbu (seriously :what?: ), jsem rad ze jsem to videl, aspon si vic vazim svyho buildu ;)
Ty tam radši ani nechodíš pročpak? Tu tvojí "výbavu do war" zná asi každý - 2 chary neberou nic přijde šaman a žereš hlínu..
Momentálně už jen malý levl.
Apollyon - 95Lv - BM sura
Obrázek

Obrázek

Jolly
Lv. 18
Lv. 18
Dal poděkování: 21 poděkování
Dostal poděkování: 33 poděkování

Příspěvek od Jolly » pon 27. srp 2012 11:43:34

TenNejlepsi píše:

Ty tam radši ani nechodíš pročpak? Tu tvojí "výbavu do war" zná asi každý - 2 chary neberou nic přijde šaman a žereš hlínu..
Like a Boss :up: :up: :up:
!Při každém zabití hráče Buffy93 vám Děkuji je to pako co zabíjí bez důvodu ve swampu!
Národní ODPOR!
Obrázek

Války Říší-
http://www.youtube.com/watch?v=OIY_OmfB600&feature=plcp
http://www.youtube.com/watch?v=xvw_kBTO0u4&feature=plcp[/color]

SliimJiim
Lv.19
Lv.19
Dal poděkování: 14 poděkování
Dostal poděkování: 54 poděkování

Příspěvek od SliimJiim » pon 27. srp 2012 11:44:32

Absinthak píše:

Jistě o tvé názory a "vyhlašování" nudných postav někdo stojí, nicméně tady ne, takže ahoj. :) Kdyby mě to nebavilo, tak bych to asi nehrál, ty emo hudbo. :P Nerad bych zde rozproudil debatu, ale pokud svým buildem myslíš inv plný věcí a elíky na rychlost pohybu, tak ok. :up:
Podle miláčka Aliena je určitě záživnější běhat po celý mapě a házet jen zruška. :lol: :lol: :lol: :lol:
Podle mě je tedy mnohem nudnější WP a můj názor je myslím vcelku oprávněný. ;)
PuPik WAR 134 LVL
Duto WAR 110 LVL

Alien
Lv.6
Lv.6
Dal poděkování: 6 poděkování
Dostal poděkování: 35 poděkování

Příspěvek od Alien » pon 27. srp 2012 11:46:58

Absinthak píše:

Promin beru zpet, bylo to uzasne zabavne video. Spoustu skvele akce a napeti. Podivam se na nej dneska jeste petkrat. Vazne dobry.
... and now his watch has ended

Alien
Lv.6
Lv.6
Dal poděkování: 6 poděkování
Dostal poděkování: 35 poděkování

Příspěvek od Alien » pon 27. srp 2012 11:54:47

SliimJiim píše:
Absinthak píše:

Podle miláčka Aliena je určitě záživnější běhat po celý mapě a házet jen zruška. :lol: :lol: :lol: :lol:
Podle mě je tedy mnohem nudnější WP a můj názor je myslím vcelku oprávněný. ;)
No ted si to celkem vystihl.

1.Kdyz jsme ve svaty naprilad se zlutejma tak vidim jak piste v: Prvni Aliena. Pak do vseci do me, a beham po mape a hazim zruska, protoze tim debuffem nejvice pomuzu sve risi, a taky je to pro me jediny spusob jak prezit. Obcas se mi to povede obcas ne. Tak to proste je.

2.A ted si predtsav kdybych byl BM :D Nemeli byste zadny duvod psat : Prvni Aliena. Nemel bych dovod utikat. Mel bych daleko vic zb, temnou, bych si tam pochodoval a hazel kulicky. A dokud by neprisel nejky WP co to tam rozcisne tak bych tam ty kulicky hazel dodnes. Asi fajn ale me by to proste nebavilo.

Jen muj nazor nikomu ho necpu.
... and now his watch has ended

Absinthak
Lv.14
Lv.14
Dal poděkování: 44 poděkování
Dostal poděkování: 85 poděkování

Příspěvek od Absinthak » pon 27. srp 2012 12:31:44

Pokud si myslíš, že jako BM bys stál dokud by tě někdo nezrušil, pak se velmi pleteš. Děkujeme Ti za názor, ale už stačí. Tohle není debata o tom, komu se jaká postava zdá býti nudná a naopak.
Obrázek

Haky
Lv.14
Lv.14
Dal poděkování: 27 poděkování
Dostal poděkování: 13 poděkování

Příspěvek od Haky » pon 27. srp 2012 12:41:53

Alien píše: No ted si to celkem vystihl.

1.Kdyz jsme ve svaty naprilad se zlutejma tak vidim jak piste v: Prvni Aliena. Pak do vseci do me, a beham po mape a hazim zruska, protoze tim debuffem nejvice pomuzu sve risi, a taky je to pro me jediny spusob jak prezit. Obcas se mi to povede obcas ne. Tak to proste je.

2.A ted si predtsav kdybych byl BM :D Nemeli byste zadny duvod psat : Prvni Aliena. Nemel bych dovod utikat. Mel bych daleko vic zb, temnou, bych si tam pochodoval a hazel kulicky. A dokud by neprisel nejky WP co to tam rozcisne tak bych tam ty kulicky hazel dodnes. Asi fajn ale me by to proste nebavilo.

Jen muj nazor nikomu ho necpu.

Takže vy furt zdrháte jen kvůli tomu abyste pomohly říši :D to je dobrá výmluva :D
Obrázek

Obrázek

Odpovědět