ja expím kamaráta na 90tkách a je tam kľud teda keď sme tam.

a ešte 95tky vôbec nelagujú ja mám 57lv a 95tky dávam aj bez antistunu ak si ich moc "nenamnožiš" tak sa to ustáť dá.
Jo to ale tluces jednu 95 hodinu co? 95 je uz malo co jejich pocet Sagii snizilhrianka píše:Ahoj
ja expím kamaráta na 90tkách a je tam kľud teda keď sme tam.a ak by ťa niekto zabil tak si sprav pomernú pvp s full mágiu/obrany/kosti
![]()
a ešte 95tky vôbec nelagujú ja mám 57lv a 95tky dávam aj bez antistunu ak si ich moc "nenamnožiš" tak sa to ustáť dá.
Ak tou hodinu myslíš 2 minutky tak okilordsword píše:Jo to ale tluces jednu 95 hodinu co? 95 je uz malo co jejich pocet Sagii snizilhrianka píše:Ahoj
ja expím kamaráta na 90tkách a je tam kľud teda keď sme tam.a ak by ťa niekto zabil tak si sprav pomernú pvp s full mágiu/obrany/kosti
![]()
Ty kingu,nejedna se o lv :normal?: Ale o ten antistun.Uz se prober a nedelej ze sebe nejvetsiho machra. Mam taky dropy co daji ZIN v pohode.hrianka píše:Ak tou hodinu myslíš 2 minutky tak okilordsword píše:Jo to ale tluces jednu 95 hodinu co? 95 je uz malo co jejich pocet Sagii snizilhrianka píše:Ahoj
![]()
a ešte 95tky vôbec nelagujú ja mám 57lv a 95tky dávam aj bez antistunu ak si ich moc "nenamnožiš" tak sa to ustáť dá.:normal?: byť veľký lv neznamená byť "king" už by si sa to mohol naučiť ... lv 57 si pomerne môže dávať aj to čo lv 120
keď to tak vezmeš
:Hello:
Si precti co tu vubec pises.Bez antistunu to proste nedas,i kdyz na elitni moc nepusobi.A kdyz si to nerozmnozis,tak to nedas do dvou minut:D Staci ti to takhle?hrianka píše:tak prečo vravíš že lv 57 to nedáva? :normal?:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()