Volba přejmenování postav

Všeobecná diskuze ohledně dění ve hře.
Pravidla fóra
• Pokud máte otázku, která se týká určité postavy, použijte sekci o herních postavách.
• Pokud je Váš dotaz směřován na konkrétní mapu, využijte sekci o herních lokacích.
Zamčeno

Chtěli by jste možnost změnit si jméno?

Ano.
74
70%
Ne.
26
25%
Je mi to jedno.
5
5%

Celkem hlasů: 105

SkillWarrior
Lv.15
Lv.15
Dal poděkování: 49 poděkování
Dostal poděkování: 15 poděkování

Re: Volba přejmenování postav

Příspěvek od SkillWarrior » sob 01. zář 2012 8:46:02

PROTI jednoznačne. Podľa mna je to blbosť, nech si da hráč meno už nazačiatku take ake chce a nech to už nemení... :down: :-:

Teensaver
Lv.28
Lv.28
Dal poděkování: 265 poděkování
Dostal poděkování: 149 poděkování

Příspěvek od Teensaver » sob 01. zář 2012 8:50:23

Saggitarius píše:Na uvod pochvala, zadne hadky, jen argumenty, super :)

Tak a po 7mi strankach vidite presne jak na tom tym je :)
Stejnou situaci totiz takto resime i se stejnyma argumentama, ktere zde jsou.

Pro upresneni, tymu by se prace nepridala (uz ted je seznam prejmenovanych postav pro tym k nahlednuti).

Jen to shrnu pro tento "den".

Po nakupu pres HM ? Nema smysl, protoze si koupim svuj ucet a je to "v trapu".
Urcite by nebylo prejmenovani "zdarma". Ale muselo by to byt tak, aby to vyuzil jen ten, kdo o postavu skutecne stoji.

Ted trochu na odlehceni neco.
Datadisk nestoji jen na tomhle :)
To by se davno vydal a tahle "prkotina" by se resila pozdeji.
To ze prijde nova mapa je pouze spiska ledovce. nebot na ni je mimo jine navazan "vehlas" postavy, ktery se poji na druhy set hodnosti. Nicmene aby to nebylo tak chude, tak se vehlas zapracoval tak, aby jim byly "postihnuty" masy hracu. A mel tedy hromadne vyuziti. Dale bylo nutno z duvodu "nedostatecne kapacity" upravit a zjednodusit system vylepsovani. Pro mensi (zacinajici hrace) levely to bude v praxi znamenat mene narocne vylepsovani vybavy.
Dale bylo nutno myslet na "budoucnost" a tak se veskere upravy dimenzuji tak, aby se nemuselo dale nektere veci znovu upravovat.
Kdyz reknu, ze se "sahlo" na minimalne 30 - 40% skriptu hry a predelala se cast dat herniho klienta tak se neprehani.
Brzy jiz nabehnout nase soucasna TGM na ostry provoz GM, kdy pocitame s rozhybanim se i na poli eventu tak, aby jste se meli opet jak zabavit.
A jedno mohu rict, ze po spusteni datadisku budou prichazet do hry nove veci casteji.
Dnes oficialne skoncily detem a nactiletym prazdniny, coz je nejvyssi cas mimo zasednuti do skolnich lavic se i vice odreagovat od skolniho stereotypu a stresu z kantoru.
:)

Co bylo myšleno tim vylepšováním? Zvednuta procenta na věci malých levelů/výbava +9 hned při začatí hry nebo že malé levely budou klidne vylepšovat napr. zdobené náušnice s větším %?
Spoiler:
já jsem taky zatim "jen" dítě a užívám si toho :inlove:
.. Ja jsem furt pro PRO (jak jsem již psal) zmenu jména, dož mě totiž štve chování hráčů na moji osobu .. stačí přijít večer a jak napíšu neco do chatu tak je z toho hned .. x_x .. nebo jindy a jinde kde je víc lidí(napr. námko)..
Spoiler:
asi se chtějí zviditelnit tak me provokujou)

materazzi
Lv.5
Lv.5
Dostal poděkování: 1 poděkování

Příspěvek od materazzi » sob 01. zář 2012 9:38:08

Už to tady padlo jsem pro pro změnu jména, ale jen při zakoupení postavy v HM a to ihned při koupi, jelikož je prodej postav podporován přes tuhle volbu měla by být možnost změna nicku. Udám případ nedávnou jsem koupil účet a nestačil jsem se divit kolik mi psalo lidí nadávky o ukradení věcí ( Byly to desítky), tahle možnost by tedy hodně pomohla, příplatek by mohl být třeba nějakých 100 mega, což není nějak moc, ale hráč by měl mít tuhle možnost, když už na postavě začíná a nemá ani ponětí kdo na ní hrál a co udělal předešlý majitel. Bohužel nevím jak by se dali vyřešit ti co už si účet zakoupili přes HM a tuhle možnost by neměli, bohužel by asi měli smůlu jako já.

Ono já bych zásadně nebyl proti aby se dal nick změnit kdykoliv, ale byt to jen 1 + poplatek větší než při koupi v HM. Nejčastější důvod k proti je s tím, že by to byl ráj pro zloděje to se mi moc nezdá, dotyčný by si sice po krádeži , či jiné trestné činnosti :D mohl změnit nick, ale myslím si že by určitě neměl být nějaký velký problém pro vedení tuhle změnu dohledat. Kdyby byla dohledatelná pro vedení tak jsem určitě pro i pro tuto možnost.
E: Ještě dodám aby změna jména byla možná až od lvlu řekněme 85+ kvůli těm krádežím. Což by v kombinaci s max 1 změnou nicku + dohledáním nicku + poplatkem třeba 300 kk, odradilo většinu zlodějů.
Give a man a gun and he can rob a bank. Give a man a bank and he can rob the world.

Fencer
Lv.14
Lv.14
Dal poděkování: 5 poděkování
Dostal poděkování: 6 poděkování

Příspěvek od Fencer » sob 01. zář 2012 9:38:37

jednoznacne pro :up: mam postavu kterou sem nevymyslel ja a chci si ji nechat ale rad bych si zmenil jmeno protoze mi stale nekdo pise ci sem to ja a pod. a taky to jmeno se mi nelibi ;-) kamarad s kterym sem vymenil tu postavu a vlastni ted Fencer1 kdysi moje postava by si taky rad zmenil jmeno ;-) a oba postavy nikdy nekradly takze jakoliv se zhodnete ja chci tu zmenu urcite ;-) i kdyz chcete zabranit zlodejickum aby se schovaly pod jine jmena, kradezim tak nezabranite ;-) vzdy se najde nekdo kdo bazi po penezych a bude krast porat ;-)

omlouvam se za pravopis ale pisu z mobilu a narychlo ;-)

s pozdravem Fencer ;-)
Naposledy upravil(a) Fencer dne sob 01. zář 2012 9:58:58, celkem upraveno 1 x.

jorici
Lv.16
Lv.16
Dal poděkování: 12 poděkování
Dostal poděkování: 2 poděkování

Příspěvek od jorici » sob 01. zář 2012 9:49:14

moc necital reakace od hracu ale mam takovi napad keby sa dalo zmenit nazov postavov tak by som dal ak sa da nad hlavov daku znacku ze bolo zmenene meno postavi a zraroven na vebe alebo na foru nieco ako zonam hracov tam by bolo nove meno a stare aby sa zlodeji ne mohli tak schovat + zvihladanim hracov v hre.

Chyu
Lv.39
Lv.39
Dal poděkování: 2969 poděkování
Dostal poděkování: 1179 poděkování

Příspěvek od Chyu » sob 01. zář 2012 10:03:59

Zdravím, já jsem pro, ale muselo by to obnášet nějaké podmínky, asi nejlepší které mě napadly jsou:
- Minimální level pro přejmenovaní postavy 75 (tak jako při zakládání cechu)
- Minimální počet odehraných minut 35.000, což nebude problém, můžete se přesvědčit zde.
- 100.000.000 Yang

Dále by ale by se ale ke změně jména postavy muselo potřebovat heslo, které by jste si zvolili u NPC které jméno změní (pokud si ho na začátku nenavolíte, je to váše :-: ), to je můj názor, a nechám jen na týmu jestli si s něho něco vezmou nebo ne :).

kamosvsech
Lv.19
Lv.19
Dal poděkování: 13 poděkování
Dostal poděkování: 75 poděkování

Příspěvek od kamosvsech » sob 01. zář 2012 10:10:40

Zdá se mi to, nebo každej píše, že to má bejt zrovna o toho lvlu, co už má za sebou? Ať je to možný od 132lvl a pro buffku od 125.

kado
Lv.39
Lv.39
Dal poděkování: 83 poděkování
Dostal poděkování: 178 poděkování

Příspěvek od kado » sob 01. zář 2012 10:31:06

Pro
ale islo by to iba 1-2x za rok
a mohlo by sa to dat u neakeho NPC za x kk yangov
Lidi, s blbejma nikdy nediskutujte. Jednak je to ztráta času a jednak jim prokazujete laskavost, že je vůbec berete na vědomí. Jan Werich
© kado 2014
We are workout

Fencer
Lv.14
Lv.14
Dal poděkování: 5 poděkování
Dostal poděkování: 6 poděkování

Příspěvek od Fencer » sob 01. zář 2012 10:43:38

jak tak čtu tak většinou jsou proti hráči co mají dobré jméno nebo už nehrajou vůbec ;-) tim pádem mysli jen sami na sebe a hledají každou možnou chybu co odvrátí možnost změnu jména ;-) kdyby měli i oni blbé jméno nebyly by tak proti že ? ;-) já si myslim že pro ty co mají jméno ktere si nevymysleli nebo se jim nelíbí tak by se to mohlo uskutečnit ;-)

Teensaver
Lv.28
Lv.28
Dal poděkování: 265 poděkování
Dostal poděkování: 149 poděkování

Příspěvek od Teensaver » sob 01. zář 2012 11:09:23

Chyumgo1 píše:Zdravím, já jsem pro, ale muselo by to obnášet nějaké podmínky, asi nejlepší které mě napadly jsou:
- Minimální level pro přejmenovaní postavy 75 (tak jako při zakládání cechu)
- Minimální počet odehraných minut 35.000, což nebude problém, můžete se přesvědčit zde.
- 100.000.000 Yang

Dále by ale by se ale ke změně jména postavy muselo potřebovat heslo, které by jste si zvolili u NPC které jméno změní (pokud si ho na začátku nenavolíte, je to váše :-: ), to je můj názor, a nechám jen na týmu jestli si s něho něco vezmou nebo ne :).

100% Souhlasím s tvojim navrhem(ne že bys to potřeboval jen konstatuju) .. ale level dát nad 100 -110 .. přecijen lv 75 si udelaš za 1-3 dny bez pořádné výbavy.. s pořádnou výbavou do nekolika hodin. Ano všiml sem si tech 35k minut ale nekteří lidé maji ty postavy napr. do keri a tam stráví i nad 50k minut a to by byly zbytečné změny jmen a zbytečne by dostával server nebo log nebo jak to je (nejsem technicky zdatnej) zabrat.

Edit: K tomu tvojemu příspěvku podtimhle :D .. já bych si to jmeno určite zmenil. tomu věř :D i za cenu miliard.. :D
Naposledy upravil(a) Teensaver dne sob 01. zář 2012 11:18:08, celkem upraveno 1 x.

Zamčeno

• You do not have permission to post in chat.
@ Suko201 « čtv 5:10 pm »
diver píše:
Suko201 píše:
diver píše: Ahoj, takový dotaz, to opravdu nikomu nevadí tma v Ugorohu? Před lety tam bylo normálně vidět, teď člověk vidí sotva před sebe.
tma je pořád stejná, ale drop košťat je mnohem těžší.
Na youtube na starších videií takový tma není :-)
yes tak na starších videích je to zorne pole mnohem menší.. Ale takto černě je to už minimálně druhým rokem. Bohužel
@ TomasFoxx « čtv 4:05 pm »
taková kontrolni otazka, nez mi zacne srotovat mozek s tajnym ukolem, urcite byly pridane 2 nove hodnosti? my totiz vidime jen jednu
@ diver « čtv 3:34 pm »
Suko201 píše:
diver píše: Ahoj, takový dotaz, to opravdu nikomu nevadí tma v Ugorohu? Před lety tam bylo normálně vidět, teď člověk vidí sotva před sebe.
Na youtube na starších videií takový tma není :-)
@ Suko201 « čtv 3:07 pm »
@ diver « čtv 2:01 pm »
Ahoj, takový dotaz, to opravdu nikomu nevadí tma v Ugorohu? Před lety tam bylo normálně vidět, teď člověk vidí sotva před sebe.
@ Suko201 « čtv 11:21 am »
Mionix píše: @Suko201,  "Systém registrace k říši: Po vyhlášení bojů o vstup, které bude probíhat každé 4 hodiny, jakýkoliv vstup do hry či teleport bude znamenat zaregistrování daného PCID k určité říši. Do bojů i do následného vstupu budeme muset bojovat za danou říši. Změna možná není. Pro každý jednotlivý boj o vstup však můžete využít libovolnou říši. Do bojů se vstupuje od správce bitev."
ok, takže když to včera začalo ve 12, tak od toho času každé 4h bude boj až do konce eventu, chápu už správně? Nevím, kde sem předtím četl že 4x denně :’D
@ neasy « čtv 9:59 am »
:heart:
@ VOJTTANOOO « čtv 9:46 am »
@neasy uz to bezi :D
@ neasy « čtv 9:41 am »
tak napiste az to půjde :fight:
@ p4tresss « čtv 9:39 am »
dneska by to šlo :D
@ VOJTTANOOO « čtv 9:34 am »
no jasneee v poho :-) :D
@ neasy « čtv 9:32 am »
taky dobry dneska se budu poflakovat a hrat s vami ju
@ p4tresss « čtv 9:31 am »
konečne trochu oddych od prace
@ VOJTTANOOO « čtv 9:31 am »
joooo jde to :-) a co ty ? :D
@ neasy « čtv 9:31 am »
je to tak
@ p4tresss « čtv 9:30 am »
Sviatočne :D
@ neasy « čtv 9:30 am »
a jak se mate?
@ p4tresss « čtv 9:29 am »
Ako dlho bude údržba prosim ? :D
@ VOJTTANOOO « čtv 9:25 am »
ahoj, predpokladany konec udrzby ? :D
@ TomasFoxx « čtv 9:23 am »
@neasy,  čaaau kamo
@ neasy « čtv 9:17 am »
CUS CUS
@ Vydesenej « čtv 9:06 am »
hh a stánky zas dole :(
@ Hakan « stř 11:44 pm »
TomasFoxx píše: jo a 666 kosti odevzdat mi přijde jako extrémní přepal
To máš na další roky, aby se nemuselo vymýšlet nic dalšího
@ MastnyRozek « stř 7:44 pm »
@Narsi,  Aha dobře, děkuji :)
@ Narsi « stř 7:43 pm »
Zdravím, je prázdná jen pokud neprobíhá zrovna žádný vstup.
@ MastnyRozek « stř 7:41 pm »
@Mionix,  Ahoj na vývěsní tabuli ve městě po zvolení možnosti vstup do ugorohu se objevuje pouze prázdná tabulka https://i.imgur.com/f1lsa1D.png
@ Mionix « stř 5:46 pm »
@Suko201,  "Systém registrace k říši: Po vyhlášení bojů o vstup, které bude probíhat každé 4 hodiny, jakýkoliv vstup do hry či teleport bude znamenat zaregistrování daného PCID k určité říši. Do bojů i do následného vstupu budeme muset bojovat za danou říši. Změna možná není. Pro každý jednotlivý boj o vstup však můžete využít libovolnou říši. Do bojů se vstupuje od správce bitev."
@ Suko201 « stř 5:04 pm »
Takže ty časy jsou Teda 8:10 12:10 16:10 a 20:10?
@ Narsi « stř 4:09 pm »
V 16:10
@ TomasFoxx « stř 4:05 pm »
nema ted bejt dalsi boj o ugoroth?
@ TomasFoxx « stř 1:50 pm »
jo a 666 kosti odevzdat mi přijde jako extrémní přepal
@ Suko201 « stř 1:03 pm »
Narsi píše: Ty časy byly obdobně i u zabíjení se u májek. Jen se změnilo prostředí v kterém boje probíhají a mapa byla záměrně zvolena, kvůli vzpomínkám na staré časy.
aha, tak to si asi pamatuji špatně, dobře. Díky :-D
@ Narsi « stř 1:02 pm »
Ty časy byly obdobně i u zabíjení se u májek. Jen se změnilo prostředí v kterém boje probíhají a mapa byla záměrně zvolena, kvůli vzpomínkám na staré časy.
@ Suko201 « stř 12:58 pm »
Mě by zajímalo, kdo jako vymyslel ty časy těch válek. Však to normální pracující člověk, co má aspoň trochu i život tam venku, nemůže stihnout. Max tak jeden ten čas a to je dobrá bída. Bylo by dobré to doupravit.
@ TomasFoxx « stř 12:44 pm »
u tech kosti musi byt jmeno dyl, realne jsem ted v zamasku jen behal kolem zlute a cervene a kradl jim to ze zeme
@ Mionix « stř 12:41 pm »
@Valkaryan,  budou. Vyčkejte prosím do zítra.
@ Vydesenej « stř 12:40 pm »
Já teda čekal že to bude 15min jedna 15min druha 15min 3 a dál :D a ne že dropnu všechny naráz ale ok no
@ Relly « stř 12:30 pm »
@TomasFoxx,  To je záměr. Vracíme se do starých časů.
@ TomasFoxx « stř 12:25 pm »
a ent je prej nejakej buglej, ze ukazuje chx
@ TomasFoxx « stř 12:24 pm »
1v1 poust ch3
@ TomasFoxx « stř 12:24 pm »
@Vydesenej,  tak pod
@ Narsi « stř 12:21 pm »
Zdravím, je to v řešení. Děkujeme za trpělivost.
@ Vydesenej « stř 12:03 pm »
Tak já tě tímto vyhlašuju
@ TomasFoxx « stř 12:01 pm »
nefunguje vam vyhlaseni boha, tu cekame zbytecne
@ Valkaryan « stř 10:07 am »
Kdy budou v prodeji kloubouky?
@ Mionix « stř 7:39 am »
@Nonepovideeej,  Nejdou, jediné co jdou jsou z truhel. Ty co jsou z kalendáře se nově nastavovali neprodejné. Aby si nedělali hráči 100vky účtů a pak to neprodávali.
@ Vydesenej « stř 7:00 am »
Díky že jste udělali nějaký zajimavý vstup do Ugorohu a není to zas to stejné :)
@ Nonepovideeej « úte 11:38 pm »
Může mi někdo říct, proč nejdou dát do shopu zahradnická povolení z eventu a ani s nimi obchodovat? :(
@ Vydesenej « úte 5:47 pm »
Se to dostane ta údržba až na čtvrtek možná
@ gagefranjo « úte 4:11 pm »
Přicházejí velký změny (korektury)
@ Hakan « úte 12:53 pm »
To posouvání údržby je fakt parádní :lol:
@ Nonepovideeej « čtv 8:55 pm »
@Mionix,  Krásná práce :)
@ Mionix « čtv 6:57 pm »
@Nonepovideeej,  proto jsem to psal. GA byl tak šikovný, že to dokázal opravit bez údržby. :-)
@ Nonepovideeej « čtv 4:35 pm »
Mně se meteory dneska už spawnují celý den normálně :)
@ Mionix « čtv 7:48 am »
Tak chyba se spawnem meteorů snad opravena. Vyzkoušejte.
@ kovardominik « stř 9:55 pm »
když tu máme soutěž ke dni tance, všimnul si někdo že není ani jeden tanec při kterém by si postava s mečem v ruce neusekla hlavu a všechny ostatní části těla (kdyby to šlo samozřejmě)?
@ Mionix « stř 7:31 pm »
Ráno bude chviličková mimořádná údržba kvůli spawnu meteorů. Omlouváme se, GA hledá chybu.
@ Mionix « stř 6:00 pm »
@Nonepovideeej:up: děkuji
@ Nonepovideeej « stř 5:39 pm »
Ty meteory nejdou spawnout vůbec nikde, kde se normálně dají spawnout a eventové prémko mi taky nefunguje celý den..
@ Mionix « stř 4:52 pm »
@reeenda,  on sám z nedostupného místa zmizí a objeví se jinde, do toho sahat GM nesmí

Who is chatting

offline Fogru 
offline Mionix