Volba přejmenování postav
Pravidla fóra
• Pokud máte otázku, která se týká určité postavy, použijte sekci o herních postavách.
• Pokud je Váš dotaz směřován na konkrétní mapu, využijte sekci o herních lokacích.
• Pokud máte otázku, která se týká určité postavy, použijte sekci o herních postavách.
• Pokud je Váš dotaz směřován na konkrétní mapu, využijte sekci o herních lokacích.
-
- Lv.40
- Dal poděkování: 3576 poděkování
- Dostal poděkování: 845 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
Re: Volba přejmenování postav
A co by změnilo kdyby byla 1 možnost přejmenování? Někdo by to přejmenovat z Honzy na Jendu a vy by ste byly stejně v (_._) jako bez možnosti přejmenování. Kdyby se to rušilo přes HM tak není problém koupit si svou postavu.
-
- Lv.2
- Dal poděkování: 2 poděkování
Som Za Kupis novu postavu cez HM a mat moznost zmenit meno ak ti nevyhovuje
-
- Lv.17
- Dal poděkování: 13 poděkování
- Dostal poděkování: 9 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
Pro, ale za podmínky level 115+ alespoň, protože na tomto levelu se už nevyplatí dělat nový účet...
- Azaret
- Lv.16
- Dal poděkování: 37 poděkování
- Dostal poděkování: 30 poděkování
Takže jsem pro za určitých podmínek.
1.
- Tak jako ve hře Gladiatus za změnu jména i tady by se měla určitě platit daň. Kdo hru nezná - hrač získává slávu (k sindicate možno přiměřeně srovnat s CB), ta je v síňi slávy upřednostňovanější než level. Za změnu jména se dá zaplatit poplatkem v zlatu (tady v yangu) a hráč příjde tuším o 10% slávy ( tady by to bylo tedy CB a ztráta by mohla být vyšší. Druhá možnost je podplacení rubíny (tady SD). Obě metody ve hře jsou dosti nákladné a hráč (z vlastní zkušenosti) si dobře rozmyslí zda jméno chce měnit.
2.
- Určitě a bez kompromisu vystavit veřejný seznam přejmenováných (taky možnost nazvat černá nebo jakákoliv jiná listina). Když se opět přesuneme do světa Gladiatus, hráč má ve svém profilu (pokud si dobře pamatuju) větu "Také znám jako". Tady hráči takto udělané profily nemají takže by byla "listina" správná volba.
3.
- Omezení. S tím se musí počítat - nemůžu být dnes "Lump" a zítra "HrdinaLidu".
Nic víc mě k tomu momentálně nenapadá, kdyžtak sem něco doplním. Za přirovnávání ke hře Gladiatus se omlouvám, nejde o nějakou reklamu, jen mi to přišlo na místě srovnat.
1.
- Tak jako ve hře Gladiatus za změnu jména i tady by se měla určitě platit daň. Kdo hru nezná - hrač získává slávu (k sindicate možno přiměřeně srovnat s CB), ta je v síňi slávy upřednostňovanější než level. Za změnu jména se dá zaplatit poplatkem v zlatu (tady v yangu) a hráč příjde tuším o 10% slávy ( tady by to bylo tedy CB a ztráta by mohla být vyšší. Druhá možnost je podplacení rubíny (tady SD). Obě metody ve hře jsou dosti nákladné a hráč (z vlastní zkušenosti) si dobře rozmyslí zda jméno chce měnit.
2.
- Určitě a bez kompromisu vystavit veřejný seznam přejmenováných (taky možnost nazvat černá nebo jakákoliv jiná listina). Když se opět přesuneme do světa Gladiatus, hráč má ve svém profilu (pokud si dobře pamatuju) větu "Také znám jako". Tady hráči takto udělané profily nemají takže by byla "listina" správná volba.
3.
- Omezení. S tím se musí počítat - nemůžu být dnes "Lump" a zítra "HrdinaLidu".
Nic víc mě k tomu momentálně nenapadá, kdyžtak sem něco doplním. Za přirovnávání ke hře Gladiatus se omlouvám, nejde o nějakou reklamu, jen mi to přišlo na místě srovnat.
Aurimek
130

130

-
- Lv.6
- Dal poděkování: 3 poděkování
- Dostal poděkování: 1 poděkování
Já bych to dal jen ,přes koupi v HM ,chtěl jsem si tam koupit buffa ,ale měl strašné jméno ,tak jsem se na to vy*ral ,protože jméno taky dělá přátelé podle mě
,a pak bych to dal třeba od 100 lvl ,protože do 95tky jde ještě lehce expit podle mě ,ale od 100vky je to horší a ten člověk si hodně rozmyslí ,jestli si změní jméno ,protože pod tím jménem si získal ,přátelé ,ale i nepřátele a s tím poplatkem ,bych to dal nad 120SD určitě ,aby si každý důkladně rozmyslel ,jestli bude měnit a nebo né .. :Hello:

- kamosvsech
- Lv.19
- Dal poděkování: 13 poděkování
- Dostal poděkování: 75 poděkování
Několik 10x lepších nápadů se přešlo mávnutím rukou a takováhle kravina vám nedá spát? Proti
-
- Lv.6
- Dostal poděkování: 1 poděkování
Vyslovne jsem ze vsema co jsou proti zmene!!Kazdy voli meno sam a ne ze napise neco smesneho!!Meno je tvuj vzor tebe a vnitrni hodnoty cloveka.To je problem decek ze voli meno ktere dokazuje jejich mentalni vzhled!A jak tu bylo receno nedelalo by to dobrotu zlodeji a balamutici lidi by se dost schovavali a zneuzivali by zmeny!!A clovek co kupuje postavu v BM podstupuje to ze jmeno je dane..Vidi snad co kupuje za postavu a jmeno je jen na kupujicim jestli si postavu koupi!!!!Nebo mam reseni udelejte si postavu sami a s menem jake usoudite sami a nemusite si je kupovat v BM.A po te si stezovat...Pokud nekdo nekoho obtezuje da se bloknout PM a kdys otravuje pres chat nevnimam mam svou hrdost a cest podle ni se ridim!A pokud vim tak nikdy nikdo nemuze nikoho vykrast pokud nema heslo typu Nick se shoduje a ma tam 9x9 cos jsou uple snadne hesla pro zlodeje!!Pravidla jasne rikaji nikomu nedavej heslo bit i tata mama bracha tvuj ucet tva postava tvoje soukromi tva zvodpovednost))!!
TOTO BY MELO PLATIT POKUD SI JEDNOU ZVOLIS NENI NAVRATU SVOU CESTU SI CLOVEK VOLI SAM A VZDY JEN JEDNOU A JE NA NEM JAK SE ROZHODNE!!!
TAKZE NE NE NE NE ZMENU JMENA NERESIT PROBOHA:))
TOTO BY MELO PLATIT POKUD SI JEDNOU ZVOLIS NENI NAVRATU SVOU CESTU SI CLOVEK VOLI SAM A VZDY JEN JEDNOU A JE NA NEM JAK SE ROZHODNE!!!
TAKZE NE NE NE NE ZMENU JMENA NERESIT PROBOHA:))
-
- Lv.15
- Dal poděkování: 7 poděkování
- Dostal poděkování: 21 poděkování
Byl bych pro, avšak pokud by to bylo např. možné od lvl100+ (jak už někdo psal, není to zrovna výhodné pak expit další postavu jen kvůli jménu), člověk by nesměl mít žádné TB, dal bych poplatek tak 30SD a jednu jedinou změnu pro hráče.
- Lemie
- Lv.15
- Dal poděkování: 35 poděkování
- Dostal poděkování: 26 poděkování
Proč proboha děláte do nový mapy všechno? Nejde přidat novou mapu a pak poté se zabejvat tímhle problémem? Né, nechte nás radši čekat rok, vztekat se, že nám předělávate furt swamp a nic jinýho se tu neděje, ani hloupé OX, než vydat jen mapu a tohle řešit pak. Nechápu vůbec tuhle logiku.
K tématu: Zlodějíčky si dělají sami hráči, protože se nechávájí okrádat. Takže jsem
. Kdyby jste lidi nebyli hluponi, tak se nemusí řešit nějací zloději. TEČKA!
K tématu: Zlodějíčky si dělají sami hráči, protože se nechávájí okrádat. Takže jsem

![]() | Limie | Cech | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | |||||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
100. 000 min. + | Jinno | ARMAGEDON | 141 | M5 | M5 | G7 | COMPLETE | Nesty |
-
- Lv.20
- Dal poděkování: 24 poděkování
- Dostal poděkování: 78 poděkování
mě je to třeba uplně jedno já bych si nikdy nekoupil postavu z HM a ani neprodával !
ale když už někdo si tu postavu koupí tak jednu šanci na změnu jmena by měl mít !
a dobře to napsal filiph1 pak by se jen uplný blbec nechal jen tak zbytečně okradnout
ale když už někdo si tu postavu koupí tak jednu šanci na změnu jmena by měl mít !
a dobře to napsal filiph1 pak by se jen uplný blbec nechal jen tak zbytečně okradnout

oo
-
- Chat Center
-
- You do not have permission to post in chat.

@
Suko201 « čtv 5:10 pm »

@
TomasFoxx « čtv 4:05 pm »

@
diver « čtv 3:34 pm »

@
Suko201 « čtv 3:07 pm »

@
diver « čtv 2:01 pm »

@
Suko201 « čtv 11:21 am »