Proc bych te nemel zabijet a mel vychazet s tebou kdyz se chovat stejne ve hre jako tady? Takovym jak ty povolit zmenu jmena? NIKDY!!!Teensaver píše:V tehle komunite ve hre je system?Dell píše:Morissuv píše:A co když mám postavu šamanku 120+ je to ženská postava s ženským jménem já to chci změnit na muže to samozřejmě mohu,ale to jméno tam je furt. Proto bych rád nové jméno !
Já bych to udělal stejně jako kouzlo změny co je v IS. Nějakej poplatek a je to a to,že se tak zlodějové budou schovávat opět říkám okradení je jen a jen vaše blbost ! - a to že pak vám někdo napíše a vy nebude vědět kdo to je? - jednoduše máte ústa a zeptáte se je to takovej problém ?
Ptat se na potkani vsech: "jsi to ty? nebo ne?"... K cemu byl pak vymyslenej ignore list kdyby se ted mohli ti lidi prejmenovat a vykladat jine karty pod stejnou identitou?... Tyhle zmeny jmen by podkopali system mezi hraci ktery tu je.... tak nikoho nepomlouvej a nebudeš se muset bát kdo je, co je a vychazej ze vsema... takove blbé argumenty jak si napsal napsalo 56 lidi predtebou.. chce to už neco nový .. ni?
Volba přejmenování postav
Pravidla fóra
• Pokud máte otázku, která se týká určité postavy, použijte sekci o herních postavách.
• Pokud je Váš dotaz směřován na konkrétní mapu, využijte sekci o herních lokacích.
• Pokud máte otázku, která se týká určité postavy, použijte sekci o herních postavách.
• Pokud je Váš dotaz směřován na konkrétní mapu, využijte sekci o herních lokacích.
- Dell
- Lv.19
- Dal poděkování: 9 poděkování
- Dostal poděkování: 216 poděkování
Re: Volba přejmenování postav
-
- Lv.22
- Dal poděkování: 78 poděkování
- Dostal poděkování: 87 poděkování
Tak spíše tu je hodně lidí co jsou proti = nebude změna jmen = v úterý udržba = nová mapa = non stop hraní 

- Play4Win
- Lv. 12
- Dal poděkování: 17 poděkování
- Dostal poděkování: 25 poděkování
Shamanice píše:Tak spíše tu je hodně lidí co jsou proti = nebude změna jmen = v úterý udržba = nová mapa = non stop hraní
Nejseš si tím vším něják moc jistý?

-
- Lv.7
- Dal poděkování: 10 poděkování
- Dostal poděkování: 16 poděkování
Azaret píše:Já s tím teda problém nemám, ale víte kolik jmén by jste s I/l zkazili?HonzaM píše:Svatá pravda. Tohle sou problémy, na kterých by se mělo pracovat a ne nějaké zbytečná změna jména.Slavek01 píše: Mně osobně spíše vadí znaková sada sindikate, kdy vypada stejně spousta písmen a tím pádem je to spousta clonů jednoho jména. To je problém co by se měl řešit.
Kolik???? Promin ale kdyz tu mistni komunita je tak prudce inteligentni ze nedokaze vymyslet vlastni jmeno postavy .... byl bych moc rád kdyby bylo evidentni, jestli je napsano L nebo i a podobne. Nemám zájem aby se například říkalo že někoho moje postava okradla jen proto ze to mohla udelat kopie...
- shvetseek
- Lv.31
- Dal poděkování: 1218 poděkování
- Dostal poděkování: 457 poděkování
Pro bych byl za následujících podmínek:
1. Změna jména by musela podléhat opravdu přísné kontrole. Jak, kdy a kdo to bude kontrolovat s radostí nechám na vás.
2. Omezený počet - jako u přechodů z říše do říše.
3. Poplatek - nemalý poplatek v yang (tak kolem miliardy).
4. Z Locových nápadů se mi zalíbil ten s nulováním CB - snižování levelu ne-e.
Ale jsem proti. A to z důvodu následujícího:
Podle mě by bylo nejlepší, kdyby se tým tímhle návrhem vůbec nezabýval - je to zbytečná komplikace života. Tak to alespoň vidím já. Když opravdu chci nějaké zvláštní jméno (třeba na dropovi zjistím, že mě vlastně baví hrát za auráka, nebo na buffovi/stunerovi, že mě baví šaman), tak si ho založím a vypiplám od píky.
Pravda je, že postavy zakládáme, staráme se o ně a tím získávají jakousi sentimentální hodnotu. Žádná z koupených postav u mě nakonec moc dlouho nevydržela a naopak není mojí vlastní prodané postavy, které bych nelitoval.
1. Změna jména by musela podléhat opravdu přísné kontrole. Jak, kdy a kdo to bude kontrolovat s radostí nechám na vás.
2. Omezený počet - jako u přechodů z říše do říše.
3. Poplatek - nemalý poplatek v yang (tak kolem miliardy).
4. Z Locových nápadů se mi zalíbil ten s nulováním CB - snižování levelu ne-e.
Ale jsem proti. A to z důvodu následujícího:
Podle mě by bylo nejlepší, kdyby se tým tímhle návrhem vůbec nezabýval - je to zbytečná komplikace života. Tak to alespoň vidím já. Když opravdu chci nějaké zvláštní jméno (třeba na dropovi zjistím, že mě vlastně baví hrát za auráka, nebo na buffovi/stunerovi, že mě baví šaman), tak si ho založím a vypiplám od píky.
Pravda je, že postavy zakládáme, staráme se o ně a tím získávají jakousi sentimentální hodnotu. Žádná z koupených postav u mě nakonec moc dlouho nevydržela a naopak není mojí vlastní prodané postavy, které bych nelitoval.
"Happines only real when shared."
- Azaret
- Lv.16
- Dal poděkování: 37 poděkování
- Dostal poděkování: 30 poděkování
Říkám že s tím nemám problém, dokonce jsem pro a už se těším na ty uřvanostiKolik???? Promin ale kdyz tu mistni komunita je tak prudce inteligentni ze nedokaze vymyslet vlastni jmeno postavy .... byl bych moc rád kdyby bylo evidentni, jestli je napsano L nebo i a podobne. Nemám zájem aby se například říkalo že někoho moje postava okradla jen proto ze to mohla udelat kopie...

Dell: Respekt, myslím si že ty tady tu hru vedeš takže by tě měli začít všichni poslouchat

Aurimek
130

130

- ZeDDys
- Lv. 18
- Dal poděkování: 3 poděkování
- Dostal poděkování: 29 poděkování
Stačila mi první stránka jak každej spamuje PROTI
Já jsem PRO neřeknu prostě proč ale rozhodně by se to někdy hodilo prostě tadle věc má svoje + a mínusy tak ať se všechny + a - sečtou a co bude mít víc tak vyhrává...
Já jsem PRO neřeknu prostě proč ale rozhodně by se to někdy hodilo prostě tadle věc má svoje + a mínusy tak ať se všechny + a - sečtou a co bude mít víc tak vyhrává...

- Karl
- Lv.22
- Dal poděkování: 33 poděkování
- Dostal poděkování: 42 poděkování
V zásadě bych byl pro...protože právě ty postavy z HM nebo když změníte pohlaví pak nemají ideální jména. Ale zase bych zakázal měnit jména psotavám které mají TB.
Nebojuji za sebe bojuji za říši Shinsoo!
Mariness
Primo Victoria
-
- Lv.8
- Dal poděkování: 7 poděkování
- Dostal poděkování: 22 poděkování
Já jsem pro...100% souhlasím s Karlem.. když si koupíš z HM šamanku s názvem např ...buff nebo holčičím a jsi kluk a chceš to jak hlavní postavu tak máš docela problém:D
- Dell
- Lv.19
- Dal poděkování: 9 poděkování
- Dostal poděkování: 216 poděkování
Opet dalsi z forum bojovniku co vnesl do tohoto tematu neco poucneho. Z ceho si urcite veme saggi ponauceni a verim ze se rozhodne na zaklade tveho prispevku protoze v nem jde nalez vsechny odpovedi ktere ho zajimaji.Azaret píše:Říkám že s tím nemám problém, dokonce jsem pro a už se těším na ty uřvanostiKolik???? Promin ale kdyz tu mistni komunita je tak prudce inteligentni ze nedokaze vymyslet vlastni jmeno postavy .... byl bych moc rád kdyby bylo evidentni, jestli je napsano L nebo i a podobne. Nemám zájem aby se například říkalo že někoho moje postava okradla jen proto ze to mohla udelat kopie...(bez ironie)
Dell: Respekt, myslím si že ty tady tu hru vedeš takže by tě měli začít všichni poslouchat(ironie)
-
- Chat Center
-
- You do not have permission to post in chat.

@
Suko201 « čtv 5:10 pm »

@
TomasFoxx « čtv 4:05 pm »

@
diver « čtv 3:34 pm »

@
Suko201 « čtv 3:07 pm »

@
diver « čtv 2:01 pm »

@
Suko201 « čtv 11:21 am »