Ahoj, přejdeme rovnou k věci:
Dotaz:
od kolik lvl je dobré plnit knihy misí ?
jaké ukoly brát ? (prej nějak sudé ukoly nebo jak)
váš průměr :
kolik knih uděláte za swamp ?
kolik si pomocí nich vyděláte za swamp ?
kolik za swamp naexpíte ?
neříkejte at hledám že to tady je, tady se ptám na váš průměr + můj dotaz
knihy misí - váš průměr+dotaz
Pravidla fóra
• Pokud máte otázku, která se týká určité postavy, použijte sekci o herních postavách.
• Pokud je Váš dotaz směřován na konkrétní mapu, využijte sekci o herních lokacích.
• Pokud máte otázku, která se týká určité postavy, použijte sekci o herních postavách.
• Pokud je Váš dotaz směřován na konkrétní mapu, využijte sekci o herních lokacích.
- princik
- Lv.26

- Dal poděkování: 61 poděkování
- Dostal poděkování: 18 poděkování
-
vymahac
- Lv.17

- Dal poděkování: 1 poděkování
- Dostal poděkování: 5 poděkování
Re: knihy misí - váš průměr+dotaz
Od 128 se to vyplatí a vyplatí se brát lichý úkoly ze swampu (1,3,5,7,9).
Jinak já zatím udělal jen jednu, nějakejch 45kk a kámen +5.
Jinak já zatím udělal jen jednu, nějakejch 45kk a kámen +5.
-
salisek
- Lv.10

- Dal poděkování: 1 poděkování
- Dostal poděkování: 3 poděkování
Jen tak se zeptám 
Vyplatí se dělat i mise těžké? Jestli jo tak jaké
Vyplatí se dělat i mise těžké? Jestli jo tak jaké
-
nicnevim
- Lv. 18

- Dal poděkování: 2 poděkování
- Dostal poděkování: 28 poděkování
Já je dělala od 130, 129 jsem si myslim naklikala na zajícovi.
Z 60 knih se dá udělat i přes 20%, někdy taky 3%, je to o náhodě. Úkoly jen lichý. Yangy to dává většinou vždy, něco přes 30kk-90kk cca, bzk to samé. Kameny +5,6, magický, perly, střep. Když koupíš ty knihy levně, tak se na tom něco málo vydělat dá nebo se to alespoň vrátí, jindy zase proděláš, jako způsob výdělku bych to nevolila.
Z 60 knih se dá udělat i přes 20%, někdy taky 3%, je to o náhodě. Úkoly jen lichý. Yangy to dává většinou vždy, něco přes 30kk-90kk cca, bzk to samé. Kameny +5,6, magický, perly, střep. Když koupíš ty knihy levně, tak se na tom něco málo vydělat dá nebo se to alespoň vrátí, jindy zase proděláš, jako způsob výdělku bych to nevolila.
- princik
- Lv.26

jako knihama budu expit, bez prámka jsem včera vynesl 299kk takže s premkem to bedu nadhera zase, knihy jsou spis na ten exp a ten yang na koupi novejch 
- SliimJiim
- Lv.19

- Dal poděkování: 14 poděkování
- Dostal poděkování: 54 poděkování
Dá se na tom opravdu slušně vydělat, ovšem jak kdy, jak píše slečna Didi ..
Dělat se vyplatí liché mise z bažin, kromě IX. 10 bažin je totiž docela nadlouho a efektivnější je dělat I., III., V. a VII.
Poslední budou jsem s sebou místo expertek vozil mise těžké .. padaly střepy, exp a yang sice poloviční jak u expertek, ale vhledem k nákupní ceně vychází lépe mise těžké. Člověk jich však s sebou musí tahat víc, ale tak máme buffku že ..
Já sám vozím na jeden dvouhodinový swamp obvykle 25 expertek a 50 těžkých.
Naexpit se dá klidně i 25% za 2 hodiny (expeno z lvl 130 na 131). Ale záleží na štěstí no. Co se týče výdělku, tak když se zadařilo vynesl jsem klidně i přes 600kk (s prodaným dropem - kameny+6 atd.)
Dělat se vyplatí liché mise z bažin, kromě IX. 10 bažin je totiž docela nadlouho a efektivnější je dělat I., III., V. a VII.
Poslední budou jsem s sebou místo expertek vozil mise těžké .. padaly střepy, exp a yang sice poloviční jak u expertek, ale vhledem k nákupní ceně vychází lépe mise těžké. Člověk jich však s sebou musí tahat víc, ale tak máme buffku že ..
Já sám vozím na jeden dvouhodinový swamp obvykle 25 expertek a 50 těžkých.
Naexpit se dá klidně i 25% za 2 hodiny (expeno z lvl 130 na 131). Ale záleží na štěstí no. Co se týče výdělku, tak když se zadařilo vynesl jsem klidně i přes 600kk (s prodaným dropem - kameny+6 atd.)
- princik
- Lv.26

- ori
- Lv. 18

- Dal poděkování: 20 poděkování
- Dostal poděkování: 21 poděkování
do 130 vydržet na ezo pokud ne začít od 128 knihy těžké + epertky pouze LICHÉ.Průměr 15% za swamp bez investic drop yangů plně pokryl nákup knih , drop perel magičáků atd. nepočítám , ale pozor to bylo před úpravou množení mobů,pro upřesnění úkol z bažin č.1 expert stačilo sundat jednoho vlkodlaka a zároveň plášťovat dnes musí být minimálně 4.
Po úpravách musím do 1 lvl investovat cca 1kkk.
Po úpravách musím do 1 lvl investovat cca 1kkk.