CHci se zeptat, jak si mam rozdelit obrany a jak vubec přežít víc než 4 skilly..
Jak je již známé tak ve war se najde kde kdo.. ale aby mi BM dával bez kritiku 8k přes 70 obranu, 45 magii a 45 meč tak to je už dost nahlavu, chápu, že šaman napr Malchus mě sundá na 2 skilly (8k+11k)- málo ZB - málo obrany na šamany.. to stejné i ScareBuff (7-8k + 9-10k)- 2 - 3 skilly a ležim.... war mi dá smršt za 20k a mužu se jit klouzat, ninja dagger zezadu léčkou 17k a to nemluvim o robinech hoodech co mi na pul mapy daji skill kterej me vrátí k jejim sloupům popřípade me uprunikujou na 100 metrů...
Obrany jsou zde, u tohoto "testu" sem nemel kosti(ano taky jsou dost potřebné to vim)...a jel sem v BS.. to jako si fakt musim udelat ebeny ikdyž jsem WP abych ustál vůbec sérii skillů od napr. posedleho?
Taky mam dotaz ohledne "žádné" obrany na zruško.. Diamantynka dostane za 6k - WoOoX nebo jak to má za 7k.. ale daggerT za 3k a čauuu.... no jako uplne nejasno v tomhle mám.... btw od Eelementa dostanu zruško za 10k přičemž ja mu dam zruško za 4k................
Další dotaz - když se udelali ty slavné maxi total ultra giga brutal potřebné talismany na schopku - proč se neudelali talismany na obranu schopností? tož to je genialni dostávat jak prase a nemít nárok ani na....

prosím psát jen duchaplné příspěvky co mají hlavu a patu - odepsat bez vulgarit, výsměšků a blbůstek - taky jste jednou začínali s pvp na tomhle serveru...
hrál sem už sakra hodne serverů ale nikde nebylo to pvp tak těžký na pochopení než na sindicate...asi proto sem tam vydržel 9 násobne víc než tu... bez kostí, elixírů.. jen výbavou..