Volba přejmenování postav

Všeobecná diskuze ohledně dění ve hře.
Pravidla fóra
• Pokud máte otázku, která se týká určité postavy, použijte sekci o herních postavách.
• Pokud je Váš dotaz směřován na konkrétní mapu, využijte sekci o herních lokacích.
Zamčeno

Chtěli by jste možnost změnit si jméno?

Ano.
74
70%
Ne.
26
25%
Je mi to jedno.
5
5%

Celkem hlasů: 105

nechápavec
Lv.24
Lv.24
Dostal poděkování: 95 poděkování

Re: Volba přejmenování postav

Příspěvek od nechápavec » pát 31. srp 2012 23:44:04

Byl bych pro, kdyby tu byla možnost změny jména pouze JEDNOU za "život" postavy.

Na začátku hry si zvolíme jméno, se kterým chceme hrát až do konce svých dnů. V reálce si taky jen tak nezměníme jméno a přes dvou minulostí neutečeme.

Někdo ukradne účet a na něm postavu se jménem např. Pepik123, poté postavu přejmenuje a starý majitel postavy už ho nikdy nekontaktuje ( Taky proč, že? :D ).

Pokud by se mohlo jméno postavy změnit jen jednou, byl bych pro ;).

rumplex
Lv.16
Lv.16
Dal poděkování: 91 poděkování
Dostal poděkování: 61 poděkování

Příspěvek od rumplex » pát 31. srp 2012 23:51:47

Za jisteho "ztiženi" možnosti zmeny nicku, a patričneho zabezpečeni proti zneužiti, jsem PRO.

Koho bavi čist ... :
Spoiler:
Osobne sam, nevim zda bych byl pro nebo proti. Tato zmena by znamenala jiste vyhody a jiste nevyhody. Jisto to už bylo vše nekolikrat zminovano ale...
Možnost zmena herniho nicku, je v podstate takova plasticka operace kdy si človek po čase uspusobi to co mu na "sobe" nevyhovovalo. Jelikož nick je v podstate takova jedina vec kterou se ve hře lišime. By sme si zasloužili to pravo jej, po čase když uvažime, že se nam už nelibi jej zmenit. (I my se jako lide menime tak proč, by se nemohla menit naši osobitou črtou i ta ktera postava). Pokud bych se tohohle prirovnana držal i dal, tak ale musim sam sobe namitnout, že za vše se plati. A zrejme mi dost lidi prikivne na to, že za najradikalnejši zmeny se plati nejvice. A tak by to asi melo byt i tu. Jednak aby jsem si teto možnosti važili, a jednak jak už bylo zminovano sme si jen tak znudy nemenili nick každy den podle nalady.
Dale zde zaznelo neco v zmysli, zneuživani nebo zmeny nicku aby se lidi mohli vydavat za nekoho jineho. Uprimne vy "velcy" mužete mi ic, že vytvorit novou postavu na lvl 110+ trvy del jak tyden, když mate veci atd. Takže jake pak neduverovani, nebo nedavani si pozor na to co pred kym řeknu a neřeknu? My snad chcete tvrdit, že nekomu koho neznate budete zcela otevreny, a sverite mu všechna sva tajemnstvi ? Prominte ale udelat novy "nick" si mužu i ja ted a opravdu to nebude až tak moc naročne.
Takže z teto stranky, by došlo jen k možnemu zjednodušeni.
Ono asi najcenejši co muže byt na postave je biolog/karma/zručnost/herbareni. Proste to co je "beh na dlouhou trat".
Jak jsem se zminil, duležite u teto volby bude hlavne jeji dostupnost. A to omezenost z hlediska jak časoveho, tak z pohledu herni ceny.
Asi najrozumnejši bude jen jedna možnost zmeny nicku za rok, nebo vice ale za celou životnost učtu. (napriklad 4 zmeny na cely učet ale pouze a jenom 4 zmeny do konce hry). Tedka se v podstate zmysl prekupnictvy z učtama eliminuje sam, protože dozaista učet bez možnosti zmeny nicku bude mit menši cenu jako ten kde se da nick menit. Neco podobneho jako prestupy riše. Ono asi nejvice nas k co nejmene častej možnosti menit nick donuti to, že bude počet zmen na učet asi jen parkrat v jeho životnosti.
Dale pak je možno omeniz znemu nicku, tak že se nebude dat jen tak lehce ziskat. Nizky drop z nejakeho težšiho bosse (momentalne jich moc težkych opravdu neni), neprodejnost, nebo možnost jen cez IS.
Dalši možnst je, že by zmeny nicku schvaloval použe GM, za splneni určitych podminek (0TB, nizky počet obchodu s postavu, nizky počet zmeni riše...), proste to co nasvedčuje o tom jak je s danou postavou zaobchzeno.
Dale tu padli nazory, o vytvoreni jiste databaze zmeni nicku u postav. Aby hrači vedeli, kdo se za danickem skryva. Ja mam jen dotaz, když ted nekdo proda učet, a napiše vam, že učet koupil. Tak mu verite nebo ne ? Jak si mužete byt jisty, ža tam eni ten stary majitel, nemel by takovy seznam jiste opodstatneni u prodeje postav ?? Možna se jedna jen pouze o muj vymysl, ale mam pocit, že mezi zmenou nicku, a prodejem postavy je jista podobnost.
Pokud se hrači obavaji, že by je nekdo zmenou nicku "obelstil" tak by zde byla možnost aby se napriklad stary nick zobrazou určitu dobu hernich hodin zobrazoval napriklad za současnymi nickem v zatvorce nebo trvalim vypsaim v již zminovane listine.

Na zaver bych dodal jen, to že poctivi hrači maji byt, snad trestani za to, že je zde stale dost hraču zneuživajicich to co hra pokytuje. A snad maji "trpet" nebo koukat stale dal a dal na nick pro ne nevhodny ?
Za chyby se omlovam, ale nikdo vas nenutil to čist :lol: .
Bla, blA.
Obrázek

Sokole
Lv.4
Lv.4
Dal poděkování: 2 poděkování
Dostal poděkování: 6 poděkování

Příspěvek od Sokole » sob 01. zář 2012 0:06:04

Každý má dostat ještě šanci. Není důležité, že někdo chybuje, důležité je, aby se z toho ponaučil.
Takže pro, ale s nějakým "poplatkem" a jen jednou ;)

A týmu přeji, ať mu s tím nabídnutým prstem, neurvou i rameno :)

Jolly
Lv. 18
Lv. 18
Dal poděkování: 22 poděkování
Dostal poděkování: 34 poděkování

Příspěvek od Jolly » sob 01. zář 2012 0:15:00

zbytecny, misto toho aby se resilo a pracovalo na novy mape na kterou cekame dyl nez 3 mesice a stejne budeme cekat dalsich 5 tak se team radeji zaobira s podobnymi vecmi :down: :down: :down: Podle me b mela byt prvni mapa vsehcno okolo ni tvrde na tom makat at se lidi bavi a pak resit az takovy podobny smesny temata
!Při každém zabití hráče Buffy93 vám Děkuji je to pako co zabíjí bez důvodu ve swampu!
Národní ODPOR!
Obrázek

Války Říší-
http://www.youtube.com/watch?v=OIY_OmfB600&feature=plcp
http://www.youtube.com/watch?v=xvw_kBTO0u4&feature=plcp[/color]

Ghibli
Lv.24
Lv.24
Dal poděkování: 506 poděkování
Dostal poděkování: 582 poděkování

Příspěvek od Ghibli » sob 01. zář 2012 0:23:38

Ahoj Saggi,

už to tady padlo víckrát - ale pokud každá herní postava nebude mít svoji webovou OBČANKU, kde bude kromě levelu, dosažených Schopností apod., co bude chtít hráč o sobě zveřejnit i POVINNĚ a TRVALE to, že se Franta předtím jmenoval Karel, co tu okrádal a obtěžoval ve hře hráče a měl měl negativní přístup i směrem ke GM, tak přejmenování NENÍ DOBRÝ NÁPAD ani pro místní komunitu a myslím, že si i GM přidělávají do budoucna práci. :down:

Pro ty, co špatně rozumí mému textu o Občance - nechci o vás vědět, kde bydlíte, kolik vám je apod. - jen vaše herní výkony, mezi které patří i případné přejmenovávání postav, ať vím, s kým máme tu čest. Je to tu džungle a někteří se i tak chovají.

V případě umožnění přejmenování bych se nebál jít dál = když chce hráč získat NOVOU IDENTITU (nick), tak ať si taky zapracuje na NOVÉM ŽIVOTĚ a určitě by to případné přejmenování bylo s nějakým postihem (ztráta CB jak navrhuje LOCO30 atd.).

PS:
Spoiler:
já sám mám blbý nick. Nějaká lama z Koreje, co prý naprogramovala Metin2 a co provozuje společnost se stejným jménem, se taky jmenuje YMIR, což mi čas od času někdo místní připomene. Sice se bráním, že jsem o tom nevěděl a že můj YMIR je ze Severské mytologie - ale vysvětlujte tady někomu něco. Zároveň mám dropera s nickem Heimdall - "Strážce Brány" taky ze Severské mytologie a čas od času přemýšlím, že pro vlastní klid duše bych zažádal o přejmenování (prohození nicků)... ale na co? Jako YMIR jsem měl tu "čest" se ve hře setkat bohužel i s lidmi, co si nechtějí hrát - a jsem rád, že ty setkání mám za sebou. Jako Heimdall bych bohužel musel ty setkání nejspíš zase opakovat a to se mi nechce. Budu rád, že i když jako YMIR, budu pro tuhle komunitu čitelnější - a zároveń budu rád, když tahle komunita díky NEPŘEJMENOVÁVÁNÍ bude čitelnější i pro mě. :idea:
ObrázekYMIRObrázekObrázekObrázekObrázekObrázekObrázekObrázekObrázek
+200k min.
Chunjo
ReLions
141
6P
full
P
P
P
Meripa

BasoN
Lv.8
Lv.8
Dal poděkování: 10 poděkování
Dostal poděkování: 9 poděkování

Příspěvek od BasoN » sob 01. zář 2012 0:30:33

Za mě určitě pro :up:
Změnit jméno postavy ať už z jakéhokoliv důvodu, no proč ne?
Některé jména postav jsou opravdu hrozný.
Nenapadá mě jediný důvod proč ne.
Do IS přidat ke kouzlu změny ještě kouzlo oslovení za 75 SD a tradá.
Ať si mění kdo chce co chce "samozřejmě v mezích slušnosti"
Počet změn stejný jako je počet přestupů a řešit nějakou listinu
nebo seznam předešlých majitelů postavy??? Nesmysl.
To by bylo trochu pozdě po několika měsících fungujícího HM.
Možná... ale jenom možná odlišit barevně nové jméno postavy.
I když.... k čemu.
Když kámoš prodá postavu tak mi o tom "kámoš" určitě řekne.
Takže nemůžu nikomu naletět.

Ahoj.
Obrázek

Ghibli
Lv.24
Lv.24
Dal poděkování: 506 poděkování
Dostal poděkování: 582 poděkování

Příspěvek od Ghibli » sob 01. zář 2012 0:45:09

BasoN - až časem zjistíš, že ve hře není každý tvůj kámoš a tyhle "typy lidí" se ti dokonce začnou cpát do cechu nebo ti jako něco "prodávat", tak pochopíš "ten nesmysl" o nějaké nepřenosné identitě. I když jsme malá komunita, tak přesto v téhle hře všichni hledáme něco jiného a ne každý hledá, to co já nebo ty. Pohodu, klid, zábavu a odreagování. ;)

Saggi - ještě mě napadla maličkost = jak to bude s nickem, kterého bych se případným přejmenování zbavil? Ten bude volně k dispozici a nebo má trvalou blokaci :?:
ObrázekYMIRObrázekObrázekObrázekObrázekObrázekObrázekObrázekObrázek
+200k min.
Chunjo
ReLions
141
6P
full
P
P
P
Meripa

Saggitarius
Game Administrator
Game Administrator
Dal poděkování: 8 poděkování
Dostal poděkování: 2825 poděkování

Příspěvek od Saggitarius » sob 01. zář 2012 0:48:41

Na uvod pochvala, zadne hadky, jen argumenty, super :)

Tak a po 7mi strankach vidite presne jak na tom tym je :)
Stejnou situaci totiz takto resime i se stejnyma argumentama, ktere zde jsou.

Pro upresneni, tymu by se prace nepridala (uz ted je seznam prejmenovanych postav pro tym k nahlednuti).

Jen to shrnu pro tento "den".

Po nakupu pres HM ? Nema smysl, protoze si koupim svuj ucet a je to "v trapu".
Urcite by nebylo prejmenovani "zdarma". Ale muselo by to byt tak, aby to vyuzil jen ten, kdo o postavu skutecne stoji.

Ted trochu na odlehceni neco.
Datadisk nestoji jen na tomhle :)
To by se davno vydal a tahle "prkotina" by se resila pozdeji.
To ze prijde nova mapa je pouze spiska ledovce. nebot na ni je mimo jine navazan "vehlas" postavy, ktery se poji na druhy set hodnosti. Nicmene aby to nebylo tak chude, tak se vehlas zapracoval tak, aby jim byly "postihnuty" masy hracu. A mel tedy hromadne vyuziti. Dale bylo nutno z duvodu "nedostatecne kapacity" upravit a zjednodusit system vylepsovani. Pro mensi (zacinajici hrace) levely to bude v praxi znamenat mene narocne vylepsovani vybavy.
Dale bylo nutno myslet na "budoucnost" a tak se veskere upravy dimenzuji tak, aby se nemuselo dale nektere veci znovu upravovat.
Kdyz reknu, ze se "sahlo" na minimalne 30 - 40% skriptu hry a predelala se cast dat herniho klienta tak se neprehani.
Brzy jiz nabehnout nase soucasna TGM na ostry provoz GM, kdy pocitame s rozhybanim se i na poli eventu tak, aby jste se meli opet jak zabavit.
A jedno mohu rict, ze po spusteni datadisku budou prichazet do hry nove veci casteji.
Dnes oficialne skoncily detem a nactiletym prazdniny, coz je nejvyssi cas mimo zasednuti do skolnich lavic se i vice odreagovat od skolniho stereotypu a stresu z kantoru.
:)
[GA]Saggi
Ekura tým

Pokud máte nějaký problém, kontaktujte nás na http://www.ekura.cz/herni_ucet/support

myketison
Lv.20
Lv.20
Dal poděkování: 67 poděkování
Dostal poděkování: 61 poděkování

Příspěvek od myketison » sob 01. zář 2012 0:54:26

Jsem PRO
Ale třeba ve statistikach by musel mít kazdý hráč nějakou tu kartu nevim jak to nazvat :D
Dejme tomu klikneš na muj nic ve statistikach a zobrazi se.
1)Nově pojmenovaná postava...Př:MikeTyson
2)Staře pojmenovaná postava...Př:myketison
Ale to se bude muset ještě nějak promislet :-)

E:ale bylo by dobré aby nám zustal starej nick zase za nějakou častku změnit z5 takze na 1 postavě by bylo mozne změnit nick 1 za celou dobu hraní na tom učtě.
Naposledy upravil(a) myketison dne sob 01. zář 2012 1:03:34, celkem upraveno 1 x.
myketison lvl 150 War aura Full bio , zručnost P , karma P,Herbařko P (hl.postava)

Mykebuff lvl 150 šamanka drak (bufka)

lronMaiden lvl 140 BM sura full bio

MykeDagger lvl 145 dýkař full bio , karma P

MykeHealer lvl 130 Healer

PowerMyke lvl 80 BM bio (kerindor)

Rok
Lv.20
Lv.20
Dal poděkování: 24 poděkování
Dostal poděkování: 78 poděkování

Příspěvek od Rok » sob 01. zář 2012 1:01:13

přidám další postřeh:

ono je vlastně uplně jedno jestli se bude dát změnit jméno nebo ne (kromě estetického vzhledu) díky HM a i prodejem účtu mimo sindicate se stejně změní uživatel bez jákékoliv informace pro obyčejneho hráče

tak co je vlastně horší ? ;)

pro mě stále platí pravidlo důvěřuj ale prověřuj :)
oo

Zamčeno

• You do not have permission to post in chat.
@ MastnyRozek « stř 7:44 pm »
@Narsi,  Aha dobře, děkuji :)
@ Narsi « stř 7:43 pm »
Zdravím, je prázdná jen pokud neprobíhá zrovna žádný vstup.
@ MastnyRozek « stř 7:41 pm »
@Mionix,  Ahoj na vývěsní tabuli ve městě po zvolení možnosti vstup do ugorohu se objevuje pouze prázdná tabulka https://i.imgur.com/f1lsa1D.png
@ Mionix « stř 5:46 pm »
@Suko201,  "Systém registrace k říši: Po vyhlášení bojů o vstup, které bude probíhat každé 4 hodiny, jakýkoliv vstup do hry či teleport bude znamenat zaregistrování daného PCID k určité říši. Do bojů i do následného vstupu budeme muset bojovat za danou říši. Změna možná není. Pro každý jednotlivý boj o vstup však můžete využít libovolnou říši. Do bojů se vstupuje od správce bitev."
@ Suko201 « stř 5:04 pm »
Takže ty časy jsou Teda 8:10 12:10 16:10 a 20:10?
@ Narsi « stř 4:09 pm »
V 16:10
@ TomasFoxx « stř 4:05 pm »
nema ted bejt dalsi boj o ugoroth?
@ TomasFoxx « stř 1:50 pm »
jo a 666 kosti odevzdat mi přijde jako extrémní přepal
@ Suko201 « stř 1:03 pm »
Narsi píše: Ty časy byly obdobně i u zabíjení se u májek. Jen se změnilo prostředí v kterém boje probíhají a mapa byla záměrně zvolena, kvůli vzpomínkám na staré časy.
aha, tak to si asi pamatuji špatně, dobře. Díky :-D
@ Narsi « stř 1:02 pm »
Ty časy byly obdobně i u zabíjení se u májek. Jen se změnilo prostředí v kterém boje probíhají a mapa byla záměrně zvolena, kvůli vzpomínkám na staré časy.
@ Suko201 « stř 12:58 pm »
Mě by zajímalo, kdo jako vymyslel ty časy těch válek. Však to normální pracující člověk, co má aspoň trochu i život tam venku, nemůže stihnout. Max tak jeden ten čas a to je dobrá bída. Bylo by dobré to doupravit.
@ TomasFoxx « stř 12:44 pm »
u tech kosti musi byt jmeno dyl, realne jsem ted v zamasku jen behal kolem zlute a cervene a kradl jim to ze zeme
@ Mionix « stř 12:41 pm »
@Valkaryan,  budou. Vyčkejte prosím do zítra.
@ Vydesenej « stř 12:40 pm »
Já teda čekal že to bude 15min jedna 15min druha 15min 3 a dál :D a ne že dropnu všechny naráz ale ok no
@ Relly « stř 12:30 pm »
@TomasFoxx,  To je záměr. Vracíme se do starých časů.
@ TomasFoxx « stř 12:25 pm »
a ent je prej nejakej buglej, ze ukazuje chx
@ TomasFoxx « stř 12:24 pm »
1v1 poust ch3
@ TomasFoxx « stř 12:24 pm »
@Vydesenej,  tak pod
@ Narsi « stř 12:21 pm »
Zdravím, je to v řešení. Děkujeme za trpělivost.
@ Vydesenej « stř 12:03 pm »
Tak já tě tímto vyhlašuju
@ TomasFoxx « stř 12:01 pm »
nefunguje vam vyhlaseni boha, tu cekame zbytecne
@ Valkaryan « stř 10:07 am »
Kdy budou v prodeji kloubouky?
@ Mionix « stř 7:39 am »
@Nonepovideeej,  Nejdou, jediné co jdou jsou z truhel. Ty co jsou z kalendáře se nově nastavovali neprodejné. Aby si nedělali hráči 100vky účtů a pak to neprodávali.
@ Vydesenej « stř 7:00 am »
Díky že jste udělali nějaký zajimavý vstup do Ugorohu a není to zas to stejné :)
@ Nonepovideeej « úte 11:38 pm »
Může mi někdo říct, proč nejdou dát do shopu zahradnická povolení z eventu a ani s nimi obchodovat? :(
@ Vydesenej « úte 5:47 pm »
Se to dostane ta údržba až na čtvrtek možná
@ gagefranjo « úte 4:11 pm »
Přicházejí velký změny (korektury)
@ Hakan « úte 12:53 pm »
To posouvání údržby je fakt parádní :lol:
@ Nonepovideeej « čtv 8:55 pm »
@Mionix,  Krásná práce :)
@ Mionix « čtv 6:57 pm »
@Nonepovideeej,  proto jsem to psal. GA byl tak šikovný, že to dokázal opravit bez údržby. :-)
@ Nonepovideeej « čtv 4:35 pm »
Mně se meteory dneska už spawnují celý den normálně :)
@ Mionix « čtv 7:48 am »
Tak chyba se spawnem meteorů snad opravena. Vyzkoušejte.
@ kovardominik « stř 9:55 pm »
když tu máme soutěž ke dni tance, všimnul si někdo že není ani jeden tanec při kterém by si postava s mečem v ruce neusekla hlavu a všechny ostatní části těla (kdyby to šlo samozřejmě)?
@ Mionix « stř 7:31 pm »
Ráno bude chviličková mimořádná údržba kvůli spawnu meteorů. Omlouváme se, GA hledá chybu.
@ Mionix « stř 6:00 pm »
@Nonepovideeej:up: děkuji
@ Nonepovideeej « stř 5:39 pm »
Ty meteory nejdou spawnout vůbec nikde, kde se normálně dají spawnout a eventové prémko mi taky nefunguje celý den..
@ Mionix « stř 4:52 pm »
@reeenda,  on sám z nedostupného místa zmizí a objeví se jinde, do toho sahat GM nesmí
@ reeenda « stř 4:46 pm »
245/361
@ reeenda « stř 4:29 pm »
Země obrů, kousek od vstupu
@ Mionix « stř 4:27 pm »
@marexanax,  mohu vědět, kde na jaké mapě?
@ reeenda « stř 4:15 pm »
Když konečně najdu čtyřlístek, tak mi nejde zvednou :( a to už je třetí
@ Suko201 « stř 12:07 pm »
marexanax píše: Nejde spawnovat meteory těžké ani bažiny, pravděpodobně žádné
lol, jak se tohle může stát, to mi je opravdu záhadou.
@ marexanax « stř 9:40 am »
Nejde spawnovat meteory těžké ani bažiny, pravděpodobně žádné
@ Vydesenej « stř 7:22 am »
Z technických důvodů bude provedena údržba v čase od 7:30 do 8:00 :D a hra už nejede v 7:00 AU
@ TomasFoxx « úte 11:21 pm »
@Mionix,  jojo ona už mi psala, že po nějaky době pak zmizel, ale nevěděl jsem jestli jsi to byl ty, nebo samo :D každopádně ten ticket tam asi furt je, kdybyste ji chtěli dát náhradu 3:)
@ Mionix « úte 5:28 pm »
@TomasFoxx,  tak že, je to systémem ošetřené, nebudu psát jak, ale nedostupný zmizí sám.
@ qSTRoNgMANp « úte 12:53 pm »
Na to, že Vás tam je 5 a pů, tak se chováte, jak korporát o 500 zaměstnancích. :D
@ Mionix « pon 7:12 pm »
@TomasFoxx,  Je tu zásadní problém. Netuším, co by to udělalo, také se může stát, že se další již nebude spawnovat. A pokud mi to GA nepovolí, tak nemohu.
@ TomasFoxx « ned 10:06 pm »
@Mionix,  mohl bys prosim ticket 94300? jde jen o bugnuty ctyrlistek, tak at muzem hledat dal
@ Mionix « sob 5:34 pm »
Tak že pro info, ti co mi poslali do SZ jméno postavy, tak je quest údajně opraven a můžete jít za Handu UP
@ Mionix « sob 4:59 pm »
Prosím do SZ o dodání jmen postav, kde vám nejde nový věneček. Saggi nahradí.
@ Borda91 « sob 2:11 pm »
Už má někdo ten suvenýr? :D
@ cleo « sob 1:14 pm »
@Nonepovideeej,  ono to prý nejde ani těm co ho ještě nedělali
@ Nonepovideeej « sob 11:47 am »
Pravděpodobně to nejde nám, kteří měli rozdělaný úkol v Dongji, ostatním to šlo, tak nevím..
@ cleo « sob 10:52 am »
@Mionix,  těm co díky předčasnému ukončení eventu se při pokusu o port do dongji rozklikl věneček (a dostali vip) nejde udělat nový, koukněte na to prosím
@ Nonepovideeej « sob 10:46 am »
Mám Smetánku, Sam-zi, Rododendron, Kakikvět, Šeřík a Broskvový květ a nic no, tak nevím :/
@ MrDzenda « sob 10:40 am »
Mě už vyrábí věneček. Odevzdáváš správné? (Houby Tue, Kořen Gango, Datle, "Bodlák" nebere)
@ Nonepovideeej « sob 10:05 am »
Bylinky nejdou stále odevzdat :( Alespoň mně teda..
@ TomasFoxx « sob 9:42 am »
Vydesenej píše: Hlavně už nevypínat :D kdo furt má zapínat ty stánky
:D
@ MrDzenda « sob 9:40 am »
Údržba?

Who is chatting