Rád bych se vás všech zeptal, do jakých naušek by jste šli za archera, váhám mezi zdobenými dřevěnými a ebeny..co vy na to?
Archer - PvP naušky
Pravidla fóra
• Pokud máte otázku, která se týká určité postavy, použijte sekci o herních postavách.
• Pokud je Váš dotaz směřován na konkrétní mapu, využijte sekci o herních lokacích.
• Pokud máte otázku, která se týká určité postavy, použijte sekci o herních postavách.
• Pokud je Váš dotaz směřován na konkrétní mapu, využijte sekci o herních lokacích.
- ddt007
- Lv.20

- Dal poděkování: 130 poděkování
- Dostal poděkování: 26 poděkování
Archer - PvP naušky
Zdravím,
Rád bych se vás všech zeptal, do jakých naušek by jste šli za archera, váhám mezi zdobenými dřevěnými a ebeny..co vy na to?
budu rád za každou radu 
-
oxindat
- Lv.14

- Dal poděkování: 46 poděkování
- Dostal poděkování: 9 poděkování
- Wenneis
- Lv.19

- Dal poděkování: 4 poděkování
- Dostal poděkování: 33 poděkování
- shvetseek
- Lv.31

- Dal poděkování: 1197 poděkování
- Dostal poděkování: 446 poděkování
Re: Archer - PvP naušky
Když uděláš dřevěnky, budeš originál, ale jestli je budeš chtít prodat, tak budeš asi bez šance. Navíc tu Rusila někde psala, že i ona točí do PvP spíše sílu, než pohyblivost, takže ebenky budou nejrozumnější 
-
lordsword
- Lv.36

- Dal poděkování: 38 poděkování
- Dostal poděkování: 314 poděkování
- ddt007
- Lv.20

-
Jolly
- Lv. 18

- Dal poděkování: 21 poděkování
- Dostal poděkování: 33 poděkování
skoro kazdy char i dokonce bm surove vyuzivaji ebenky takze archer to sami naco brat o 200 vic s drevenyma kdyz muzes radsi vydrzet ve valce o 5 sekund dele s ebenkama;)))
- ddt007
- Lv.20

Lordsword: co se ninjů týče, všiml jsem si akorát tématu od Xiri, které se ale týkalo dýkařů a dýkař přeci jen bojuje jinak než lukař..( toto berte s rezervou
)
Jolly: jak u kterého kouzla, u opaků například to bude myslím výrazně víc než 200 a 5 sekund, to si lukař nedá ani kouzlo s délkou těch animací
Nicméně stejně jsem se rozhodl pro ebeny, takže všem moc díky
Jolly: jak u kterého kouzla, u opaků například to bude myslím výrazně víc než 200 a 5 sekund, to si lukař nedá ani kouzlo s délkou těch animací
-
lordsword
- Lv.36

- Dal poděkování: 38 poděkování
- Dostal poděkování: 314 poděkování
jak u daggeru,tak u archeru pusobi stejne bonusy:) Takze POH a SIL:)ddt007 píše:Lordsword: co se ninjů týče, všiml jsem si akorát tématu od Xiri, které se ale týkalo dýkařů a dýkař přeci jen bojuje jinak než lukař..( toto berte s rezervou)
Jolly: jak u kterého kouzla, u opaků například to bude myslím výrazně víc než 200 a 5 sekund, to si lukař nedá ani kouzlo s délkou těch animací![]()
![]()
-
TheBM
- Lv.14

- Dal poděkování: 14 poděkování
- Dostal poděkování: 12 poděkování
lordsword píše:jak u daggeru,tak u archeru pusobi stejne bonusy:) Takze POH a SIL:)ddt007 píše:Lordsword: co se ninjů týče, všiml jsem si akorát tématu od Xiri, které se ale týkalo dýkařů a dýkař přeci jen bojuje jinak než lukař..( toto berte s rezervou)
Jolly: jak u kterého kouzla, u opaků například to bude myslím výrazně víc než 200 a 5 sekund, to si lukař nedá ani kouzlo s délkou těch animací![]()
![]()
protebe platí maximalne prumka a prunik, aka sil a poh
K téme: Myslm si že ebenky su jasnou volbou, ci uz pre dostupnost, ale pozdejší predaj. Takisto, 3,5k ZB je hodne cítiť, hlavne pri prúnikároch (