Volba přejmenování postav
Pravidla fóra
• Pokud máte otázku, která se týká určité postavy, použijte sekci o herních postavách.
• Pokud je Váš dotaz směřován na konkrétní mapu, využijte sekci o herních lokacích.
• Pokud máte otázku, která se týká určité postavy, použijte sekci o herních postavách.
• Pokud je Váš dotaz směřován na konkrétní mapu, využijte sekci o herních lokacích.
- Scorpio
- Lv.5
- Dal poděkování: 28 poděkování
- Dostal poděkování: 6 poděkování
Re: Volba přejmenování postav
Pro, ale jen jednou za rok pro jednu postavu.
Taky by se k tomu hodila nová sekce na foru s výpisem provedených změn jmen.
Dále bych spíš než nějáký poplatek zavedl časově náročný úkol.
Zařídit to tak, aby si potřebné věci musely získat sami a né je koupit.
Buďto něco s těžbou (body na krumpáči, nakopat aspoň 2000 od spuštění úkolu po přejmenování by zmizely) nebo rybařením(odevzdávat živé ryby nějákého druhu, málokdo prodává živé), aby úkol mohly dělat i nízké levely.
Taky by se k tomu hodila nová sekce na foru s výpisem provedených změn jmen.
Dále bych spíš než nějáký poplatek zavedl časově náročný úkol.
Zařídit to tak, aby si potřebné věci musely získat sami a né je koupit.
Buďto něco s těžbou (body na krumpáči, nakopat aspoň 2000 od spuštění úkolu po přejmenování by zmizely) nebo rybařením(odevzdávat živé ryby nějákého druhu, málokdo prodává živé), aby úkol mohly dělat i nízké levely.
Neni důležité vyhrát, ale nasrat toho, kdo vás porazil
Co tě nezabije, to se tě pokusí zabít znovu
Hlavou zeď neprorazíš, ale přijdeš na zajímavé myšlenky
I pád na držku je pohyb dopředu
Co tě nezabije, to se tě pokusí zabít znovu
Hlavou zeď neprorazíš, ale přijdeš na zajímavé myšlenky
I pád na držku je pohyb dopředu
- Pufas
- Lv.15
- Dal poděkování: 13 poděkování
- Dostal poděkování: 17 poděkování
Proti
Myslím, že každý jsme měli na začátku dost prostoru nato si zvolit Nick, s kterým se potáhneme celý herní život. A to jsme teď zjistili, že se nám nelíbí, nebo nevyhovuje, je problém.
Docela by mě zajímalo jak by jste to chtěli vyřešit s přáteli, co máte uloženy… to by se změnili i jména přítel?? A co cech? Myslím, že z toho dle by byl neskutečný guláš.
Také jsme v cechu vytvořili Black List lidí s kterýma máme problém, nebo nás okrádají na různých mapách… teď si změní Nick a budeme jejich jména hledat kde?
Podle mě tuhle věc ocení jen lidi, co se potřebují schovat za nový Nick který nikdo nezná, a můžou zase okrádat a podvádět malé a nezkušené hráče
Takže abych to shrnul.. přijde mě to jako zbytečná věc, která zatíží servr, GM a i hráče
A když změním nick? co se stane s tím původním? zablokuje se, a nebo si ho může udělat někdo jiný
Myslím, že každý jsme měli na začátku dost prostoru nato si zvolit Nick, s kterým se potáhneme celý herní život. A to jsme teď zjistili, že se nám nelíbí, nebo nevyhovuje, je problém.
Docela by mě zajímalo jak by jste to chtěli vyřešit s přáteli, co máte uloženy… to by se změnili i jména přítel?? A co cech? Myslím, že z toho dle by byl neskutečný guláš.
Také jsme v cechu vytvořili Black List lidí s kterýma máme problém, nebo nás okrádají na různých mapách… teď si změní Nick a budeme jejich jména hledat kde?
Podle mě tuhle věc ocení jen lidi, co se potřebují schovat za nový Nick který nikdo nezná, a můžou zase okrádat a podvádět malé a nezkušené hráče
Takže abych to shrnul.. přijde mě to jako zbytečná věc, která zatíží servr, GM a i hráče
A když změním nick? co se stane s tím původním? zablokuje se, a nebo si ho může udělat někdo jiný

Web cechu DeathComing

V CHUNJO jsem se narodil, v CHUNJO žiju a za CHUNJO taky padnu!
Youtube -->>> NEW Zkouška DMG
Lvl: 127 Skill: 5x P Vedení: P Těžba: P Proměna: P Bylinky: 16Lvl Karma: M3
Zručnost: M7 Zkrocené zvíře: Drako

V CHUNJO jsem se narodil, v CHUNJO žiju a za CHUNJO taky padnu!
Youtube -->>> NEW Zkouška DMG
Lvl: 127 Skill: 5x P Vedení: P Těžba: P Proměna: P Bylinky: 16Lvl Karma: M3
Zručnost: M7 Zkrocené zvíře: Drako
-
- Lv.23
- Dostal poděkování: 5 poděkování
Jenže ten Jarda už nehraje takže tam nikdo neběhá.prodavamparky píše:To je logický, když už ve hře jeden "Jarda" běhá, nemůže tam běhat další "Jarda"bedna007 píše:Jsem pro jen bych chtěl svoje staré jméno a prodal jsem to a už nejde vytvořit to samé.
Já bych byl pro, ale zavedl bych to jen formou "přes ticket", jednalo by se jen o závažné případy(např. kdyby mě někdo vyhrožoval, nebo odebrání části slova: třeba z jména "ShakalBuff" udělat jen Shakal, kdyby někdo změnil postavu z buffa na hlavní) a to na požádání GM popř. kohokoliv jiného z týmu.
-
- Lv.19
- Dal poděkování: 15 poděkování
- Dostal poděkování: 22 poděkování
Zdarec :Hello: , byl bych PRO v případě, že změna jména bude zpoplatněna (SD by bylo dobré
). Změnit jméno bude moct jen jednou za čas (třeba jako možnost přestupů) a všechna jména postavy budu moct nějak odhledat [ať už ve hře (pokud by se udělal nějaký profil) nebo na stránkách].
*Kdyby se k přejmenování postavy dalo přidat ještě přejměnování konta, byl by nejšťastnější
.
Edit 1: Doplnění a úprava znění textu.
Edit 2: Doplnění Editu 1 a textu*

*Kdyby se k přejmenování postavy dalo přidat ještě přejměnování konta, byl by nejšťastnější

Edit 1: Doplnění a úprava znění textu.
Edit 2: Doplnění Editu 1 a textu*
Naposledy upravil(a) Dragon eye dne sob 01. zář 2012 16:56:49, celkem upraveno 2 x.
Většinu informaci je třeba dělit třemi nebo násobit nulou, aby se daly považovat za pravdivé. Magnus W. 

-
- Lv.16
- Dal poděkování: 101 poděkování
- Dostal poděkování: 53 poděkování
HonzaM
Ano presne takový jako jste Vy by tu možnost mít neměli a nebyli by z toho problémy!
A ješte neco, lvl 120+ se naexpí za trošku delší dobu a ten biolog a karma! Než postavička na 55ky která karmu a vysokýho biologa mít nebude (možná nízkým lvlem)
Pufas:
Bohužel když chce Saggi vyjít vstříc hráčúm, kteří zahlcovali ticket okradnutím při obchodu s účty, a ten Hero Market chce dotáhnout do konce aby si hráč mohl koupit postavu a pojmenovat ji podle sebe. Přijde mi to jako kdyby jste potřebovali jména kterým by jste mohli dělat zle aby jste nebyli očerňováni a namísto toho aby jste tu dali návrh jak to udělat co nejlepší, napíšete jenom kritiku, ale žádné řešení. A když si přečtu správu:
Proti, lebo zlodeji.
Předpokládám že mu stačí jenom základní obsah hry a nepotřebuje ji vylepšovat.
Spoiler:
To myslíš na mě? Mám to brát jako vyhrožování?HonzaM píše:Tak teď nevím komu mám dát kopačku do fejsu.
HonzaM píše:Kterej vůl mohl napsat
HonzaM píše: A ještě dodat hovadinu jako "odměňme slušné"
Opravdu jenom 2?HonzaM píše: (sám mám 2 TB ( za slovíčko grázl mimochodem, to sem vyvrhel, co?
A proč máš 2TB?HonzaM píše:a stejně se považuji za slušnějšího než 99% ze všech hráčů.
Ano presne takový jako jste Vy by tu možnost mít neměli a nebyli by z toho problémy!
A ješte neco, lvl 120+ se naexpí za trošku delší dobu a ten biolog a karma! Než postavička na 55ky která karmu a vysokýho biologa mít nebude (možná nízkým lvlem)
Pufas:
Spoiler:
Kdybych měl seznam kdo dělal hloupoti na metine, nejspíš bych už nevydelal ani 1 yang, musel bych jen zabíjet hráče. Takže když mi delá Ferko zle a pak si změní jméno na Jano aby sme ho nepoznali, nejspíš nechce potíže a bude klid. Občas zapomínám že ostatní hráči jsou neomylní a bez nervů.
Bohužel Vy budete nejspíš zabíjet i Jožka který si koupil kvůli biologovi Ferka který kvůli lagu odstrčil vašeho hráče od meteoru.
Myslím že toto téma tu je aby se tabulky jako seznam přátel, cech, black list vyřešilo a aby se na nic nezapomělo.
Co když Ferkova postava Ferkobuff, má za úkol dropovat ve swampu ale za 1 swamp mu příjde 20 správ: buff pls. Tak bude mít možnost zmenit jméno na Ferkova aby jí nepsali o buff.
Skus namísto otázek napsat řešení. Dám ukážku:
K přátelúm, proste by se to zachovalo jako při smazání postavy.
Při omezení na 1-3 změny za celou hru by se nemusel řešit ani black list, kdo by jsi znehodnocoval účet když by ho tak jako tak zablokovali.
Bohužel Vy budete nejspíš zabíjet i Jožka který si koupil kvůli biologovi Ferka který kvůli lagu odstrčil vašeho hráče od meteoru.
Myslím že toto téma tu je aby se tabulky jako seznam přátel, cech, black list vyřešilo a aby se na nic nezapomělo.
Co když Ferkova postava Ferkobuff, má za úkol dropovat ve swampu ale za 1 swamp mu příjde 20 správ: buff pls. Tak bude mít možnost zmenit jméno na Ferkova aby jí nepsali o buff.
Skus namísto otázek napsat řešení. Dám ukážku:
Při změne říší je podmínka nemít cech ani manželství. Taktéž by to mohlo být i s nickem.Pufas píše:Docela by mě zajímalo jak by jste to chtěli vyřešit s přáteli, co máte uloženy… to by se změnili i jména přítel??
K přátelúm, proste by se to zachovalo jako při smazání postavy.
Při omezení na 1-3 změny za celou hru by se nemusel řešit ani black list, kdo by jsi znehodnocoval účet když by ho tak jako tak zablokovali.
Bohužel když chce Saggi vyjít vstříc hráčúm, kteří zahlcovali ticket okradnutím při obchodu s účty, a ten Hero Market chce dotáhnout do konce aby si hráč mohl koupit postavu a pojmenovat ji podle sebe. Přijde mi to jako kdyby jste potřebovali jména kterým by jste mohli dělat zle aby jste nebyli očerňováni a namísto toho aby jste tu dali návrh jak to udělat co nejlepší, napíšete jenom kritiku, ale žádné řešení. A když si přečtu správu:
Proti, lebo zlodeji.
Předpokládám že mu stačí jenom základní obsah hry a nepotřebuje ji vylepšovat.
P.S. Clon je TOP ma BAN =)
-
- Lv.19
- Dal poděkování: 121 poděkování
- Dostal poděkování: 13 poděkování
Konečně je tu tohle téma. Osobně jsem čekal, kdy ho sem Saggi dá, jelikož na to čekám jak na smilování...
Ti co zde píšou PROTI PROTI PROTI, chápu je jelikož se toho dá lehce zneužít... ale když někdo jako já koupí postavu s nickem Teress vybuduje té postavě komplet biologa a už je dosti v pokročilém stádiu, tak se mu pak docela blbě poslouchaj narážky některých hráčů.
Kdyby se zdejší komunita starala jen sama o sebe a nehleděla si hráčů okolo, tak by se tu toto téma ani tak nějak nemuselo řešit. Ale když je holt někdo "slabší povahy" a hned ve svůj prospěch zneužije hráčova nicku, už jen třeba proto, že byl před pár okamžiky zabit, tak je to ubohost a trapnost.
Hlavně proto bych chtěl tuto změnu zavést. A jak jsem tu četl, nebylo by špatné třeba zavést nějakou tabulku se změněnými jmény kde by se uvedlo třeba hráč XXX se přejmenoval na hráč YYY...
Toť asi vše co bych dodal
Ti co zde píšou PROTI PROTI PROTI, chápu je jelikož se toho dá lehce zneužít... ale když někdo jako já koupí postavu s nickem Teress vybuduje té postavě komplet biologa a už je dosti v pokročilém stádiu, tak se mu pak docela blbě poslouchaj narážky některých hráčů.
Kdyby se zdejší komunita starala jen sama o sebe a nehleděla si hráčů okolo, tak by se tu toto téma ani tak nějak nemuselo řešit. Ale když je holt někdo "slabší povahy" a hned ve svůj prospěch zneužije hráčova nicku, už jen třeba proto, že byl před pár okamžiky zabit, tak je to ubohost a trapnost.
Hlavně proto bych chtěl tuto změnu zavést. A jak jsem tu četl, nebylo by špatné třeba zavést nějakou tabulku se změněnými jmény kde by se uvedlo třeba hráč XXX se přejmenoval na hráč YYY...
Toť asi vše co bych dodal
...comming soon...
Jméno | charakter | level | říše |
---|---|---|---|
RockStarMag | Šaman - drak | 129 | SHINSOO |
-
- Lv.26
- Dal poděkování: 72 poděkování
- Dostal poděkování: 278 poděkování
100% PRO
Keď má niekto meno, ktoré na začiatku zadal a páčilo sa mu, ale po určitej dobe človeka to meno omrzí (môj prípad) tak by stálo za to, aby sa to meno zmenilo..
Keď má niekto meno, ktoré na začiatku zadal a páčilo sa mu, ale po určitej dobe človeka to meno omrzí (môj prípad) tak by stálo za to, aby sa to meno zmenilo..
ende
- prodavamparky
- Lv. 11
- Dal poděkování: 28 poděkování
- Dostal poděkování: 21 poděkování
Máš prostě smůlu.bedna007 píše:Jenže ten Jarda už nehraje takže tam nikdo neběhá.prodavamparky píše:To je logický, když už ve hře jeden "Jarda" běhá, nemůže tam běhat další "Jarda"bedna007 píše:Jsem pro jen bych chtěl svoje staré jméno a prodal jsem to a už nejde vytvořit to samé.
Podpis smazán administrátorem.
- PospeDrop
- Lv.13
- Dal poděkování: 86 poděkování
- Dostal poděkování: 20 poděkování
-
- Chat Center
-
- You do not have permission to post in chat.

@
Tomori « čtv 11:13 pm »

@
CrazyBull « čtv 8:30 pm »

@
diver « čtv 6:01 pm »

@
driftkin « čtv 5:57 pm »

@
diver « čtv 5:52 pm »

@
TomasFoxx « čtv 5:34 pm »